ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής:
Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής: Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης
Δωρεάν Σεμινάρια

FOUNDATION COURSES
UCAS DIRECT ENTRY
ACADEMIC CONSULTING
ΑΓΓΛΙΑ - ΟΥΑΛΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ (για Α' Πτυχίο-Bachelor)
όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, προϋποθέσεις και προετοιμασία για την εισαγωγή σας
Τηλέφωνα
Επικοινωνίας:


Αθήνα:
(210) 748-8131


Θεσσαλονίκη:
(2310) 240-394


Υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρος:
(2310) 240 394

Εάν ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ πατήστε εδώ

 

Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο TOEFL (αν επιλέξετε να ξεταστείτε για TOEFL στα Κέντρα μας, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία κράτησης θέσης χωρίς επιβάρυνση)

ETS Authorized TOEFL iBT Test Centers in - Athens -Greece - Thessaloniki -Greece

 
 
IELTS - Πρόγραμμα  
 
Διάρκεια Προγράμματος

Τα NETWORK IELTS Courses είναι τα πλέον εξελιγμένα προγράμματα στην Ελλάδα και εγγυώνται την επιτυχία σας (Μέσος Όρος σπουδαστών μας 6.9+!)Υπάρχουν 2 διαφορετικά προγράμματα Προετοιμασίας ανάλογα με το επίπεδο Αγγλικών κάθε υποψηφίου και 1 ειδικό πακέτο Ατομικής Ενίσχυσης της Απόδοσης

 • IELTS Total Course (8 weeks)

 • IELTS Power Course (4 weeks)

 • IELTS Plus (Πακέτο Ατομικής Ενίσχυσης της Απόδοσης με Εγγύηση Re-Take)

Σημείωση: Το πρόγραμμα IELTS Total Course εμπεριέχεται και σε όλα τα προγράμματα Foundation του NETWORK, τα οποία στοχεύουν στην Εισαγωγή των σπουδαστών μας στα Δημόσια Βρετανικά Πανεπιστήμια για σπουδές Α’ Πτυχίου Bachelor.

 • Το IELTS Total Course απευθύνεται σε υποψηφίους επιπέδου Lower έως Advanced και έχει διάρκεια 8 εβδομάδων. Σύνολο 67 ωρών παρουσίας στη σχολή: 48 ώρες διδασκαλίας, 18 ώρες πρακτικής και προσομοίωσης εξετάσεων πάνω σε πραγματικά IELTS Mock Exams και 2 ημίωρες προσωπικές συναντήσεις για την ενίσχυση της εξέτασης στο Speaking. Δείτε την αναλυτική περιγραφή και του πίνακα χαρακτηριστικών του Course παρακάτω.

 • To IELTS Power Course απευθύνεται σε υποψηφίους επιπέδου Advanced+ έως Proficiency και έχει διάρκεια 4 εβδομάδων. Σύνολο 39 ωρών παρουσίας στη σχολή: 24 ώρες διδασκαλίας, 12 ώρες πρακτικής και προσομοίωσης εξετάσεων πάνω σε πραγματικά Mock Exams και 2 ημίωρες προσωπικές συναντήσεις για την ενίσχυση της εξέτασης στο Speaking. Δείτε την αναλυτική περιγραφή και του πίνακα χαρακτηριστικών του Course παρακάτω.

 • Το IELTS Plus είναι η υπηρεσία Ατομικής Ενίσχυσης της Απόδοσης που μπορεί να επιλέξει κάθε σπουδαστής/στρια που παρακολουθεί το IELTS Power Course ή το IELTS Total Course. Το πρόγραμμα IELTS Plus πραγματοποιείται με προσωπικές συναντήσεις των σπουδαστών με τους καθηγητές. Κοστίζει ακριβώς όσο το κόστος μιας εξέτασης IELTS και αποτελεί την επιπλέον διδασκαλία και επίβλεψη σε ατομικό επίπεδο που μόνο το NETWORK μπορεί να μεταδώσει και μάλιστα σε one-to-one sessions. To IELTS Plus είναι μοναδικό πρόγραμμα στο είδος του και σας εξασφαλίζει να μην χρειαστείτε τον έξτρα χρόνο ή την αναμονή για μια δεύτερη τυχόν εξέταση IELTS σας προσφέρει πρόσθετη εξειδικευμένη και στοχευμένη προετοιμασία και υποστήριξη καθώς και την Εγγύηση Re-Take.

H Εγγύηση Re-Take παρέχεται σε όποιον/α τυχόν δεν επιτύχει το επιθυμητό Score με την 1η εξέταση, και το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον επιλεγμένα ενισχυτικά ιδιαίτερα μαθήματα με τους καθηγητές, έξτρα σημειώσεις επανάληψης και εμπέδωσης, έξτρα Paper Tests, έξτρα Vocabulary Check, διόρθωση έξτρα εκθέσεων, έξτρα Mock Tests (πρακτική εξάσκηση) και γενικότερα προσαρμόζεται στις ανάγκες του υποψηφίου με σκοπό την ενίσχυση των αδύνατών του σημείων και της αυτοπεποίθησης του. Δείτε την αναλυτική περιγραφή και τον πίνακα χαρακτηριστικών παρακάτω.


Για την καλύτερα στοχευμένη προετοιμασία σας, τα μαθήματα διδασκαλίας και στα 2 προγράμματα, IELTS Total και IELTS Power Course, γίνονται με 2 καθηγητές (κάθε ένας εξειδικευμένος στις συγκεκριμένες ενότητες του Τest).

Τα Mock Exams, δηλαδή οι συναντήσεις εξομοίωσης των εξετάσεων IELTS, είναι πολύ σημαντικές για την εμπέδωση και καταγραφή της βελτίωσης κάθε σπουδαστή/ριας. Γίνονται στις εγκαταστάσεις του NETWORK για φυσική εξοικείωση με τις συνθήκες εξέτασης και για καταγραφή των επιδόσεων κάθε υποψηφίου. Στόχος των Mock Exams είναι η συνεχής σταδιακή βελτίωση και η καλύτερη δυνατή πρόβλεψη του score που θα επιτευχθεί την ημέρα της επίσημης εξέτασής σας.

Τα τμήματα IELTS στο NETWORK ξεκινούν κάθε μήνα. Λόγω του “Quality Protocol” της Σχολής μας, τα τμήματα “κλείνουν” κατά  μέσον όρο 5 ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία έναρξης.  Γι’ αυτό συστήνουμε να  επικοινωνείτε έγκαιρα με τη Γραμματεία  της Σχολής, τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν από την επιθυμητή ημερομηνία έναρξης του τμήματος που σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε για να κλείσετε θέση.

Για την ένταξή σας σε κάποιο τμήμα, θα πρέπει να κάνετε Κράτηση Θέσης σε συνεννόηση με την Γραμματεία του NETWORK στο τηλέφωνο 210 7488131 για την Αθήνα και 2310 240394 για τη Θεσσαλονίκη. Για την κράτηση θέσης απαιτείται καταβολή του χρηματικού ποσού των €20 (είκοσι ευρώ), το οποίο αφαιρείται από το σύνολο του κόστους της προετοιμασίας σας.

 

Δομή & Δίδακτρα

Αναλυτικά: Δομή & Δίδακτρα – IELTS Power Course 4 Εβδομάδες

 

IELTS - Πίνακας Συνοπτικής Περιγραφής του Προγράμματος Προετοιμασίας

(Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σύγκριση με άλλες σχολές)

other school 1

other school 2

IELTS Power Course - Teaching to the Test

NETWORK

 

 

Ονομασία Προγράμματος

Power Course

 

 

Συνολική Διάρκεια (εβδομάδες)

4

 

 

Ώρες Διδασκαλίας ανά Εβδομάδα στην Τάξη

6

 

 

Τρίωρα Μαθήματα ανά Εβδομάδα στην Τάξη

2

 

 

Σύνολο Ωρών Διδασκαλίας στην Τάξη

24

 

 

Σύνολο Ωρών Διδασκαλία + Mock Exams + Speaking

39

 

 

Αριθμός Τest Προσομοίωσης (Mock Exams)

4

 

 

Διόρθωση Εκθέσεων (αριθμός)

12

 

 

Paper Tests για Επιπλέον Εξάσκηση

8

 

 

Προσωπικές Συναντήσεις για Προετοιμασία Speaking

2

 

 

Δωρεάν Σημειώσεις

Ναι

 

 

Ώρες Γραφείου για Επίλυση Αποριών

Ναι

 

 

Ατομικές Καρτέλες Παρακολούθησης Βελτίωσης Προόδου

Ναι

 

 

Παροχή Εξειδικευμένου Βιβλίου NETWORK IELTS

Ναι

 

 

Κόστος Εξειδικευμένου Βιβλίου NETWORK IELTS

Δωρεάν

 

 

Καθηγητές με Εμπειρία πάνω από 5 έτη

Ναι

 

 

Συνολική Χρέωση

350

 

 

Τρόποι Πληρωμής

 

 

 

Πληρωμή με Μετρητά ή με Κάρτα άμεσης Χρέωσης

όλο το ποσό εφάπαξ:

350 = €20 Κράτηση Θέσης +

320 την 1η ημέρα μαθημάτων

 

 

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα (VISA ή MasterCard)

350 σε 3 - 6 - 12 Άτοκες Δόσεις

 

 

 

 

 

 

 1. Τα δίδακτρα για το πρόγραμμα προετοιμασίας των 4 εβδομάδων IELTS Power Course είναι €350 τα οποία καταβάλλονται εφάπαξ.

 2. Για την ένταξή σας σε κάποιο τμήμα, θα πρέπει να κάνετε Κράτηση Θέσης σε συνεννόηση με την Γραμματεία του NETWORK στο τηλέφωνο 210-74 88 131 για την Αθήνα και 2310 -240 394 για τη Θεσσαλονίκη. Για την κράτηση θέσης απαιτείται καταβολή του χρηματικού ποσού των €20 (είκοσι ευρώ), το οποίο αφαιρείται από το σύνολο του κόστους της προετοιμασίας.

 3. Η πληρωμή μπορεί να γίνει και με πιστωτική κάρτα VISA ή MasterCard σε 3, 6 ή και 12 άτοκες δόσεις.

 4. Κάθε σπουδαστής που εγγράφεται στο πρόγραμμα του IELTS έχει έκπτωση 10% σε κάποιο επιπλέον πρόγραμμα που τυχόν επιθυμεί να παρακολουθήσει την ίδια ακαδημαϊκή περίοδο (όπως GMAT ή GRE ή για την Υπηρεσία Αιτήσεων για Σπουδές στο Εξωτερικό).

 5. Δωρεάν εξειδικευμένες σημειώσεις. Το διδακτικό υλικό περιλαμβάνεται στα δίδακτρα και αποτελείται από: α) πραγματικά Tests και β) σημειώσεις που καλύπτουν πλήρως τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις. Η εξάσκηση των υποψηφίων γίνεται με έναν σημαντικό αριθμό Test προσομοίωσης IELTS (Mock Exams) κάθε εβδομάδα και με Paper Based Tests στο σπίτι.

 6. Η διδασκαλία γίνεται από 2 καθηγητές με μεγάλη εμπειρία στην Αγγλική γλώσσα και συγκεκριμένα στο IELTS και είναι εξειδικευμένοι καθένας σε συγκεκριμένες ενότητες του Test.

 7. Η εξατομικευμένη προσέγγιση και ενίσχυση των αδύνατων σημείων κάθε υποψηφίου/ας γίνεται μέσω αναλυτικής παρατήρησης προόδου από τον επιβλέποντα καθηγητή με τη χρήση του IELTS Balanced Score Card που έχει σχεδιάσει και εξελίξει το NETWORK.

 8. Οι 12 συνολικά Εκθέσεις (Essays) διορθώνονται σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες του Cambridge και βαθμολογούνται στην κλίμακα των εξετάσεων του IELTS.

 9. Παρέχουμε προσωπική βοήθεια σε κάθε σπουδαστή/στρια με ατομικές συναντήσεις για επίλυση αποριών σε συγκεκριμένες ώρες γραφείου (Office Hours).

 10. Προσωπικές συναντήσεις χωρίς επιπλέον χρέωση (Δωρεάν) που περιλαμβάνουν ιδιαίτερα μαθήματα για την εξάσκηση της ενότητας του Speaking.

 11. Διαθέτουμε έναν από τον παγκοσμίως υψηλότερους Μέσους Όρους Βαθμολογίας υποψηφίων στις εξετάσεις IELTS: 6.9+ με άριστα το 9 και τα τμήματα προετοιμασίας, έχουν μέσο όρο 9 άτομα στην τάξη για τη τήρηση των υψηλών προδιαγραφών ποιότητας (“Quality Protocol”).

 12. Παρέχουμε την ειδικά προσαρμοσμένη μέθοδο διδασκαλίας, προετοιμασίας και αντιμετώπισης των English Tests, την οποία εξελίσσει το NETWORK μαζί με τα παρεχόμενα βιβλία και σημειώσεις ειδικά για Έλληνες υποψηφίους (IELTS από το 2001, TOEFL από το 1991).

 

Αναλυτικά: Δομή & Δίδακτρα – IELTS Total Course 8 Εβδομάδες

 

 

 

IELTS - Πίνακας Συνοπτικής Περιγραφής του Προγράμματος Προετοιμασίας

(Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σύγκριση με άλλες σχολές)

other school 1

other school 2

 

NETWORK

 

 

Ονομασία Προγράμματος

Total Course

 

 

Συνολική Διάρκεια (εβδομάδες)

8

 

 

Ενίσχυση και Βελτίωση Γλώσσας (εβδομάδες)

4

 

 

Διάρκεια Teaching to the Test (εβδομάδες)

4

 

 

Ώρες Διδασκαλίας ανά Εβδομάδα στην Τάξη

6

 

 

Τρίωρα Μαθήματα ανά Εβδομάδα στην Τάξη

2

 

 

Σύνολο Ωρών Διδασκαλίας στην Τάξη

48

 

 

Σύνολο Ωρών Διδασκαλία + Mock Exams + Speaking

67

 

 

Αριθμός Τest Προσομοίωσης (Mock)

6

 

 

Διόρθωση Εκθέσεων (αριθμός)

20

 

 

Paper Tests για Επιπλέον Εξάσκηση

12

 

 

Προσωπικές Συναντήσεις για Προετοιμασία Speaking

2

 

 

Δωρεάν Σημειώσεις

Ναι

 

 

Ώρες Γραφείου για Επίλυση Αποριών

Ναι

 

 

Ατομικές Καρτέλες Παρακολούθησης Βελτίωσης Προόδου

Ναι

 

 

Παροχή Εξειδικευμένου Βιβλίου NETWORK IELTS

Ναι

 

 

Κόστος Εξειδικευμένου Βιβλίου NETWORK IELTS

Δωρεάν

 

 

Extra Βιβλίο Cambridge Grammar (€32)

Ναι

 

 

Καθηγητές με Εμπειρία πάνω από 5 έτη

Ναι

 

 

Συνολική Χρέωση

590

 

 

Τρόποι Πληρωμής

 

 

 

Πληρωμή με Δόσεις ( Μετρητά ή με Κάρτα Άμεσης Χρέωσης

590 = €20 Κράτηση Θέσης +

570 σε 3 Δόσεις Μετρητών

 

 

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα (VISA ή MasterCard)

590 σε 3-6-12 Άτοκες Δόσεις

 

 

Τελικό Ποσό με έκπτωση για Εφάπαξ Πληρωμή με Μετρητά ή με Κάρτα Άμεσης Χρέωσης

550 = €20 Κράτηση Θέσης +

530 την 1η ημέρα μαθημάτων (έκπτωση €40)

 

 

 

 1. Τα δίδακτρα για το πρόγραμμα προετοιμασίας των 8 εβδομάδων IELTS Total Course είναι €590 με καταβολή σε 3 δόσεις. Eάν με την εγγραφή σας κάνετε άμεση εξόφληση έχετε έκπτωση €40, δηλαδή τελική χρέωση €550.

 2. Για την ένταξή σας σε κάποιο τμήμα, θα πρέπει να κάνετε Κράτηση Θέσης σε συνεννόηση με την Γραμματεία του NETWORK στο τηλέφωνο 210 -74 88 131 για την Αθήνα και 2310 -240 394 για τη Θεσσαλονίκη. Για την κράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή του χρηματικού ποσού των €20 (είκοσι ευρώ), το οποίο αφαιρείται από το σύνολο του κόστους της προετοιμασίας.

 3. Η πληρωμή μπορεί να γίνει και με πιστωτική κάρτα VISA ή MasterCard σε 3, 6 ή και 12 άτοκες δόσεις.

 4. Κάθε σπουδαστής που εγγράφεται στο πρόγραμμα του IELTS έχει έκπτωση 10% σε κάποιο επιπλέον πρόγραμμα που τυχόν επιθυμεί να παρακολουθήσει την ίδια ακαδημαϊκή περίοδο (όπως GMAT ή GRE ή για την Υπηρεσία Αιτήσεων για Σπουδές στο Εξωτερικό).

 5. Δωρεάν εξειδικευμένες σημειώσεις. Το διδακτικό υλικό περιλαμβάνεται στα δίδακτρα και αποτελείται από: α) πραγματικά Tests και β) σημειώσεις που καλύπτουν πλήρως τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις. Η εξάσκηση των υποψηφίων γίνεται με ένα σημαντικό Test προσομοίωσης IELTS (Mock Exams) κάθε εβδομάδα και με Paper based Tests στο σπίτι.

 6. Η διδασκαλία γίνεται από 2 καθηγητές με μεγάλη εμπειρία στην Αγγλική γλώσσα και συγκεκριμένα στο IELTS και είναι εξειδικευμένοι καθένας σε συγκεκριμένες ενότητες του Test.

 7. Η εξατομικευμένη προσέγγιση και ενίσχυση των αδύνατων σημείων κάθε υποψηφίου/ας γίνεται μέσω αναλυτικής παρατήρησης προόδου από τον επιβλέποντα καθηγητή με τη χρήση του IELTS Balanced Score Card που έχει σχεδιάσει και εξελίξει το NETWORK.

 8. Οι 20 συνολικά Εκθέσεις (Essays) διορθώνονται σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες του Cambridge και βαθμολογούνται στην κλίμακα των εξετάσεων του IELTS.

 9. Παρέχουμε προσωπική βοήθεια σε κάθε σπουδαστή/στρια με ατομικές συναντήσεις για επίλυση αποριών σε συγκεκριμένες ώρες γραφείου (Office Hours).

 10. Προσωπικές συναντήσεις χωρίς επιπλέον χρέωση (Δωρεάν) που περιλαμβάνουν ιδιαίτερα μαθήματα για την εξάσκηση της ενότητας του Speaking.

 11. Διαθέτουμε έναν από τον παγκοσμίως υψηλότερους Μέσους Όρους Βαθμολογίας υποψηφίων στις εξετάσεις IELTS: 6.9+ με άριστα το 9 και τα τμήματα προετοιμασίας, έχουν μέσο όρο 9 άτομα στην τάξη για τη τήρηση των υψηλών προδιαγραφών ποιότητας (“Quality Protocol”).

 12. Παρέχουμε την ειδικά προσαρμοσμένη μέθοδο διδασκαλίας, προετοιμασίας και αντιμετώπισης των English Tests, την οποία εξελίσσει το NETWORK μαζί με τα παρεχόμενα βιβλία και σημειώσεις ειδικά για Έλληνες υποψηφίους (IELTS από το 2001, TOEFL από το 1991).

 

IELTS Plus – Πακέτο Ατομικής Ενίσχυσης της Απόδοσης με Εγγύηση Re-Take

 

IELTS - Πίνακας Συνοπτικής Περιγραφής του Προγράμματος Προετοιμασίας

(Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σύγκριση με άλλες σχολές)

other school 1

other school 2

IELTS PLUS - Πακέτο Ενίσχυσης

 NETWORK

 

 

Ονομασία Προγράμματος

Plus

 

 

2 Προσωπικές Συναντήσεις Extra Speaking

Ναι

 

 

2 Προσωπικές Συναντήσεις για Επανάληψη

Ναι

 

 

Ατομική Βοήθεια για Εγγραφή στις Εξετάσεις

Ναι

 

 

Διόρθωση Βιογραφικού CV + Συμβουλές + Παρατηρήσεις

Ναι

 

 

Διόρθωση Personal Statement + Συμβουλές + Παρατηρήσεις

Ναι

 

 

Ατομική Προετοιμασία για Συνέντευξη/Interview

Ναι

 

 

Προγραμματισμός Σπουδών (Academic Planning)+Συμβουλευτική

Ναι

 

 

Εγγύηση Επιτυχίας - Πρόγραμμα Επανεξέτασης Re-Take

Ναι

 

 

Συνολικό Κόστος

190

 

 

Τρόποι Πληρωμής

 

 

 

Πληρωμή με Μετρητά ή με Κάρτα άμεσης Χρέωσης

190 = όλο το ποσό εφάπαξ με την εγγραφή στο πρόγραμμα

 

 

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα (VISA ή MasterCard)

190 σε 3 - 6 - 12 Άτοκες Δόσεις

 

 

 

Το IELTS Plus είναι η υπηρεσία Ατομικής Ενίσχυσης της Απόδοσης που μπορεί να επιλέξει κάθε σπουδαστής/στρια που παρακολουθεί το IELTS Power Course ή το IELTS Total Course. Το πρόγραμμα IELTS Plus πραγματοποιείται με προσωπικές συναντήσεις των σπουδαστών με τους καθηγητές. Κοστίζει ακριβώς όσο το κόστος μιας εξέτασης IELTS και αποτελεί την επιπλέον διδασκαλία και επίβλεψη σε ατομικό επίπεδο που μόνο το NETWORK μπορεί να μεταδώσει και μάλιστα σε one-to-one sessions. To IELTS Plus είναι μοναδικό πρόγραμμα στο είδος του και σας εξασφαλίζει να μην χρειαστείτε τον έξτρα χρόνο ή την αναμονή για μια δεύτερη τυχόν εξέταση IELTS σας προσφέρει πρόσθετη εξειδικευμένη και στοχευμένη προετοιμασία και υποστήριξη καθώς και την Εγγύηση Re-Take.

H Εγγύηση Re-Take εμπεριέχεται στο πρόγραμμα IELTS Plus και παρέχεται σε όποιον/α τυχόν δεν επιτύχει το επιθυμητό Score με την 1η εξέταση, και το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον επιλεγμένα ενισχυτικά ιδιαίτερα μαθήματα με τους καθηγητές, έξτρα σημειώσεις επανάληψης και εμπέδωσης, έξτρα Paper Tests, έξτρα Vocabulary Check, διόρθωση έξτρα εκθέσεων, έξτρα Mock Tests (πρακτική εξάσκηση) και γενικότερα προσαρμόζεται στις ανάγκες του υποψηφίου με σκοπό την ενίσχυση των αδύνατών του σημείων και της αυτοπεποίθησης του.

 

Πατήστε Εδώ για να κατεβάσετε τον Συγκριτικό Πίνακα IELTS του NETWORK με άλλα προγράμματα προετοιμασίας σε μορφή Excel

Ενάρξεις Τμημάτων
 • Το NETWORK προσφέρει καθε χρόνο Τμήματα Προετοιμασίας Προκαθορισμένης ή Δυναμικής Έναρξης (Fixed or Rolling Registration)
 • Τα Προκαθορισμένα Τμήματα έχουν συγκεκριμένες Ημερομηνίες Έναρξης ενώ τα Δυναμικά Τμήματα ξεκινούν κάθε 2 ή 3 εβδομάδες, και λειτουργούν παράλληλα και ανεξάρτητα από τα Προκαθορισμένα.
 • Στα Προκαθορισμένα και στα Δυναμικά Τμήματα, οι καθηγητές, η διάρκεια και το περιεχόμενο είναι ακριβώς τα ίδια.
 • Όλο το πακέτο με το υποστηρικτικό υλικό, δηλαδή:  βιβλία, οι σημειώσεις, τα υποχρεωτικά εργαστήρια, η συμβουλευτική, η πρακτική και η προσομοίωση των tests, η εγγραφή για τις εξετάσεις (όχι τα εξέταστρα), η κάρτα προόδου, τα υλικά προσομοίωσης test(board& marker) και η ατομική υποστήριξη, συμπεριλαμβάνονται στο συνολικό κόστος του προγράμματος.
 • Η Συμμετοχή σας στην Ημερίδα MasterSeminar για Μεταπτυχιακές Σπουδές που γίνεται 2 φορές το χρόνο είναι Δωρεάν.


ΑΘΗΝΑ


Αμέσως Επόμενο Τμήμα IELTS Power Course – 4 εβδομάδων
(για μαθητές επιπέδου Αγγλικών Advanced και Proficiency)

Έναρξη: 26/11/2018
Λήξη: 19/12/2018
Ημέρες: Δευτέρα & Τετάρτη
Ώρες: 18:30-21:30καιΑμέσως Επόμενο Τμήμα IELTS Total Course – 8 εβδομάδων
(για μαθητές επιπέδου Αγγλικών Lower)

Έναρξη: 14/11/2018
Λήξη: 21/01/2019
Ημέρες: Δευτέρα & Τετάρτη
Ώρες: 18:30-21:30
 
Σεμινάρια για Μεταπτυχιακά σε Ελληνικά Πανεπιστήμια

Εκτός από τη σειρά Σεμιναρίων Study Skills, όπου ενημερώνουν τους υποψηφίους για Μεταπτυχιακά Αγγλοσαξονικού συστήματος (Μεγάλη Βρετανία, Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, με θέματα βαθμολογικές κλίμακες, ακαδημαϊκό σύστημα, μέθοδο σπουδών, τρόπος συγγραφής εργασιών και διπλωματικών εργασιών, κόστος ζωής & σπουδών, κ.α, ) το NETWORK, διοργανώνει επίσης προγραμματισμένα Σεμινάρια και παρουσιάσεις Ελληνικών Πανεπιστημίων με θέμα τις Επιλογές Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων αλλά και Προοπτικές για Σπουδές και Καριέρα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή απευθυνθείτε στη Γραμματεία του NETWORK

Τηλ. για Πληροφορίες ή για Κράτηση Θέσης: Αθήνα: 210 7488-131

Τηλ. για Πληροφορίες ή για Κράτηση Θέσης: Θεσσαλονίκη: 2310 240-394

 

Σεμινάρια για Μεταπτυχιακά σε Ξένα Πανεπιστήμια
Το NETWORK παρέχει κάθε μήνα ενημερωτικά Δωρεάν σεμινάρια για θέματα που αφορούν στη επιλογή του κατάλληλου Μεταπτυχιακού σε όλους όσους φοιτούν στα προγράμματα όπως και ανοιχτές ημερίδες με συμμετοχή ξένων Πανεπιστημίων που συμμετέχουν με ειδική πρόσκληση για παρουσίαση των προγραμμάτων τους στις εγκαταστάσεις του NETWORK.

Για να δηλώσετε συμμετοχή απευθυνθείτε στη Γραμματεία του NETWORK

Τηλ. για Πληροφορίες ή για Κράτηση Θέσης:  Αθήνα: 210 7488-131
Τηλ. για Πληροφορίες ή για Κράτηση Θέσης:  Θεσσαλονίκη: 2310 240-394 
 
Master Seminar - Σεμινάρια για Μεταπτυχιακά σε Ευρώπη, Βρετανία, ΗΠΑ
Το NETWORK κάθε Σεπτέμβριο και κάθε Απρίλιο, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει και προσφέρει στους Σπουδαστές του εντελώς Δωρεάν το εξαιρετικά επιτυχημένο Σεμινάριο για Μεταπτυχιακά σε Ευρώπη - Βρετανία – ΗΠΑ -Master SeminarΤα εκπαιδευτικά και ενημερωτικά αυτά σεμινάρια ενημερώνουν τους υποψηφίους για τα Μεταπτυχιακά Αγγλοσαξονικού συστήματος (Μεγάλη Βρετανία, Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία), με θέματα τις βαθμολογικές κλίμακες, το ακαδημαϊκό σύστημα, τη μέθοδο σπουδών, τους τρόπους συγγραφής εργασιών και διπλωματικών εργασιών, το κόστος ζωής και σπουδών και άλλες πολύτιμες συμβουλές.
Για να δηλώσετε συμμετοχή απευθυνθείτε στη Γραμματεία του NETWORK

Τηλ. για Πληροφορίες ή για Κράτηση Θέσης: Αθήνα: 210 7488-131

Τηλ. για Πληροφορίες ή για Κράτηση Θέσης: Θεσσαλονίκη: 2310 240-394

 

Σεμινάρια Study Skills

 
IELTS - Προετοιμασία  
 
Επαναστατική Μέθοδος Διδασκαλίας IELTS στο NETWORK

Το μεγάλο μας ΑΤΟΥ, το οποίο κερδίζουν οι σπουδαστές μας, είναι το ότι όλοι εμείς στο NETWORK, έχοντας εναρμονισθεί και συντονιστεί πλήρως με τις αλλαγές που έχουν επέλθει στους διαγωνισμούς, IELTS, σας προσφέρουμε σε πραγματικό χρόνο την αποκάλυψη κάθε γκρίζου σημείου, “μυστικού” ή Τrick που τυχόν κρύβει κάθε Test, εξασφαλίζοντάς σας αυτό το ΑΠΟΛΥΤΟ (και συνάμα Παγκόσμιο)  ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.

 

Το NETWORK διαθέτει ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας IELTS που διαρκεί 4 ή 8 εβδομάδες (ανάλογα με το επίπεδο Αγγλικών του υποψηφίου) & θα σας εξασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο να πετύχετε τον βαθμό που χρειάζεστε βελτιώνοντας την ικανότητα σας στα εξής:

 1. όταν ακούτε ομιλία στην Αγγλική γλώσσα να καταλαβαίνετε το νόημα, να ξεχωρίζετε τις λεπτομέρειες και τις συγκεκριμένες πληροφορίες που περιγράφηκαν.
 2. όταν διαβάζετε ένα Αγγλικό κείμενο να καταλαβαίνετε το γενικό νόημα, τα κύρια σημεία και συγκεκριμένες λεπτομέρειες.
 3. όταν βλέπετε διαγράμματα ή πίνακες να μπορείτε να περιγράψετε και να αναλύσετε γραπτώς το περιεχόμενό τους στα Αγγλικά.
 4. όταν γράφετε μία έκθεση στα Αγγλικά να μπορείτε να αιτιολογήσετε την άποψή σας χρησιμοποιώντας ολοκληρωμένες θέσεις και σχετικά επιχειρήματα.
 5. όταν συζητάτε στα Αγγλικά για θέματα που αφορούν στον εαυτό σας, τις σπουδές σας ή το άμεσο περιβάλλον σας να μπορείτε να επικοινωνείτε αποτελεσματικά, αυτό που θέλετε να περιγράψετε.
 6. όταν δίνετε τις εξετάσεις του IELTS να κατέχετε την καλύτερη και πιο αποτελεσματική στρατηγική αντιμετώπισης του
Για Ποιους Λόγους να Επιλέξετε το IELTS Course του NETWORK?

Η Στρατηγική προετοιμασίας του NETWORK περιλαμβάνει:

 
 1. πολυετής εμπειρία του NETWORK στις διεθνείς εξετάσεις IELTS (καθώς και στα TOEFL, GMAT και GRE)
 2. αποκάλυψη ΟΛΩΝ των γκρίζων σημείων ή των TRICKS του IELTS και παράλληλα δίνοντάς σας απλές μεθόδους προσέγγισης και επίλυσης των δυσκολιών
 3. εξασφάλιση των ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ώστε να αισθανθείτε πλήρη σιγουριά σε κάθε στιγμή του Test
 4. προπόνηση στη διαχείριση χρόνου και ουσιαστική ψυχολογική σας προετοιμασία για τις πραγματικές συνθήκες εξέτασης
 5. προσωπική φροντίδα και ατομική υποστήριξη για τυχόν κενά και απορίες
 6. μαθήματα με συμμετοχή κάθε σπουδαστή σε κάθε μάθημα για να αναπτύξετε επιβεβαίωση και αυτοπεποίθηση για τις γνώσεις σας (και όχι μαθήματα τύπου μονόδρομης ακαδημαϊκής διάλεξης με πιθανά τα επακόλουθα της ασάφειας, αφήνοντας από εκεί και πέρα τον κάθε σπουδαστή στην τύχη του)
 7. ειδική στρατηγική που σας προσφέρουμε για κάθε μία από τις επιμέρους ενότητες του IELTS.
 8. εξατομικευμένες συμβουλές και συνεχής καθοδήγηση για την περαιτέρω ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της καλής ψυχολογίας κάθε υποψηφίου
 9. διδασκαλία του IELTS με τις πλέον ενδεδειγμένες up-to-date μεθόδους της διδακτικής επιστήμης και με την υποστήριξη σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων (PowerPoint presentations, test simulation, κ.λ.π.)
 10. διαρκής υποστήριξη και συμβουλευτική από το έμπειρο προσωπικό του NETWORK (ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας σας).
Το IELTS είναι Εύκολο ή Δύσκολο?

Το IELTS αξιολογεί την ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε την Αγγλική γλώσσα σε πραγματικές συνθήκες. Τα θέματα αντιστοιχούν σε καταστάσεις που είναι δυνατόν να αντιμετωπίσετε, είτε πρόκειται για σημειώσεις που θα κρατούσατε ως φοιτητής, είτε για καθημερινές καταστάσεις, όπως για παράδειγμα η ανάγκη να αντιμετωπίσετε το χειμώνα στην Αγγλία επιδιορθώνοντας γρήγορα το σύστημα θέρμανσης.

 

Η εξέταση καλύπτει και τις τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες (κατανόηση προφορικού λόγου, κατανόηση γραπτού λόγου, παραγωγή γραπτού λόγου και παραγωγή προφορικού λόγου) και διατίθεται σε δύο τύπους: Ακαδημαϊκή και Γενική Εκπαίδευση (Academic and General Training).

 

Όλοι οι υποψήφιοι εξετάζονται στις ίδιες ενότητες Κατανόησης και Παραγωγής Προφορικού Λόγου (Listening and Speaking Modules), ενώ η Κατανόηση και η Παραγωγή Γραπτού Λόγου (Reading and Writing) προσφέρονται ως Ακαδημαϊκές ή Γενικές Εκπαιδευτικές Ενότητες (Academic or General Training Modules).

 

Οι Ακαδημαϊκές Ενότητες (Academic Modules) αξιολογούν κατά πόσο κάποιος υποψήφιος είναι έτοιμος να σπουδάσει ή να εκπαιδευτεί στην Αγγλική γλώσσα σε πτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο.

 

Οι Γενικές Εκπαιδευτικές Ενότητες (General Training Modules) δίνουν έμφαση στην επικοινωνία σε ευρύ κοινωνικό και εκπαιδευτικό πλαίσιο και είναι σχεδιασμένες για υποψήφιους που σκοπεύουν να εργαστούν, να ζήσουν ή να σπουδάσουν σε Αγγλόφωνο περιβάλλον, σε επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σε επίπεδο επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Γιατί η Ομάδα του NETWORK Υπερέχει στην Προετοιμασία του IELTS?

1. Έμπειροι & Εξειδικευμένοι Καθηγητές

Οι καθηγητές μας είναι μοναδικοί στο είδος τους με πολυετή εξειδίκευση και εμπειρία πάνω στο αντικείμενο του IELTS

2. Αυθεντικά Tests

Προετοιμασία των υποψηφίων με αυθεντικά IELTS Tests, σε εβδομαδιαία βάση, καθώς και Paper Based Tests.

3. Ολιγομελή Τμήματα (Quality Protocol)

Μοναδική Σχολή στην Ελλάδα που ακολουθεί το “Quality Protocol” με μέσο όρο 9 άτομα στην τάξη.

4. Δωρεάν Ιδιαίτερα Μαθήματα στο SPEAKING

Ιδιαίτερα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα για την ενίσχυση της απόδοσής σας, δωρεάν.  

5. Εξατομικευμένη & προσωπική καθοδήγηση

Προσωπική επικοινωνία από τους καθηγητές προς κάθε σπουδαστή ξεχωριστά για την επίλυση αποριών και  για σωστή καθοδήγηση στη διάρκεια της προετοιμασίας. 

6. Δωρεάν Βιβλία

Διάθεση του πλέον εξειδικευμένου βιβλίου του Networkγια προετοιμασία των τμημάτων IELTS και extra σημειώσεων δωρεάν.

7. Ατομική Κάρτα Επιδόσεων

Η ειδική αυτή Κάρτα (Score Card) στοχεύει στη συστηματοποίηση της μελέτης σας και σωστότερη αφομοίωση της ύλης. Η παρακολούθηση της βελτίωσής σας που επιτυγχάνεται με τη Score Card, η οποία ελέγχεται τακτικά από τους Ακαδημαϊκούς Συμβούλους του NETWORK που σας συμβουλεύουν και καθοδηγούν ανάλογα.  

8. Εγγύηση Υποστήριξης

Σε περίπτωση που δεν πετύχετε το Score που θέλετε προσφέρουμε Δωρεάν ειδικό πρόγραμμα επανεξέτασης που περιλαμβάνει επιλεγμένα ιδιαίτερα μαθήματα, εξάσκηση στα Computer Labs, έλεγχο λεξιλογίου, και γενικά προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε υποψηφίου.

 

Μέσος Όρος Σπουδαστών μας στο ΤOP 1% στον Κόσμο !

TOEFL 103+ GMAT 650
GRE 320
(V:158, Q:162)
IELTS 6.9+

IELTS - Πληροφορίες  
 
Τί είναι το IELTS Test?

Το IELTS είναι εξετάσεις οι οποίες δίνονται γραπτά και προφορικά. Συγκαταλέγεται στα ανώτερα διεθνή κριτήρια πιστοποίησης γνώσης της Αγγλικής γλώσσας. 

 

Στην Ελλάδα το IELTS αναγνωρίζεται από πολλά Αγγλόφωνα ιδρύματα και δημόσιους φορείς ως πιστοποιητικό γνώσης της Αγγλικής. Το IELTS σχεδιάστηκε για να πιστοποιεί την ικανότητα των υποψηφίων για σπουδές ή για εργασία όπου η επίσημη γλώσσαείναι η Αγγλική.

 

Στην Ελλάδα το IELTS ζητείται συχνά σε υποψηφίους σαν προ-απαίτηση για την Εισαγωγή τους σε Βρετανικά Πανεπιστήμια, σε προγράμματα Α’ Πτυχίου (Undergraduate) ή Μεταπτυχιακά προγράμματα (Postgraduate).

 

Εξετάζει επίσης και την ικανότητα των υποψηφίων όσον αφορά στη χρήση της Αγγλικής γλώσσας και στην καθημερινή ζωή.

Από τί Αποτελείται?

 

Το IELTS διοργανώνεται από το Βρετανικό Συμβούλιο και το Πανεπιστήμιο του Cambridge και δημιουργήθηκε για να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές των Βρετανικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Αγγλόφωνων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων διεθνώς.

 

Η Ακαδημαϊκή Εξέταση (Academic) IELTS για την οποία το NETWORK διαθέτει πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας, καλύπτει τις ικανότητες των υποψηφίων στα Listening, Reading, Writing και Speaking.

Section

Time Limit

No. of Questions / Parts

Test Parts

Reading

60

40/ 3

3 Parts (Academic Reading / General Training Reading)

Listening

30minutes

40/ 4

4 Parts (Conversations / Monologue)

Speaking

11-14 minutes

3 Parts

Oral Interviews (Introduction & Interview / Individual Long Turn / Two Way Discussion)

Writing

60 minutes

2 Parts

Essay Writing

 

Πού Γίνονται οι Eξετάσεις?

Οι εξετάσεις δίνονται κάθε μήνα με ειδική αίτηση στο Βρετανικό Συμβούλιο. Το NETWORK αναλαμβάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για το ραντεβού συμμετοχής των μαθητών του στις εξετάσεις.

 

PeopleCert

Address:
IELTS Administrator
British Council
PO Box 3488
Athens
102 10

Tel: 30 210 3692 333
Fax: 30 210 3630 481
Email: customerservices@britishcouncil.gr
Web: http://www.britishcouncil.org/greece

Θεσσαλονίκη

PeopleCert

Address:
IELTS Administrator
PO Box 50007
Thessaloniki
540 13

Tel: 30 210 369 2333 / 30 801 500 3692*
Email: customerservices@britishcouncil.gr
Web: http://www.britishcouncil.org/greece

 

 

Τα έξοδα συμμετοχής στις εξετάσεις IELTS ποικίλλουν ανάλογα σε ποια χώρα διεκπεραιώνονται οι εξετάσεις και από τη χρονική στιγμή την οποία ο υποψήφιος υποβάλλει την αίτηση. Αυτή τη στιγμή η χρέωση για υποψήφιους από Ελλάδα κυμαίνεται στα €195,00 .

 

Μπορείτε να καταβάλετε τα εξέταστρα με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

 

Με άμεση κατάθεση στο λογαριασμό του British Council στην Τράπεζα Alpha Bank. Αυτό μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Alpha Bank, μέσω ΑΤΜ ή μέσω web banking από την τράπεζα που σας εξυπηρετεί. Τυχόν διατραπεζικές χρεώσεις θα βαρύνουν εσάς.

 

Πλήρη κατάλογο των υποκαταστημάτων της Alpha Bank με στοιχεία επικοινωνίας, καθώς και υποκαταστημάτων που λειτουργούν το απόγευμα και μεμονωμένων ΑΤΜ, μπορείτε να αναζητήσετε στον ιστότοποwww.alpha.gr.
Αριθμός λογαριασμού: 1150 0200 2018 908

IBAN: GR05 0140 1150 1150 0200 2018 908

 

Παρακαλούμε δηλώστε το όνομα του υποψηφίου και τον όρο IELTS στο πεδίο «Αιτιολογία» της κατάθεσης (π.χ. Ν. Παπανικολάου, IELTS).
Μέσω τραπεζικής επιταγής σε διαταγή του British Council μέσω οποιασδήποτε τραπέζης (στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να συμπληρώσετε και τον προσωπικό σας ΑΦΜ) 

NETWORK Success Stories

Όλοι οι καθηγητές στο NETWORK αισθανόμαστε και προσωπικά υπερήφανοι και χαιρόμαστε πάρα πολύ όταν επικοινωνούν μαζί μας σπουδαστές από 5, 10, 15 χρόνια πριν, και μαθαίνουμε ότι τώρα είναι όλοι επιτυχημένοι επιστήμονες και επαγγελματίες σε διαφορετικές δραστηριότητες, σε διάφορα μέρη του κόσμου, από την Αυστραλία ως την Αμερική. 

 

Ακόμη περισσότερο χαιρόμαστε όταν διαπιστώνουμε ότι οι σπουδαστές μας αυτοί είναι και μεταξύ τους σε συχνή επαφή, λέγοντάς μας ότι η σύντομη εμπειρία τους στο NETWORK τους έχει μείνει ως ένας από τους πιο σημαντικούς σταθμούς στη ζωή τους.

 

Ο κύκλος μας είναι μεγάλος και πραγματικά ισχυρός, αλλά πάντα ανοικτός για όλους!!!

FAQs από το Επίσημο Website του IELTS

1. What can the candidate bring into the examination room? 

Only pens, pencils and erasers. Correction fluid must not be used. You must leave anything which you do not need, or which is not allowed, either outside the examination room, or as instructed by the supervisor. Mobile phones and pagers must be switched off and placed with personal belongings in the area designated by the supervisor. Any candidate who does not switch off their phone/pager, or who retains one in their possession, will be disqualified.

2. Is the IELTS test completed in one day?

The Listening, Reading and Writing components of the test are always completed immediately after each other and in this same order. The Speaking test can be taken up to 7 days either before or after the test date.

3. What kind of accents can be heard in the Listening and Speaking tests? 

As IELTS is an international test, a variety of English accents are used in both of these examinations.

4. Does the listening tape provide the candidate with necessary instructions and pauses? 

Yes. At the beginning of the test, candidates receive instructions and hear a sample question. Next, candidates read Section One questions and then listen to Section One and answer the questions on the question paper as they listen. The same procedure follows for Sections Two, Three and Four. This takes approximately 30 minutes to complete. In the following final ten minutes, candidates transfer their answers onto the answer sheet.

5. Is there a similar period of ten minutes at the end of the Reading test for the transfer of answers? 

No. The Reading test is one hour, and you must write all your answers on the answer sheet in this time.

6. Can I complete the Listening and Reading answer sheet in pen? 

No. The answer sheet is scanned by a computer which cannot read pen.

7. Can I make some notes on the Listening and Reading question paper? 

Yes. The examiner will not see your question paper.

8. What is the Speaking test? 

The Speaking test is conducted with a one-to-one interview with a certified examiner, which is recorded on an audiocassette.

9. What should the candidate bring for the Speaking test? 

The candidate needs to bring the same identification documents they supplied on registration, as these must be checked again against the information on the application form. These documents will be checked by the administrator and the Speaking examiner prior to the candidate entering the interview room.

10. What happens if a candidate loses their Test Report Form? 

At any time within two years of the date of the examination, a candidate can apply to the centre which administered the test to be sent 5 copies of the original Test Report Form free of charge. These Test Report Forms will not be sent to the candidates themselves, but the universities abroad, Embassy and Consulate. For any further copies, there is an administration charge per copy. Please contact your test centre for further details.

11. When will the candidate receive their results? 

Under usual test circumstances, the candidates will receive their Test Report Forms approximately two weeks after they complete their test.

12. How soon can candidates repeat the test? 

Candidates are not permitted to retake the test at any centre within 90 days of their previous test date, i.e. 90 days and no fewer. Candidates are reminded that scores are unlikely to improve dramatically without English language tuition in the interim.

13. What help is available for disabled candidates? 

Test centres make every effort to cater for the special needs of any disabled candidates, to enable them to best understand questions and tasks and to give their answers. It is our aim for the language level of all candidates, irrespective of disability, to be assessed fairly and objectively. Candidates with special needs should inform their test centre when applying so that appropriate arrangements can be made.

14. What happens if a candidate is delayed by circumstances beyond their control (e.g. a transportation strike)? 

The test centre offers the candidate an alternative test date as soon as possible.

15. What happens if a candidate wants to postpone or cancel their application?  

Candidates who request a postponement or cancellation of their test within 5 weeks of the test date will normally be charged the full fee unless they are able to provide appropriate medical evidence to support their request within 5 days of the test date.

16. What happens if a candidate is absent on the day of the test without giving prior notice?

The candidate will lose their full test fee. However, if a medical certificate is provided within 5 days of the test date then the full fee is refunded minus a local administrative deduction.

17. What can candidates do if they are unhappy with their results?

Candidates may apply for an enquiry on results procedure at the centre at which they took their test within four weeks of issue of results. There is a fee for this which is refunded should the band score change.

18. When can candidates receive copies of their test results?

Results from the test date and up to 1 month after.  
One (1) personal copy of the TRF (Test Report Form) for the candidate.  
Up to maximum of five (5) copies sent FREE of charge to institution addresses as provided by the candidate on the application form. 

From one (1) month to two (2) years. 
Candidate can request up to five (5) additional copies to be forwarded to institution addresses only, as provided by candidate. 
There may be a reasonable handling charge requested by the Test Centre for administration/postage. 
After the two (2) year validity period. 

The Test Centre can only send a letter to a receiving organisation as proof of a test date attendance, and scores may be verified in this letter. The Test Centre cannot print Test Report Forms.

Top

  

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK εδρεύει στην Αθήνα, Βασ. Σοφίας 84 & τη Θεσσαλονίκη, Π. Μελά 18 & Τσιμισκή. 
Τα Mαθήματα & η Προετοιμασία IELTS (αλλά και για TOEFLGMATGRE, και το πρόγραμμα FOUNDATION) γίνονται στις ίδιες εγκαταστάσεις στην Αθήνα & τη Θεσσαλονίκη:

The headquarters of NETWORK Educational Group, where our IELTS preparation course is held, are located in Athens & Thessaloniki. 
All preparation Courses in Greece for IELTS, TOEFLGMATGRE, FOUNDATION and all other programmes are delivered both in Athens & Thessaloniki
Το NETWORK - Σπουδές στην Αγγλία είναι πιστοποιημένο UCAS School. Το UCAS (Universities and Colleges Admissions System) είναι το επίσημο όργανο του Βρετανικού συστήματος παιδείας, που προωθεί τις "Αιτήσεις UCAS". Η Αίτηση UCAS είναι διαδικασία που αντιστοιχεί με το Ελληνικό Μηχανογραφικό που διαχειρίζεται το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Η συμπλήρωση Αιτήσεων UCAS έχει προθεσμία μέχρι τη 15η Ιανουαρίου. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να συμπληρώσει μόνο μια Αίτηση UCAS για 5 Πανεπιστήμια. Για περισσότερες πληροφορίες για το UCAS ή για τις διαδικασίες που απαιτούνται για να συμπληρωθεί η Αίτηση UCAS, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σχολή μας στα τηλέφωνα 210-74.88.131 για Αθήνα και 2310-240.394 για Θεσσαλονίκη

UCAS is the British official organization, responsible for handling all "UCAS Applications". The deadline for UCAS Applications is the 15th of January. Every candidate may complete only one UCAS Application. There is a standard Fee for each UCAS Application which can change (slightly) without any prior notice. UCAS is not accountable for decisions on place offers. If you need any help with your UCAS Application please contact our School at 210-74.88.131 for the Athens branch and  2310-240.394 for Thessalonica. 

Τα μαθήματα και ολόκληρο το πρόγραμμα για την προετοιμασία του IELTS εμπεριέχονται σε κάθε πρόγραμμα Foundation του NETWORK.  Το πρόγραμμα NETWORK FOUNDATION για Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία αναγνωρίζεται ως προϋπόθεση εισαγωγής στο Α' Έτος κρατικών Πανεπιστημίων στην Αγγλία, Ουαλία, Σκοτία (ισότιμα Βασίλεια στη Μ. Βρετανία). Το NETWORK Foundation Course δεν είναι φροντιστηριακό αλλά προ-πανεπιστημιακό ακαδημαϊκό έτος. Η προετοιμασία του προγράμματος FOUNDATION θεωρείται απαραίτητη ώστε κάθε υποψήφιος να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα (qualifications) στην αίτηση UCAS που θα υποβάλλει.Website Educated by 9AM LABS