ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής:
Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής: Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης
Δωρεάν Σεμινάρια

FOUNDATION COURSES
UCAS DIRECT ENTRY
ACADEMIC CONSULTING
ΑΓΓΛΙΑ - ΟΥΑΛΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ (για Α' Πτυχίο-Bachelor)
όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, προϋποθέσεις και προετοιμασία για την εισαγωγή σας
Τηλέφωνα
Επικοινωνίας:


Αθήνα:
(210) 748-8131


Θεσσαλονίκη:
(2310) 240-394


Υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρος:
(2310) 240 394

Εάν ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ πατήστε εδώ

 

Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο TOEFL (αν επιλέξετε να ξεταστείτε για TOEFL στα Κέντρα μας, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία κράτησης θέσης χωρίς επιβάρυνση)

ETS Authorized TOEFL iBT Test Centers in - Athens -Greece - Thessaloniki -Greece

 
IELTS – Καλοκαιρινά Εντατικά Προγράμματα Προετοιμασίας
 

Σε Ποιους Απευθύνονται τα προγράμματα Summer IELTS


 • Σε όσους θέλουν να δώσουν εξετάσεις IELTS το συντομότερο δυνατό και να έχουν άμεσα τα αποτελέσματα, μέσα στον Αύγουστο του 2014
 • Σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν Σπουδές στη Μ. Βρετανία το Σεπτέμβρη του 2014, έχουν ήδη κάνει ή σκοπεύουν να κάνουν τώρα Αιτήσεις UCAS, και ως προϋπόθεση Εισαγωγής ζητείται και το IELTS
 • Σε υποψήφιους Μεταπτυχιακών Σπουδών που εκκρεμεί η πιστοποίηση Αγγλικής γλώσσας
 • Σε όσους θέλουν να ξαναδώσουν το IELTS για να πετύχουν υψηλότερο score


Για όσους έχουν επίπεδο Lower / Advanced υπάρχει το πρόγραμμα:
Total Summer Course, διάρκειας 4 εβδομάδων - 72 ωρών, με κόστος €700

 

Μήνας

Ζώνη

Έναρξη

Λήξη

Ημέρες Μαθημάτων

Ώρες Μαθημάτων

Διάρκεια

Επίπεδο

Αγγλικών

Paper Practice Test

Ιούλιος

Μεσημβρινή

Τρίτη
01 Ιουλίου 2014

Παρασκευή
25 Ιουλίου 2014

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή

12:30 - 15:30

4 εβδομάδες
72 ώρες

Lower

Κάθε Εβδομάδα

Ιούλιος

Απογευματινή

Τρίτη
01 Ιουλίου 2014

Παρασκευή
25 Ιουλίου 2014

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή

15:30 - 18:30

4 εβδομάδες
72 ώρες

Lower

Κάθε Εβδομάδα

Ιούλιος

Βραδινή

Τρίτη
01 Ιουλίου 2014

Παρασκευή
25 Ιουλίου 2014

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή

18:30 - 21:30

4 εβδομάδες
72 ώρες

Lower

Κάθε Εβδομάδα

 
Για όσους έχουν επίπεδο Advanced / Proficiency ή θέλουν να βελτιώσουν το score τους υπάρχει το πρόγραμμα:
Power Summer Course, διάρκειας 2 εβδομάδων - 48 ωρών, με κόστος €450

Μήνας

Ζώνη

Έναρξη

Λήξη

Ημέρες Μαθημάτων

Ώρες Μαθημάτων

Διάρκεια

Επίπεδο

Αγγλικών

Paper Practice Test

Ιούλιος

Απογευματινή

Δευτέρα
30 Ιουνίου 2014

Πέμπτη
10 Ιουλίου 2014

Δευτέρα , Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη

15:30 - 18:30

2 εβδομάδες
48 ώρες

Advanced / Proficiency

Κάθε Εβδομάδα


Διάρκεια Προγράμματος


Υπάρχουν 2 διαφορετικά προγράμματα προετοιμασίας ανάλογα με το επίπεδο Αγγλικών του υποψηφίου:


 • IELTS Total Summer Course
 • IELTS Power Summer Course

1.Το IELTS Total Summer Course απευθύνεται σε υποψηφίους επιπέδου Lower έως Advanced και έχει διάρκεια 4 εβδομάδων. Σύνολο ωρών: 72 (48 ώρες διδασκαλίας και 24 ώρες πρακτικής και προσομοίωσης εξετάσεων πάνω σε αυθεντικά Mock Exams).


2.To IELTS Power Summer Course απευθύνεται σε υποψηφίους επιπέδου Proficiency και Advanced και έχει διάρκεια 2 εβδομάδων. Σύνολο ωρών: 48 (24 ώρες διδασκαλίας και 24 ώρες πρακτικής και προσομοίωσης εξετάσεων πάνω σε αυθεντικά Mock Exams).


Για την καλύτερη προετοιμασία των σπουδαστών μας, τα μαθήματα διδασκαλίας και στα 2 προγράμματα IELTS (Total και Power Summer Course), γίνονται με 2 διαφορετικούς εξειδικευμένους καθηγητές (κάθε καθηγητής επικεντρώνεται σε συγκεκριμένες ενότητες του test).


Οι πρακτικές εξομοίωσης των εξετάσεων IELTS (Mock Exams) γίνονται στις εγκαταστάσεις του NETWORK για καταγραφή των επιδόσεων κάθε υποψηφίου με σκοπό τη συνεχή σταδιακή βελτίωση και την καλύτερη δυνατή πρόβλεψη του score που θα επιτευχθεί την ημέρα της επίσημης εξέτασης.


Τα τμήματα στο NETWORK ξεκινούν κάθε μήνα. Λόγω του Πρωτοκόλλου Ποιότητας που ακολουθούμε, τα τμήματα “κλείνουν” κατά  μέσον όρο 5 ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία έναρξης.  Γι’ αυτό το λόγο συστήνουμε να  επικοινωνείτε έγκαιρα με τη Γραμματεία  της Σχολής, τουλάχιστον 8 ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία έναρξης παρακολούθησης του τμήματος που σας ενδιαφέρει.


Για την ένταξή σας σε κάποιο τμήμα, θα πρέπει να κάνετε Κράτηση Θέσης.

 

Δομή & Δίδακτρα

 

 1. Τα δίδακτρα για το πρόγραμμα προετοιμασίας των 2 εβδομάδων IELTS (Power Summer Course) είναι €450 και για το πρόγραμμα προετοιμασίας των 4 εβδομάδων IELTS (Total Summer Course) είναι €700. Eάν με την εγγραφή σας σε οποιοδήποτε από τα 2 προγράμματα προετοιμασίας κάνετε άμεση εξόφληση έχετε έκπτωση -10%, δηλ. τελική χρέωση €405 για το IELTS Power Course ή €630 για το IELTS Total Course.
 2. Η πληρωμή μπορεί να γίνει και με πιστωτική κάρτα VISA ή Mastercard από 6 μέχρι 24 άτοκες δόσεις.
 3. Κάθε φοιτητής μας που εγγράφεται στο πρόγραμμα του IELTS έχει έκπτωση 10% στα δίδακτρα αν επιθυμεί να παρακολουθήσει την ίδια ακαδημαϊκή περίοδο TOEFL, GMAT ή GRE.
 4. Η διδασκαλία γίνεται από καθηγητές με εξειδίκευση στην Αγγλική γλώσσα οι οποίοι έχουν πολυετή εμπειρία και είναι ειδικά εκπαιδευμένοι σε συγκεκριμένες ενότητες του Test.
 5. Διαθέτουμε έναν από τον υψηλότερους Μέσους Όρους Βαθμολογίας υποψηφίων στις εξετάσεις IELTS - 6.9+!
 6. Συγκαταλεγόμαστε στον υψηλότερο Μέσο Όρο Σπουδαστών μας σε Παγκόσμιο επίπεδο (TOP 1%).
 7. Παρέχουμε ειδική επαναστατική μέθοδο διδασκαλίας και αντιμετώπισης των Τests.
 8. Το διδακτικό υλικό (εκτός του βιβλίου γραμματικής το οποίο ο μαθητής προμηθεύεται από το εμπόριο) περιλαμβάνεται στα δίδακτρα και αποτελείται από γνήσια Tests και σημειώσεις που καλύπτουν πλήρως τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις. Η προετοιμασία των υποψηφίων γίνεται με αυθεντικά IELTS Tests κάθε εβδομάδα, Paper based.
 9. Παρέχουμε προσωπική βοήθεια σε κάθε σπουδαστή παρακολουθώντας την πορεία κάθε ενός ξεχωριστά, όπου διδάσκονται και ειδικές τεχνικές που αποσκοπούν στη σταδιακή βελτίωση του επιπέδου των υποψηφίων.
 10. Καθηγητές & υποψήφιοι είναι αφοσιωμένοι στον κοινό τους στόχο που δεν είναι απλά μια καλή απόδοση, αλλά το Maximum Score.
 11. Είμαστε η μοναδική σχολή στην Ελλάδα που ακολουθεί το “Quality Protocol” με μέσο όρο 9 άτομα για τη διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών ποιότητας στα τμήματα.
 12. Αναλαμβάνουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για το ραντεβού συμμετοχής των μαθητών στις εξετάσεις IELTS.
 13. Η συμμετοχή σε κάποιο τμήμα απαιτεί Κράτηση Θέσης σε συνεννόηση με τη Γραμματεία του NETWORK

 

Εντατικά Καλοκαιρινά Προγράμματα

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή απευθυνθείτε στη Γραμματεία του NETWORK

Τηλ. για Πληροφορίες ή για Κράτηση Θέσης:  Αθήνα: 210 7488-131

 

Τηλ. για Πληροφορίες ή για Κράτηση Θέσης:  Θεσσαλονίκη: 2310 240-394 

 
Top  


 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK εδρεύει στην Αθήνα, Βασ. Σοφίας 84 & τη Θεσσαλονίκη, Π. Μελά 18 & Τσιμισκή. 
Τα Mαθήματα & η Προετοιμασία IELTS (αλλά και για TOEFLGMATGRE, και το πρόγραμμα FOUNDATION) γίνονται στις ίδιες εγκαταστάσεις στην Αθήνα & τη Θεσσαλονίκη:

The headquarters of NETWORK Educational Group, where our IELTS preparation course is held, are located in Athens & Thessaloniki. 
All preparation Courses in Greece for IELTS, TOEFLGMATGRE, FOUNDATION and all other programmes are delivered both in Athens & Thessaloniki
Το NETWORK - Σπουδές στην Αγγλία είναι πιστοποιημένο UCAS School. Το UCAS (Universities and Colleges Admissions System) είναι το επίσημο όργανο του Βρετανικού συστήματος παιδείας, που προωθεί τις "Αιτήσεις UCAS". Η Αίτηση UCAS είναι διαδικασία που αντιστοιχεί με το Ελληνικό Μηχανογραφικό που διαχειρίζεται το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Η συμπλήρωση Αιτήσεων UCAS έχει προθεσμία μέχρι τη 15η Ιανουαρίου. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να συμπληρώσει μόνο μια Αίτηση UCAS για 5 Πανεπιστήμια. Για περισσότερες πληροφορίες για το UCAS ή για τις διαδικασίες που απαιτούνται για να συμπληρωθεί η Αίτηση UCAS, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σχολή μας στα τηλέφωνα 210-74.88.131 για Αθήνα και 2310-240.394 για Θεσσαλονίκη

UCAS is the British official organization, responsible for handling all "UCAS Applications". The deadline for UCAS Applications is the 15th of January. Every candidate may complete only one UCAS Application. There is a standard Fee for each UCAS Application which can change (slightly) without any prior notice. UCAS is not accountable for decisions on place offers. If you need any help with your UCAS Application please contact our School at 210-74.88.131 for the Athens branch and  2310-240.394 for Thessalonica. 

Τα μαθήματα και ολόκληρο το πρόγραμμα για την προετοιμασία του IELTS εμπεριέχονται σε κάθε πρόγραμμα Foundation του NETWORK.  Το πρόγραμμα NETWORK FOUNDATION για Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία αναγνωρίζεται ως προϋπόθεση εισαγωγής στο Α' Έτος κρατικών Πανεπιστημίων στην Αγγλία, Ουαλία, Σκοτία (ισότιμα Βασίλεια στη Μ. Βρετανία). Το NETWORK Foundation Course δεν είναι φροντιστηριακό αλλά προ-πανεπιστημιακό ακαδημαϊκό έτος. Η προετοιμασία του προγράμματος FOUNDATION θεωρείται απαραίτητη ώστε κάθε υποψήφιος να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα (qualifications) στην αίτηση UCAS που θα υποβάλλει.Website Educated by 9AM LABS