ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής:
Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής: Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης
Δωρεάν Σεμινάρια

RECOGNISED FOUNDATION COURSES
UNIVERSITY APPLICATION SERVICE
ACADEMIC & CAREER CONSULTING
UNITED KINGDOM - HOLLAND - EUROPE

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ (για Α' Πτυχίο-Bachelor)
όλες οι απαραίτητες Διαδικασίες, Προϋποθέσεις και Προετοιμασία για την Εισαγωγή σου
Τηλέφωνα
Επικοινωνίας:


Αθήνα:
2107488131


Θεσσαλονίκη:
2310240394


Υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρος:
2310240394


Whatsapp/Viber:
6948783370

Εάν ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ πατήστε εδώ

 

Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο TOEFL (αν επιλέξετε να ξεταστείτε για TOEFL στα Κέντρα μας, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία κράτησης θέσης χωρίς επιβάρυνση)

ETS Authorized TOEFL iBT Test Centers in - Athens -Greece - Thessaloniki -Greece

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - OnLine Foundation Programme

Tο πρόγραμμα προετοιμασίας NETWORK IELTS
προσφέρεται και Online μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.
Τρόποι παρακολούθησης του προγράμματος:

1) School Based (Athens): δια ζώσης στα αμφιθέατρα και τα εργαστήρια στη Σχολή μας στην Αθήνα

2) School Based (Thessaloniki): δια ζώσης στα αμφιθέατρα και τα εργαστήρια στη Σχολή μας στη Θεσσαλονίκη

3) Web Based (Interactive OnLine Video Course): από το σπίτι ή τον χώρο σας από οποιαδήποτε μέρος της Ελλάδος (μέσω της ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας)

IELTS - Προετοιμασία

Το μεγάλο μας ατού, το οποίο κερδίζουν οι Σπουδαστές μας, είναι το ότι όλοι εμείς στο NETWORK, έχοντας ερευνήσει σε βάθος τη δομή του Test, έχουμε επισημάνει και έχουμε αποκωδικοποιήσει όλα τα μυστικά της εξέτασης του IELTS.

Έχοντας εναρμονισθεί και συντονιστεί πλήρως με τα τέσσερα parts του IELTS (Writing, Speaking, Reading, Listening), σας προσφέρουμε μέσα σε κάθε μάθημα την αποκάλυψη κάθε γκρίζου σημείου, “μυστικού” ή Τrick που τυχόν κρύβει το IELTS, εξασφαλίζοντας αυτό το ΑΠΟΛΥΤΟ (και ίσως Παγκόσμιο) ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.

Το NETWORK διαθέτει α) ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας IELTS που διαρκεί 4 εβδομάδες και β) ένα πιο αναλυτικό που διαρκεί 8 εβδομάδες (ανάλογα με το επίπεδο Αγγλικών κάθε υποψηφίου). Και τα δύο αυτά προγράμματα θα σας εξασφαλίσουν με τον καλύτερο τρόπο να πετύχετε τον βαθμό που χρειάζεστε.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να εγγραφείτε σε ένα από τα τμήματα IELTS του NETWORK είτε Δια ζώσης στα Αμφιθέατρα της Σχολής μας, είτε Διαδικτυακά μέσω της OnLine πλατφόρμας από τον χώρο σας, επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλ. 210 7488131  για δια ζώσης μαθήματα στην Αθήνα

Τηλ. 2310 240394 για δια ζώσης μαθήματα στη Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 240394 για διαδικτυακά μαθήματα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο

Διαβάστε περισσότερα για την προετοιμασία IELTS του NETWORK στον σύνδεσμο: https://www.network.gr/el/c/27-ielts

Για τις επόμενες ενάρξεις τμημάτων IELTS του NETWORK στον σύνδεσμο: https://www.network.gr/el/c/27-ielts/113-enarkseis-tmhmatwn-programma/120-enarkseis-tmhmatwn

Top

 No.1 Ranking Κέντρο Εγγραφών UCAS στην Ελλάδα*

*Σύμφωνα με την επίσημη λίστα του UCAS Media, το NETWORK, κάθε χρόνο από το 2010 έως και φέτος,
έχει επιτύχει τον μεγαλύτερο αριθμό Φοιτητών από Ελλάδα, που Εισάγονται για Α’Πτυχίο στη Μ. Βρετανία.

 
111 Το NETWORK είναι Επίσημος Συνεργάτης του Βρετανικού Συμβουλίου της Ελλάδος για το IELTS (British Council Partner School).
1. Official IELTS Registration Centre, 2. Official IELTS Computer Delivered Testing Centre

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK εδρεύει στην Αθήνα, Βασ. Σοφίας 84 & τη Θεσσαλονίκη, Π. Μελά 18 & Τσιμισκή. 
Τα Mαθήματα & η Προετοιμασία IELTS (αλλά και για TOEFLGMATGRE, και το πρόγραμμα FOUNDATION) γίνονται στις ίδιες εγκαταστάσεις στην Αθήνα & τη Θεσσαλονίκη:

The headquarters of NETWORK Educational Group, where our IELTS preparation course is held, are located in Athens & Thessaloniki. 
All preparation Courses in Greece for IELTS, TOEFLGMATGRE, FOUNDATION and all other programmes are delivered both in Athens & Thessaloniki
Το NETWORK - Σπουδές στην Αγγλία είναι πιστοποιημένο UCAS School. Το UCAS (Universities and Colleges Admissions System) είναι το επίσημο όργανο του Βρετανικού συστήματος παιδείας, που προωθεί τις "Αιτήσεις UCAS". Η Αίτηση UCAS είναι διαδικασία που αντιστοιχεί με το Ελληνικό Μηχανογραφικό που διαχειρίζεται το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Η συμπλήρωση Αιτήσεων UCAS έχει προθεσμία μέχρι τη 15η Ιανουαρίου. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να συμπληρώσει μόνο μια Αίτηση UCAS για 5 Πανεπιστήμια. Για περισσότερες πληροφορίες για το UCAS ή για τις διαδικασίες που απαιτούνται για να συμπληρωθεί η Αίτηση UCAS, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σχολή μας στα τηλέφωνα 210-74.88.131 για Αθήνα και 2310-240.394 για Θεσσαλονίκη καθώς και το 6948783370 για Whatsapp/Viber

UCAS is the British official organization, responsible for handling all "UCAS Applications". The deadline for UCAS Applications is the 15th of January. Every candidate may complete only one UCAS Application. There is a standard Fee for each UCAS Application which can change (slightly) without any prior notice. UCAS is not accountable for decisions on place offers. If you need any help with your UCAS Application please contact our School at 210-74.88.131 for the Athens branch and  2310-240.394 for Thessalonica and 6948783370 for Whatsapp/Viber. 

Τα μαθήματα και ολόκληρο το πρόγραμμα για την προετοιμασία του IELTS εμπεριέχονται σε κάθε πρόγραμμα Foundation του NETWORK.  Το πρόγραμμα NETWORK FOUNDATION για Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία αναγνωρίζεται ως προϋπόθεση εισαγωγής στο Α' Έτος κρατικών Πανεπιστημίων στην Αγγλία, Ουαλία, Σκοτία (ισότιμα Βασίλεια στη Μ. Βρετανία). Το NETWORK Foundation Course δεν είναι φροντιστηριακό αλλά προ-πανεπιστημιακό ακαδημαϊκό έτος. Η προετοιμασία του προγράμματος FOUNDATION θεωρείται απαραίτητη ώστε κάθε υποψήφιος να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα (qualifications) στην αίτηση UCAS που θα υποβάλλει.Copyright 2022 © NETWORK Foundation | Website Educated by 9AM LABS