ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής:
Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής: Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης
Δωρεάν Σεμινάρια

RECOGNISED FOUNDATION COURSES
UNIVERSITY APPLICATION SERVICE
ACADEMIC & CAREER CONSULTING
UNITED KINGDOM - HOLLAND - EUROPE

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ (για Α' Πτυχίο-Bachelor)
όλες οι απαραίτητες Διαδικασίες, Προϋποθέσεις και Προετοιμασία για την Εισαγωγή σου
Τηλέφωνα
Επικοινωνίας:


Αθήνα:
2107488131


Θεσσαλονίκη:
2310240394


Υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρος:
2310240394


Whatsapp/Viber:
6948783370

Εάν ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ πατήστε εδώ

 

Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο TOEFL (αν επιλέξετε να ξεταστείτε για TOEFL στα Κέντρα μας, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία κράτησης θέσης χωρίς επιβάρυνση)

ETS Authorized TOEFL iBT Test Centers in - Athens -Greece - Thessaloniki -Greece

 
GR vs UK Studies  
ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ vs ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Συγκριτικό Τεστ Μεταξύ των Χαρακτηριστικών
των Σπουδών στην Ελλάδα και των Σπουδών στη Μεγάλη Βρετανία
 

Αγγλία - Ουαλία - Σκωτία

Ελλάδα

   
Εργασία στο Εξωτερικό Οι απόφοιτοι των Βρετανικών Πανεπιστημίων μπορούν να εργαστούν οπουδήποτε στον κόσμο και έχουν αναγνώριση των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων. Οι απόφοιτοι των Ελληνικών Πανεπιστημίων μπορούν να εργαστούν στο εξωτερικό εάν και εφόσον καλύπτουν τις ανάγκες της Αγγλικής Γλώσσας, ενώ αν δεν έχουν Μεταπτυχιακό τίτλο από προβεβλημένο διεθνές Πανεπιστήμιο, η πρόσληψή τους από ξένες εταιρείες στο εξωτερικό είναι σχεδόν απίθανο σενάριο.
Διάρκεια
Σπουδών
Σε 3 χρόνια Bachelor - Σε 4 χρόνια Bachelor & Master
(η μεγάλη πλειοψηφία των σπουδαστών αποκτά και τα δύο πτυχία στα 4 χρόνια)
Σε 4 χρόνια Πτυχίο - Σε 5 ή 6 χρόνια Πτυχίο και Master
(εάν η φοίτηση είναι συνεχής χωρίς απεργίες και καταλήψεις)
Κόστος Μέχρι
την
Εισαγωγή
Ελάχιστο κόστος σε σχέση με την προετοιμασία εισαγωγής στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο με Εγγύηση Εισαγωγής στο 1ο έτος Σπουδών   Πολλές χιλιάδες Ευρώ σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα χωρίς Εγγύηση Εισαγωγής
Αναγνώριση
του
Πτυχίου
Αναγνώριση του Βρετανικού Πτυχίου σε όλο τον κόσμο
ως Πτυχίο κύρους και ακαδημαϊκής αξίας,
ανεξάρτητα από το όνομα του Πανεπιστημίου.
Ελάχιστα Ελληνικά Πτυχία χαίρουν ιδιαίτερης αναγνώρισης Διεθνώς,
ενώ τα περισσότερα Ελληνικά Πανεπιστήμια ούτε καν
συμπεριλαμβάνονται στις Διεθνείς Λίστες Αξιολόγησης
Συνολικό
Κόστος
Κόστος Διαβίωσης - Εστία, Πάγια Έξοδα, Προσωπικά Έξοδα (εκτός Λονδίνου) -
Ευρώ 1,000- 1,200 /μήνα για 10 μήνες
  Κόστος Διαβίωσης - Ενοίκια, Πάγια Έξοδα, προσωπικά Έξοδα (σε Σχολή εκτός του τόπου διαμονής) - Ευρώ 1,000-1,200 /μήνα για 12 μήνες (2 μήνες παραπάνω)
Ευκολία
Εισαγωγής
Κριτήρια Εισαγωγής: Γενική Εικόνα του Υποψηφίου (Βαθμοί, Άλλες δραστηριότητες και ενδιαφέροντα, Κίνητρο, Σχετική Εργασιακή Εμπειρία) Κριτήρια Εισαγωγής: Πανελλήνιες Εξετάσεις - Η εισαγωγή ανά σχολή διαμορφώνεται κάθε χρόνο από την δυσκολία των εξετάσεων και την βαθμολογία των υποψηφίων.
Ευκολία
Επιλογής
Ειδικότητας
Κάθε υποψήφιος μπορεί να διαλέξει την ειδικότητα που τον ενδιαφέρει ανεξάρτητα από την κατεύθυνση που είχε στο Λύκειο.   Οι υποψήφιοι καλόυνται να επιλέξουν τομέα κατεύθυνσης από την Β' Λυκείου - η επιλογή αυτή είναι δύσκολο να αλλάξει στην πορεία.
Αγγλική
Γλώσσα
Με το πέρας των σπουδών σας έχετε αποκτήσει Άριστη γνώση, εμπειρία χρήσης
(πράγμα που σας δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα σε θέσεις εργασίας
όπου τα Αγγλικά είναι σημαντικός παράγοντας εξέλιξης),
ενώ ταυτόχρονα διακαιούστε και την τυπική Επάρκεια της Αγγλικής Γλώσσας
Το μάθημα της Αγγλικής Γλώσσας περιορίζεται ως μάθημα επιλογής
στις περισσότερες σχολές (το οποίο σπάνια παρακολουθούν οι φοιτητές) και πρακτικά
όσοι Πτυχιούχοι έχουν έστω καλή γνώση της Αγγλικής (αλλά όχι εμπειρία χρήσης),
είναι επειδή μόνοι τους παρακολούθησαν φροντιστήριο.
Φοιτητική
Εστία
Όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές δικαιούνται φοιτητική εστία   Μόνο οι φοιτητές που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις δικαιούνται φοιτητική εστία
Υποδομή
Εστιών
Οι φοιτητικές εστίες των Πανεπιστημίων της Βρετανίας είναι άριστα διατηρημένες και άρτια εξοπλισμένες και μπορεί να μείνει εκεί κάθε φοιτητής. Παρέχουν πρόσβαση στο Internet και ασφάλεια Οι φοιτητικές εστίες των Πανεπιστημίων της Ελλάδας είναι κυρίως παλαιά κτίρια ή ξενοδοχεία και δίδονται μόνο σε ειδικές κατηγορίες φοιτητών. Δεν υπάρχεια ασφάλεια, ούτε έλεγχος για τους επισκέπτες.
Υποδομή &
Εγκαταστάσεις
Άριστες Εγκαταστάσεις - Ενημερωμένες Ηλεκτρονικές Βιβλιοθήκες με πρόσβαση όλο το 24ωρο- Πρόσβαση στο Internet για όλους τους φοιτητές   Οι εγκαταστάσεις και οι βιβλιοθήκες λειτουργούν συγκεκριμένες ώρες και μόνο τις καθημερινές
Σύστημα
Εκπαίδευσης
Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική. Η γνώση κατακτάται με πολλές εργασίες, εφαρμογή της θεωρίας και ομάδες συνεργασίας και έρευνας. Στα περισσότερα μαθήματα - εκτός από τα εργαστηριακά- η παρακολούθηση δεν είναι υποχρεωτική. Η εκπόνηση εργασιών είναι συνήθως προαιρετική. Σπάνια υπάρχουν ομάδες συνεργασίας και έρευνας.
Ευελιξία
Σπουδών
Πληθώρα σχολών και επιστημονικών πεδίων - Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα να συνδυασουν επιστημονικά πεδία (joint degrees)   Κάθε Πανεπιστήμιο προσφέρει κάποια μόνον προγράμματα σπουδών - Δεν υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμού επιστημονικών πεδίων
Βιωτικό
Επίπεδο
Πολυπολιτισμικό και Κοσμοπολίτικο περιβάλλον. Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα να ανταλλάσουν απόψεις με φοιτητές από όλο τον κόσμο. Η πληθώρα των φοιτητών είναι Έλληνες με ελάχιστους ή καθόλου φοιτητές από άλλες χώρες, κάνοντας το περιβάλλον αυστηρά τοπικό.
Καθηγητές
&
Συνεργασία
Οι Καθηγητές έχουν τον ρόλο του Συμβούλου. Βρίσκονται πάντα στο γραφείο τους και είναι πάντα στην διάθεση των μαθητών για επεξηγήσεις και βοήθεια.   Οι Καθηγητές έχουν Ώρες Γραφείου 1 ή 2 φορές την εβδομάδα για 1 ή 2 ώρες.
Σύστημα
Αξιολόγησης
Η τελική βαθμολογία των φοιτητών διαμορφώνεται από Εργασίες, Παρουσιάσεις, Συμμετοχή και Εξετάσεις. Η τελική βαθμολογία των φοιτητών διαμορφώνεται κατα κύριο λόγο από εξετάσεις. Οι εργασίες όταν και εφόσον υπάρχουν είναι συνήθως προαιρετικές.
Υγειονομική
Περίθαλψη
Φοιτητών
Κάθε εγγεγραμμένος μαθητής έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από το Βρετανικό Κράτος. Υπάρχει πάντα Γιατρός και Νοσοκόμος μέσα στο Πανεπιστήμιο.   Κάθε εγγεραμμένος μαθητής έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από το Ελληνικό Κράτος. Δεν υπάρχει Γιατρός και Νοσοκόμος μέσα στο Πανεπιστήμιο.
Γραφείο
Επαγγελματικού
Προσδιορισμού και
Συμβουλευτικής
Κάθε Πανεπιστήμιο έχει Γραφείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής (στην Ελλάδα γνωστό ως Γραφείο Σταδιοδρομίας) που βοηθά κάθε φοιτητή και απόφοιτο στην έυρεση εργασίας πάνω στο αντικέιμενο σπουδών του/της. Άμεση σύνδεση των σπουδών με τον χώρο εργασίας μετά την αποφοίτηση. Δεν έχουν όλα τα Πανεπιστήμια Γραφείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής). Όσα υπάρχουν είναι ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας και οργάνωσης. Δεν υπάρχει άμεση σύνδεση των αποφοίτων με τον χώρο εργασίας.
Γραμματείες
Σχολών
Οι γραμματείες των σχολών είναι ανοιχτές για τους φοιτητές 9-5. Υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι προκειμένου να εξυπηρετούν όλους τους φοιτητές.   Οι γραμματείες των σχολών είναι ανοιχτές 2- 3 ώρες καθημερινά. Δεν υπάρχουν αρκετοί εργαζόμενοι προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους φοιτητές.
Διαθεσιμότητα
Τεχνολογίας
& Η/Υ
Όλοι οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε εργαστήρια Η/Υ όλο το 24ωρο. Τα πανεπιστήμια είναι εξοπλισμένα με Η/Υ τελευταίας τεχνολογίας. Γρήγορο και συνεχές Internet. Τα εργαστήρια Η/Υ λειτουργούν σε συγκεκριμένες ώρες και μόνο τις καθημερινές.
Καθημερινότητα
στη Σχολή
Ο χώρος του Πανεπιστημίου είναι πάντα καθαρός. Υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα, χώροι εκδηλώσεων, υποδομές για άτομα με κινητικές ανάγκες, εστιατόρια, τράπεζες, ταχυδρομείο.   Υπάρχουν παντού Πόστερς και συνθήματα στους τοίχους. Η καθαριότητα και υγιεινή των χώρων είναι μέτρια έως κακή.
Ασφάλεια
Φοιτητών
Η είσοδος στους χώρους του Πανεπιστημίου γίνεται με κάρτα. Υπάρχει Αστυνομία του Πανεπιστημίου, καθώς επίσης θυρωροί και επιτηρητές παντού. Το Άσυλο των Ελληνικών Πανεπιστημίων απαγορεύει την επέμβαση της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να υπάρχουν συμβάντα κλοπών και επιθέσεων στον χώρο του Πανεπιστημίου.
Φαγητό, Καφές
& Βοηθητικές
Υπηρεσίες
Στους χώρους των Πανεπιστημίων λειτουργούν καφετέριες και εστιατόρια εξαιρετικής ποιότητας και ποικιλίας για τους φοιτητές.   Στους χώρους των Πανεπιστημίων λειτουργούν κυλικεία με συνήθως μέτριας ή και χαμηλής ποιότητας προϊόντα και φαγητό.
Επαγγελματισμός
&
Αυτοπεποίθηση
Η άψογη οργάνωση και ο προγραμματισμός των Βρετανικών Πανεπιστημίων προωθούν τον επαγγελματισμό και τονώνουν την αυτοπεποίθηση των φοιτητών. Το μη παγιωμένο εκπαιδευτικό σύστημα και οι συνεχείς αλλαγές σε αυτό δημιουργούν ανασφάλεια στους φοιτητές τόσο για την λήψη του Πτυχίου όσο και για την Επαγγελματική τους Αποκατάσταση.
Κύκλος
Γνωριμιών
Δίκτυο Γνωριμιών με άτομα από όλο τον κόσμο. Προοπτικές ανάπτυξης επαγγελματικών σχέσεων έξω από τα σύνορα μιας και μόνο χώρας.   Το Δίκτυο Γνωριμιών των φοιτητών περιορίζεται σε ανθρώπους από την ίδια χώρα.
Εμπειρία
Διεθνούς
Επιπέδου
Συνειδητοποίηση των πολυπολιτισμικών παραμέτρων της παγκοσμιοποίησης και απόκτηση οικειότητας συμπεριφοράς και ευελιξίας δράσης σε πολυεθνικό περιβάλλον. Οικειότητα συμπεριφοράς και ευελιξίας δράσης στο Ελληνικό περιβάλλον μόνο.
Εργασία
στην
Ελλάδα
Οι απόφοιτοι των Βρετανικών Πανεπιστημίων μπορούν να εργαστούν σε όλους τους τομείς και ειδικότητες του ιδιωτικού τομέα. Επίσης μπορούν να εργαστούν και στον δημόσιο τομέα ακολουθώντας κάποιες διαδικασίες αναγνώρισης του πτυχίου τους.   Οι απόφοιτοι των Ελληνικών Παν/μίων μπορούν να εργαστούν είτε δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα στον οποίο όμως τα τελευτάια χρόνια, προτιμούνται όλο & περισσότερο απόφοιτοι Βρετανικών Παν/μίων για όλους τους παραπάνω λόγους.
Εργασία
στο
Εξωτερικό
Οι απόφοιτοι των Βρετανικών Πανεπιστημίων μπορούν να εργαστούν οπουδήποτε στον κόσμο και έχουν αναγνώριση των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων.   Οι απόφοιτοι των Ελληνικών Πανεπιστημίων μπορούν να εργαστούν στο εξωτερικό εάν και εφόσον καλύπτουν τις ανάγκες της Αγγλικής Γλώσσας, ενώ αν δεν έχουν Μεταπτυχιακό τίτλο από προβεβλημένο διεθνές Πανεπιστήμιο, η πρόσληψή τους από ξένες εταιρείες στο εξωτερικό είναι σχεδόν απίθανο σενάριο.
 
 
 
 
 
Top

 No.1 Ranking Κέντρο Εγγραφών UCAS στην Ελλάδα*

*Σύμφωνα με την επίσημη λίστα του UCAS Media, το NETWORK, κάθε χρόνο από το 2010 έως και φέτος,
έχει επιτύχει τον μεγαλύτερο αριθμό Φοιτητών από Ελλάδα, που Εισάγονται για Α’Πτυχίο στη Μ. Βρετανία.

 
Το NETWORK είναι Επίσημος Συνεργάτης του Βρετανικού Συμβουλίου της Ελλάδος για το IELTS (British Council Partner School).
1. Official IELTS Registration Centre - Εγγραφές, 2. Official IELTS Computer Delivered Testing Centre - Εξετάσεις

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK εδρεύει στην ΑθήναΒασΣοφίας 84 & τη ΘεσσαλονίκηΠΜελά 18 & Τσιμισκή. 
Τα Mαθήματα & η Προετοιμασία IELTS (αλλά και για TOEFLGMATGREκαι το πρόγραμμαFOUNDATIONγίνονται στις ίδιες εγκαταστάσεις στην Αθήνα & τη Θεσσαλονίκη:

The headquarters of NETWORK Educational Group, where our IELTS preparation course is held, are located in Athens & Thessaloniki. 
All preparation Courses in Greece for IELTS, TOEFLGMATGREFOUNDATION and all other programmes are delivered both in Athens & Thessaloniki

Το NETWORK - Σπουδές στο Εξωτερικό Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Ευρώπη, είναι πιστοποιημένο UCAS School. Το UCAS (Universities and Colleges Admissions System) είναι το επίσημο όργανο του Βρετανικού συστήματος παιδείας, που προωθεί τις "Αιτήσεις UCAS". Η Αίτηση UCASείναι διαδικασία που αντιστοιχεί με το Ελληνικό Μηχανογραφικό που διαχειρίζεται το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Το NETWORK επίσης είναι Κέντρο Αιτήσεων STUDIELINK για την Ολλανδία και CAO για την Ιρλανδία.  Η συμπλήρωση Αιτήσεων UCAS καιSTUDIELINK έχει προθεσμία μέχρι Ιανουάριο. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να συμπληρώσει μόνο μια Αίτηση UCAS για 5 Πανεπιστήμια και μία Αίτηση STUDIELINK για Πανεπιστήμια. Για περισσότερες πληροφορίες για το UCAS το STUDIELINK , το CAO  ή για τις διαδικασίες που απαιτούνται για να συμπληρωθεί μία  Αίτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σχολή μας στα τηλέφωνα 2107488131 για Αθήνα και 2310240394 για Θεσσαλονίκη και Διαδικτυακά Προγράμματα, καθώς και το 6948783370 για επικοινωνία μέσω Whatsapp Viber.


UCAS
 is the British official organization, responsible for handling all "UCAS Applications". The deadline for UCAS Applications is the 15th of January. Every candidate may complete only one UCAS Application.  There is a standard Fee for each UCAS Application which can change (slightly) without any prior notice.  UCASSTUDIELINK , or CAO are not accountable for decisions on place offers. If you need any help with your UCAS STUDIELINKor CAO Application please contact our School at 2107488131 for the Athens branch,  2310240394 for Thessaloniki and 6948783370for contacting us via Whatsapp or Viber.


Τα μαθήματα και ολόκληρο το πρόγραμμα για την προετοιμασία του IELTS εμπεριέχονται σε κάθε πρόγραμμα Foundation και European Foundation του NETWORK.

Το πρόγραμμα NETWORK FOUNDATION για Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία αναγνωρίζεται ως προϋπόθεση εισαγωγής στο Α' Έτος κρατικών Πανεπιστημίων στην Αγγλία, Ουαλία, Σκοτία (ισότιμα Βασίλεια στη Μ. Βρετανία), ενώ για την Ολλανδία, την Ιρλανδία και τις Ευρωπαϊκές χώρες αποτελεί σημαντικό πρόσθετο εφόδιο σε συνδυασμό με το Απολυτήριο ΛυκείουΤο NETWORK Foundation Course δεν είναι φροντιστηριακό αλλά προ-πανεπιστημιακό ακαδημαϊκό έτος. Η προετοιμασία του προγράμματος FOUNDATION θεωρείται απαραίτητη ώστε κάθε υποψήφιος να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα (qualifications) στην Αίτηση Εισαγωγής που θα υποβάλλει.Copyright 2022 © NETWORK Foundation | Website Educated by 9AM LABS