ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής:
Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής: Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης
Δωρεάν Σεμινάρια

FOUNDATION COURSES
UCAS DIRECT ENTRY
ACADEMIC CONSULTING
ΑΓΓΛΙΑ - ΟΥΑΛΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ (για Α' Πτυχίο-Bachelor)
όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, προϋποθέσεις και προετοιμασία για την εισαγωγή σας
Τηλέφωνα
Επικοινωνίας:


Αθήνα:
2107488131


Θεσσαλονίκη:
2310240394


Υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρος:
2310240394


Whatsapp/Viber:
6948783370

Εάν ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ πατήστε εδώ

 

Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο TOEFL (αν επιλέξετε να ξεταστείτε για TOEFL στα Κέντρα μας, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία κράτησης θέσης χωρίς επιβάρυνση)

ETS Authorized TOEFL iBT Test Centers in - Athens -Greece - Thessaloniki -Greece

 
 
 

The Law National Aptitude Test

NETWORK LNAT: “Ο Πιο Σίγουρος Τρόπος να Πετύχεις στο LNAT”


Το LNAT (National Admissions Test for Law) είναι ένα test δεξιοτήτων που έχει καθιερωθεί από αρκετά πανεπιστήμια του εξωτερικού (κυρίως της Μ. Βρετανίας) ως προϋπόθεση Εισαγωγής σε προγράμματα σπουδών της Νομικής.

Το LNAT δεν εξετάζει τις γνώσεις του σπουδαστή στη Νομική Επιστήμη ή στο Δίκαιο. Είναι ένα test που αξιολογεί την κριτική ικανότητα του σπουδαστή.

ΔΟΜΗ ΤΟΥ TEST

Η εξέταση του LNAT χωρίζεται σε δύο μέρη:

 1. Στο πρώτο μέρος ο υποψήφιος καλείται να απαντήσει σε 42 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που βασίζονται σε 12 κείμενα - διάρκεια: 95 λεπτά
 2. Στο δεύτερο μέρος δίνονται τρία (3) θέματα και ο υποψήφιος καλείται να επιλέξει ένα από αυτά και να το αναλύσει σε μορφή έκθεσης – διάρκεια: 40 λεπτά

Οι εξετάσεις LNAT δίνονται από 1η Σεπτέμβρη έως και 31 Ιουλίου και το score ισχύει για μια ακαδημαϊκή χρονιά.

Το εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας LNAT του NETWORK είναι συνολικής διάρκειας 4 εβδομάδων και προσφέρεται και Δια Ζώσης και OnLine (Live Class). Το κόστος της προετοιμασίας του LNAT του NETWORK είναι €900.

Τη διδασκαλία και εκπαίδευση στο LNAT αναλαμβάνουν οι expert tutors του NETWORK με μαθήματα που στοχεύουν στο μέγιστο score τόσο στο κομμάτι του multiple choice όσο και στην εξειδικευμένη βελτίωση του essay, το οποίο είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη βαθμολογία.

Το NETWORK εξειδικεύεται στην προετοιμασία σπουδαστών για εισαγωγή σε Σχολές της Μ. Βρετανίας από το 1991 και προσφέρει υψηλού επιπέδου προγράμματα προετοιμασίας που εξασφαλίζουν την επίτευξη υψηλών score από τους σπουδαστές.

ΠΟΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ LNAT

Το LNAT απαιτείται για Εισαγωγή σε προγράμματα Νομικής από τα παρακάτω πανεπιστήμια:

 • University of Birmingham
 • University of Bristol
 • Durham University
 • University of Glasgow
 • King’s College London
 • SOAS, University of London
 • University of Nottingham
 • Oxford University
 • University College London

Για το πρόγραμμα μαθημάτων και για να εγγραφείτε στα τμήματα προετοιμασίας LNAT του NETWORK επικοινωνήστε στο 210-7488131

Top  


No.1 Ranking Κέντρο Εγγραφών UCAS στην Ελλάδα*

*Σύμφωνα με την επίσημη λίστα του UCAS Media, το NETWORK, κάθε χρόνο από το 2010 έως και φέτος,
έχει επιτύχει τον μεγαλύτερο αριθμό Φοιτητών από Ελλάδα, που Εισάγονται για Α’Πτυχίο στη Μ. Βρετανία.

 
111 Το NETWORK είναι Επίσημος Συνεργάτης του Βρετανικού Συμβουλίου της Ελλάδος για το IELTS (British Council Partner School).
1. Official IELTS Registration Centre, 2. Official IELTS Computer Delivered Testing Centre

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK εδρεύει στην Αθήνα, Βασ. Σοφίας 84 & τη Θεσσαλονίκη, Π. Μελά 18 & Τσιμισκή. 
Τα Mαθήματα & η Προετοιμασία IELTS (αλλά και για TOEFLGMATGRE, και το πρόγραμμα FOUNDATION) γίνονται στις ίδιες εγκαταστάσεις στην Αθήνα & τη Θεσσαλονίκη:

The headquarters of NETWORK Educational Group, where our IELTS preparation course is held, are located in Athens & Thessaloniki. 
All preparation Courses in Greece for IELTS, TOEFLGMATGRE, FOUNDATION and all other programmes are delivered both in Athens & Thessaloniki
Το NETWORK - Σπουδές στην Αγγλία είναι πιστοποιημένο UCAS School. Το UCAS (Universities and Colleges Admissions System) είναι το επίσημο όργανο του Βρετανικού συστήματος παιδείας, που προωθεί τις "Αιτήσεις UCAS". Η Αίτηση UCAS είναι διαδικασία που αντιστοιχεί με το Ελληνικό Μηχανογραφικό που διαχειρίζεται το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Η συμπλήρωση Αιτήσεων UCAS έχει προθεσμία μέχρι τη 15η Ιανουαρίου. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να συμπληρώσει μόνο μια Αίτηση UCAS για 5 Πανεπιστήμια. Για περισσότερες πληροφορίες για το UCAS ή για τις διαδικασίες που απαιτούνται για να συμπληρωθεί η Αίτηση UCAS, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σχολή μας στα τηλέφωνα 210-74.88.131 για Αθήνα και 2310-240.394 για Θεσσαλονίκη καθώς και το 6948783370 για Whatsapp/Viber

UCAS is the British official organization, responsible for handling all "UCAS Applications". The deadline for UCAS Applications is the 15th of January. Every candidate may complete only one UCAS Application. There is a standard Fee for each UCAS Application which can change (slightly) without any prior notice. UCAS is not accountable for decisions on place offers. If you need any help with your UCAS Application please contact our School at 210-74.88.131 for the Athens branch and  2310-240.394 for Thessalonica and 6948783370 for Whatsapp/Viber. 

Τα μαθήματα και ολόκληρο το πρόγραμμα για την προετοιμασία του IELTS εμπεριέχονται σε κάθε πρόγραμμα Foundation του NETWORK.  Το πρόγραμμα NETWORK FOUNDATION για Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία αναγνωρίζεται ως προϋπόθεση εισαγωγής στο Α' Έτος κρατικών Πανεπιστημίων στην Αγγλία, Ουαλία, Σκοτία (ισότιμα Βασίλεια στη Μ. Βρετανία). Το NETWORK Foundation Course δεν είναι φροντιστηριακό αλλά προ-πανεπιστημιακό ακαδημαϊκό έτος. Η προετοιμασία του προγράμματος FOUNDATION θεωρείται απαραίτητη ώστε κάθε υποψήφιος να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα (qualifications) στην αίτηση UCAS που θα υποβάλλει.Copyright 2022 © NETWORK Foundation | Website Educated by 9AM LABS