ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής:
Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής: Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης
Δωρεάν Σεμινάρια

RECOGNISED FOUNDATION COURSES
UNIVERSITY APPLICATION SERVICE
ACADEMIC & CAREER CONSULTING
UNITED KINGDOM - HOLLAND - EUROPE

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ (για Α' Πτυχίο-Bachelor)
όλες οι απαραίτητες Διαδικασίες, Προϋποθέσεις και Προετοιμασία για την Εισαγωγή σου
Τηλέφωνα
Επικοινωνίας:


Αθήνα:
2107488131


Θεσσαλονίκη:
2310240394


Υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρος:
2310240394


Whatsapp/Viber:
6948783370

Εάν ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ πατήστε εδώ

Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο TOEFL (αν επιλέξετε να ξεταστείτε για TOEFL στα Κέντρα μας, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία κράτησης θέσης χωρίς επιβάρυνση)

ETS Authorized TOEFL iBT Test Centers in - Athens -Greece - Thessaloniki -Greece

 
Ακαδημαϊκή Διάκριση του Ομίλου NETWORK - Silver Award: "Καινοτομία στη Διδασκαλία" (Innovation in Teaching)
Η Ομάδα του NETWORK το 2020 βραβεύτηκε με το Αργυρό Μετάλλιο για την “Καινοτομία στην Εκπαίδευση” στο πλαίσιο του επίσημου διαγωνισμού “Ηγέτες της Εκπαίδευσης” στην Ελλάδα.

Η βράβευση αυτή αποτελεί την επίσημη Ακαδημαϊκή αναγνώριση της Σχολής μας για τη συνεισφορά της στην εξέλιξη και την καινοτομία εκπαιδευτικών μεθόδων, τα οποία υλοποιεί μέσα από τα κορυφαία προγράμματα προετοιμασίας που προσφέρει.

Από το 1991 ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK ηγείται στην Ελλάδα στους τομείς τους οποίους δραστηριοποιείται.

Πέραν της Ακαδημαϊκής του αναγνώρισης, το NETWORK από το 2010 μέχρι και σήμερα κατέχει και την πρώτη θέση (No.1 Top Ranking UCAS School in Greece), όσον αφορά στον αριθμό εισαγωμένων φοιτητών κατ’ έτος, από την Ελλάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο για Σπουδές Α’ Πτυχίου (Bachelor).

Ταυτόχρονα, το NETWORK αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα στην Ελλάδα για Προετοιμασία και Εισαγωγή υποψηφίων για Μεταπτυχιακά Προγράμματα στο Εξωτερικό (Master, PhD), με πλήρεις εκπαιδευτικές δομές στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και με OnLine Live Courses μέσα από Διαδικτυακές πλατφόρμες.

The Future is Now

Testimonials (τι λένε για εμάς)
 

Δείτε τι λένε γονείς, σπουδαστές και καθηγητές μέσα απο τα Video Spots του NETWORK Foundation

1. Επιστολή από Γονέα

Αγαπητό NETWORK,

Η κόρη μου συμμετείχε στο πρόγραμμα Foundation του NETWORK το ακαδημαϊκό έτος 2011/2012 και ένιωσα την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στον εκπαιδευτικό σας οργανισμό για την επιμέλειά τους.

Ειδικότερα τη Διευθύντρια Σπουδών, η οποία, εκτός από σπουδαία καθηγήτρια, επέδειξε εξαιρετική ευγένεια και προς εμένα και προς στην κόρη μου, όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις.

Το γεγονός ότι η κόρη μου σπουδάζει τώρα σε ένα κορυφαίο Βρετανικό Κρατικό Πανεπιστήμιο, που σήμαινε τόσα πολλά για εκείνη, δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς τη μεσολάβηση της Διευθύντριας Σπουδών σας, στην οποία θα είμαι πάντα ευγνώμων.

Η κόρη μου έμαθε πολλά κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο NETWORK όπου της δόθηκε η δυνατότητα να γεφυρώσει το τεράστιο κενό μεταξύ της Ελληνικής και Βρετανικής κουλτούρας και των εκπαιδευτικών συστημάτων.

Ωστόσο, οι γνώσεις που απέκτησε δεν περιορίστηκαν μόνο σε ακαδημαϊκό επίπεδο, αλλά έμαθε πώς να προσαρμόζεται και να συναναστρέφεται με νέους ανθρώπους, να συνεργάζεται, ακόμα και πώς είναι να πρέπει να ταξιδέψει για να πάει στο Πανεπιστήμιο ή τη δουλειά.

Έφυγε επίσης ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου και ένιωσα τεράστια ανακούφιση με το γεγονός ότι δεν ασχολήθηκα καθόλου με τις οργανωτικές διαδικασίες που περιλαμβάνει η αίτηση για εισαγωγή σε ένα Πανεπιστήμιο, όπως η αίτηση για δάνειο, η εύρεση εστίας, η βοήθεια για τη σύνταξη των personal statements και πολλά άλλα τα οποία αναλάβατε εσείς στο NETWORK.

Η ζωή της κόρης μου βρίσκεται τώρα στα δικά της χέρια και ελπίζω πως θα εκμεταλλευτεί αυτή τη θαυμάσια ευκαιρία που της δόθηκε για να έχει μια ευτυχή και επιτυχημένη πορεία, τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε επαγγελματικό αργότερα επίπεδο.

Με εκτίμηση,
Ρ. E.
Σημ. Τα στοιχεία των ατόμων που δεν δημοσιεύονται (προσωπικά δεδομένα) είναι διαθέσιμα σε περίπτωση αιτήματος.

2. Επιστολή από Παντεπιστημιακό Μέλος

Αξιότιμοι κύριοι,

Παρατήρησα ότι από όλα τα κέντρα μεταλυκειακής εκπαίδευσης, μόνον εσείς κάνατε ένα πρώτο τολμηρό βήμα για ενημέρωση της μαθητιώσης ή σπουδαζούσης Νεολαίας μας όσον αφορά στις ακαδημαϊκές επιλογές της, όπως συνοπτικά τεκμηριώνετε στους συνδέσμους 1. Σπουδές στην Ελλάδα VS. Σπουδές στην Αγγλία και 2. International Baccalaureate (IB) VS. Foundation στην αρχική ιστοσελίδα του ιστοχώρου σας.

Ως αρχικό βήμα, η ως άνω πρωτοβουλία σας είναι αξιέπαινη. Εντούτοις η Μεταλυκειακή Αγορά έχει άμεση και τεράστια ανάγκη για μία πληρέστερη ενημέρωση, την οποία κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει προσφέρει.

Σε αυτό το πλαίσιο απευθύνομαι σε εσάς διότι έχω την πεποίθηση ότι η Αλήθεια, όλη η Αλήθεια, συμφέρει πρωτίστως το δικό σας κέντρο σπουδών (Network Foundation): Διά της Αληθείας και μόνον θα αναδειχθή πλήρως και αδιαμφισβητήτως η επιλογή των (αυθεντικών) σπουδών στην Αγγλία ως ΒΕΛΤΙΣΤΗ επιλογή για ατυχήσαντες ή παραπλανηθέντες αποφοίτους Λυκείου, οι οποίοι καταλήγουν κατά δεκάδες χιλιάδες είτε σε επαρχιακά (τριτοκοσμικά) δημόσια Πανεπιστήμια ή Τ.Ε.Ι., είτε σε αμφιβόλων εχεγγύων ("μαϊμουδίζοντα") ελληνικά Ι.Χ. κολλέγια κάθε χρόνο.

Εάν κρίνετε ότι τα ως άνω ίσως έχουν στρατηγική αξία για το Network Foundation, σας προσφέρω εθελοντικώς την τεχνογνωσία μου (άνευ υλικής ανταμοιβής) προς πληρέστερη ενημέρωση της Νεολαίας μας.

Σε κάθε περίπτωση σας εύχομαι καλή επιτυχία στην τρέχουσα περίοδο εγγραφών.

Με τιμή,
Γ. Π.
Πανεπιστήμιο Columbia, New York

Top

 No.1 Ranking Κέντρο Εγγραφών UCAS στην Ελλάδα*

*Σύμφωνα με την επίσημη λίστα του UCAS Media, το NETWORK, κάθε χρόνο από το 2010 έως και φέτος,
έχει επιτύχει τον μεγαλύτερο αριθμό Φοιτητών από Ελλάδα, που Εισάγονται για Α’Πτυχίο στη Μ. Βρετανία.

 
111 Το NETWORK είναι Επίσημος Συνεργάτης του Βρετανικού Συμβουλίου της Ελλάδος για το IELTS (British Council Partner School).
1. Official IELTS Registration Centre, 2. Official IELTS Computer Delivered Testing Centre

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK εδρεύει στην Αθήνα, Βασ. Σοφίας 84 & τη Θεσσαλονίκη, Π. Μελά 18 & Τσιμισκή. 
Τα Mαθήματα & η Προετοιμασία IELTS (αλλά και για TOEFLGMATGRE, και το πρόγραμμα FOUNDATION) γίνονται στις ίδιες εγκαταστάσεις στην Αθήνα & τη Θεσσαλονίκη:

The headquarters of NETWORK Educational Group, where our IELTS preparation course is held, are located in Athens & Thessaloniki. 
All preparation Courses in Greece for IELTS, TOEFLGMATGRE, FOUNDATION and all other programmes are delivered both in Athens & Thessaloniki
Το NETWORK - Σπουδές στην Αγγλία είναι πιστοποιημένο UCAS School. Το UCAS (Universities and Colleges Admissions System) είναι το επίσημο όργανο του Βρετανικού συστήματος παιδείας, που προωθεί τις "Αιτήσεις UCAS". Η Αίτηση UCAS είναι διαδικασία που αντιστοιχεί με το Ελληνικό Μηχανογραφικό που διαχειρίζεται το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Η συμπλήρωση Αιτήσεων UCAS έχει προθεσμία μέχρι τη 15η Ιανουαρίου. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να συμπληρώσει μόνο μια Αίτηση UCAS για 5 Πανεπιστήμια. Για περισσότερες πληροφορίες για το UCAS ή για τις διαδικασίες που απαιτούνται για να συμπληρωθεί η Αίτηση UCAS, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σχολή μας στα τηλέφωνα 210-74.88.131 για Αθήνα και 2310-240.394 για Θεσσαλονίκη καθώς και το 6948783370 για Whatsapp/Viber

UCAS is the British official organization, responsible for handling all "UCAS Applications". The deadline for UCAS Applications is the 15th of January. Every candidate may complete only one UCAS Application. There is a standard Fee for each UCAS Application which can change (slightly) without any prior notice. UCAS is not accountable for decisions on place offers. If you need any help with your UCAS Application please contact our School at 210-74.88.131 for the Athens branch and  2310-240.394 for Thessalonica and 6948783370 for Whatsapp/Viber. 

Τα μαθήματα και ολόκληρο το πρόγραμμα για την προετοιμασία του IELTS εμπεριέχονται σε κάθε πρόγραμμα Foundation του NETWORK.  Το πρόγραμμα NETWORK FOUNDATION για Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία αναγνωρίζεται ως προϋπόθεση εισαγωγής στο Α' Έτος κρατικών Πανεπιστημίων στην Αγγλία, Ουαλία, Σκοτία (ισότιμα Βασίλεια στη Μ. Βρετανία). Το NETWORK Foundation Course δεν είναι φροντιστηριακό αλλά προ-πανεπιστημιακό ακαδημαϊκό έτος. Η προετοιμασία του προγράμματος FOUNDATION θεωρείται απαραίτητη ώστε κάθε υποψήφιος να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα (qualifications) στην αίτηση UCAS που θα υποβάλλει.Copyright 2022 © NETWORK Foundation | Website Educated by 9AM LABS