ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής:
Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής: Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης
Δωρεάν Σεμινάρια

RECOGNISED FOUNDATION COURSES
UNIVERSITY APPLICATION SERVICE
ACADEMIC & CAREER CONSULTING
UNITED KINGDOM - HOLLAND - EUROPE

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ (για Α' Πτυχίο-Bachelor)
όλες οι απαραίτητες Διαδικασίες, Προϋποθέσεις και Προετοιμασία για την Εισαγωγή σου
Τηλέφωνα
Επικοινωνίας:


Αθήνα:
2107488131


Θεσσαλονίκη:
2310240394


Υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρος:
2310240394


Whatsapp/Viber:
6948783370

Εάν ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ πατήστε εδώ

 

Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο TOEFL (αν επιλέξετε να ξεταστείτε για TOEFL στα Κέντρα μας, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία κράτησης θέσης χωρίς επιβάρυνση)

ETS Authorized TOEFL iBT Test Centers in - Athens -Greece - Thessaloniki -Greece

 

 

Αν θέλετε να αναλάβει η Σχολή μας όλες τις διαδικασίες υποβολής
της δικής σας Αίτησης UCAS πατήστε εδώ

 

Για γενικές πληροφορίες για τις Αιτήσεις UCAS διαβάστε παρακάτω

 

Τι είναι ο UCAS  

 

UCAS είναι ο επίσημος οργανισμός για την διαχείριση και διανομή των αιτήσεων προς τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Μεγάλης Βρετανίας.

Μέσω του UCAS κάθε υποψήφιος έχει τη δυνατότητα να μάθει από ποια Πανεπιστήμια προσφέρονται τα προγράμματα σπουδών που επιθυμεί, να κάνει την αίτηση προς τα Πανεπιστήμια της αρεσκείας του και να παρακολουθεί την πρόοδο της αίτησης του.

Όλες οι Αιτήσεις προς τα Πανεπιστήμια και Κολέγια γίνονται μέσω ενός συστήματος online. Το NETWORK, ως εγγεγραμμένο UCAS School (ή οποιοδήποτε άλλο Κολέγιο, εφόσον είναι εγγεγραμμένο UCAS School), μπορεί να σας ενημερώνει κάθε φορά για την διαδικασία των Αιτήσεων και για τα διάφορα έγγραφα που χρειάζονται.

Η διαδικασία των Αιτήσεων UCAS ξεκινάει από την 1η Σεπτεμβρίου του κάθε Ακαδημαϊκού έτους και η πρώτη καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 15η Ιανουαρίου. Από την 16η Ιανουαρίου και μέχρι τις 30 Ιουνίου του ιδίου ακαδημαϊκού έτους, τα Πανεπιστήμια συνεχίζουν να δέχονται Αιτήσεις εάν και προσφέρουν Θέσεις, εφόσον έχουν ακόμα Θέσεις διαθέσιμες. Όλες οι Αιτήσεις που υποβάλλονται μετά τις 30 Ιουνίου μπαίνουν στην διαδικασία του Clearing (περισσότερες λεπτομέρειες για το Clearing στο τέλος της σελίδας).

Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να κάνει μία μόνο Αίτηση UCAS και να δηλώσει μέχρι και 5 Πανεπιστήμια ή Προγράμματα Σπουδών της
επιλογής του.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν Ενδιαφέρεστε να συμπληρώσετε Αίτηση UCAS το NETWORK αναλαμβάνει την πλήρη διεκπεραίωση της Αίτησής σας και όλων των διαδικασιών (μεταφράσεις Απολυτηρίου και συστατικής επιστολής, βοήθεια στο Personal Statement, εξασφάλιση εστίας, αίτηση φοιτητικού δανείου κλπ) μέχρι και την εγγραφή σας στο 1ο έτος στο Πανεπιστήμιο της επιλογής σας. Η υπηρεσία αυτή ονομάζεται Direct Entry. Την υπηρεσία Direct Entry μπορείτε να τη ζητήσετε ως ανεξάρτητη υπηρεσία, ενώ εμπεριέχεται πλήρως σε όλα τα προγράμματα FOUNDATION του NETWORK.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Αθήνα (210) 748-8131 Θεσσαλονίκη (2310) 240-394


Λέξεις Κλειδιά (Τι πρέπει να ξέρω για να καταλάβω την διαδικασία του UCAS):

 
Application Number:
μετά την αποστολή της Αίτησης αποδίδεται σε κάθε υποψήφιο ένας 9-ψήφιος αριθμός μητρώου (π.χ. 08-234567-8). Ο αριθμός αυτός είναι μοναδικός για κάθε μαθητή.
Conditional Offer:
προσφορά Θέσης από το Πανεπιστήμιο με προϋποθέσεις. Προκειμένου να γίνει ο υποψήφιος αποδεκτός από το Πανεπιστήμιο πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις Αυτές.
Unconditional Offer:
προσφορά Θέσης από το Πανεπιστήμιο χωρίς προϋποθέσεις (συγκεκριμένη βαθμολογία πρόσβασης κλπ).
Firm Offer:
η προσφορά Θέσης από το Πανεπιστήμιο που έχει δηλωθεί ως η πρώτη επιλογή.
Insurance Offer:
η προσφορά Θέσης από το Πανεπιστήμιο που έχει δηλωθεί ως η επιλογή ασφαλείας (για την περίπτωση που δεν επιτευχθούν οι προϋποθέσεις εισαγωγής για το πανεπιστήμιο της πρώτης επιλογής).
Unsuccessful:
εάν δεν γίνει προσφορά Θέσης από κάποιο Πανεπιστήμιο.
Withdrawal:
η απόσυρση της αίτησης Θέσης για ειδικούς λόγους (καθυστέρησης, διακοπής λειτουργίας του αιτούμενου προγράμματος, κλπ) από το ίδιο το Πανεπιστήμιο ή διακοπή του αιτήματος από τον ίδιο τον υποψήφιο.
Confirmation:
επιβεβαίωση Αποδοχής της Θέσης στο Πανεπιστήμιο εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις Εισαγωγής.
Track:
online σύστημα παρακολούθησης της πορείας της κάθε αίτησης.
Extra:
η δυνατότητα να προσθέσει ο υποψήφιος 1 επιπλέον Πρόγραμμα Σπουδών/Πανεπιστήμιο (πέραν των 5 αρχικών επιλογών) εάν και εφόσον ο υποψήφιος δεν έχει μέχρι τη λήξη των ημερομηνιών καμία προσφορά από τα Προγράμματα/Πανεπιστήμια που είχε αρχικά δηλώσει.
Clearing:

διαδικασία που δίνει την δυνατότητα σε όποιον υποψήφιο δεν έχει κατοχυρώσει θέση σε κάποιο Πανεπιστήμιο να κάνει αίτηση για τυχόν κενές θέσεις που μπορεί να προκύψουν μετά τα μέσα Αυγούστου.

Το Clearing, χρονικά και πραγματικά, είναι και η τελευταία ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο. 

Στη διαδικασία Clearing συμμετέχουν μόνο όσα Πανεπιστήμια επιθυμούν και μόνον εφόσον έχουν περισσέψει κενές θέσεις σε κάποια από τα προγράμματά τους. 

Για τους υποψήφιους μέσω Clearing, τα Πανεπιστήμια δεν εγγυώνται τη διανομή εστίας διαμονής ή καταλύματος.

Όλες οι διαδικασίες εγγραφής και ένταξης στα προγράμματα των Πανεπιστημίων μέσω Clearing, ολοκληρώνονται μεν πλήρως, αλλά αφού έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες όλων των άλλων υποψηφίων που εισήχθησαν υπό κανονικές συνθήκες.

 

Για να συνδεθείτε απευθείας με την κεντρική ιστοσελίδα του UCAS, πατήστε εδώ.

 

Αν θέλετε να αναλάβει η Σχολή μας όλες τις διαδικασίες υποβολής
της δικής σας Αίτησης UCAS πατήστε εδώ

Top

 No.1 Ranking Κέντρο Εγγραφών UCAS στην Ελλάδα*

*Σύμφωνα με την επίσημη λίστα του UCAS Media, το NETWORK, κάθε χρόνο από το 2010 έως και φέτος,
έχει επιτύχει τον μεγαλύτερο αριθμό Φοιτητών από Ελλάδα, που Εισάγονται για Α’Πτυχίο στη Μ. Βρετανία.

 
Το NETWORK είναι Επίσημος Συνεργάτης του Βρετανικού Συμβουλίου της Ελλάδος για το IELTS (British Council Partner School).
1. Official IELTS Registration Centre - Εγγραφές, 2. Official IELTS Computer Delivered Testing Centre - Εξετάσεις

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK εδρεύει στην ΑθήναΒασΣοφίας 84 & τη ΘεσσαλονίκηΠΜελά 18 & Τσιμισκή. 
Τα Mαθήματα & η Προετοιμασία IELTS (αλλά και για TOEFLGMATGREκαι το πρόγραμμαFOUNDATIONγίνονται στις ίδιες εγκαταστάσεις στην Αθήνα & τη Θεσσαλονίκη:

The headquarters of NETWORK Educational Group, where our IELTS preparation course is held, are located in Athens & Thessaloniki. 
All preparation Courses in Greece for IELTS, TOEFLGMATGREFOUNDATION and all other programmes are delivered both in Athens & Thessaloniki

Το NETWORK - Σπουδές στο Εξωτερικό Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Ευρώπη, είναι πιστοποιημένο UCAS School. Το UCAS (Universities and Colleges Admissions System) είναι το επίσημο όργανο του Βρετανικού συστήματος παιδείας, που προωθεί τις "Αιτήσεις UCAS". Η Αίτηση UCASείναι διαδικασία που αντιστοιχεί με το Ελληνικό Μηχανογραφικό που διαχειρίζεται το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Το NETWORK επίσης είναι Κέντρο Αιτήσεων STUDIELINK για την Ολλανδία και CAO για την Ιρλανδία.  Η συμπλήρωση Αιτήσεων UCAS καιSTUDIELINK έχει προθεσμία μέχρι Ιανουάριο. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να συμπληρώσει μόνο μια Αίτηση UCAS για 5 Πανεπιστήμια και μία Αίτηση STUDIELINK για Πανεπιστήμια. Για περισσότερες πληροφορίες για το UCAS το STUDIELINK , το CAO  ή για τις διαδικασίες που απαιτούνται για να συμπληρωθεί μία  Αίτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σχολή μας στα τηλέφωνα 2107488131 για Αθήνα και 2310240394 για Θεσσαλονίκη και Διαδικτυακά Προγράμματα, καθώς και το 6948783370 για επικοινωνία μέσω Whatsapp Viber.


UCAS
 is the British official organization, responsible for handling all "UCAS Applications". The deadline for UCAS Applications is the 15th of January. Every candidate may complete only one UCAS Application.  There is a standard Fee for each UCAS Application which can change (slightly) without any prior notice.  UCASSTUDIELINK , or CAO are not accountable for decisions on place offers. If you need any help with your UCAS STUDIELINKor CAO Application please contact our School at 2107488131 for the Athens branch,  2310240394 for Thessaloniki and 6948783370for contacting us via Whatsapp or Viber.


Τα μαθήματα και ολόκληρο το πρόγραμμα για την προετοιμασία του IELTS εμπεριέχονται σε κάθε πρόγραμμα Foundation και European Foundation του NETWORK.

Το πρόγραμμα NETWORK FOUNDATION για Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία αναγνωρίζεται ως προϋπόθεση εισαγωγής στο Α' Έτος κρατικών Πανεπιστημίων στην Αγγλία, Ουαλία, Σκοτία (ισότιμα Βασίλεια στη Μ. Βρετανία), ενώ για την Ολλανδία, την Ιρλανδία και τις Ευρωπαϊκές χώρες αποτελεί σημαντικό πρόσθετο εφόδιο σε συνδυασμό με το Απολυτήριο ΛυκείουΤο NETWORK Foundation Course δεν είναι φροντιστηριακό αλλά προ-πανεπιστημιακό ακαδημαϊκό έτος. Η προετοιμασία του προγράμματος FOUNDATION θεωρείται απαραίτητη ώστε κάθε υποψήφιος να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα (qualifications) στην Αίτηση Εισαγωγής που θα υποβάλλει.Copyright 2022 © NETWORK Foundation | Website Educated by 9AM LABS