ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής:
Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής: Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης
Δωρεάν Σεμινάρια

FOUNDATION COURSES
UCAS DIRECT ENTRY
ACADEMIC CONSULTING
ΑΓΓΛΙΑ - ΟΥΑΛΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ (για Α' Πτυχίο-Bachelor)
όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, προϋποθέσεις και προετοιμασία για την εισαγωγή σας
Τηλέφωνα
Επικοινωνίας:


Αθήνα:
(210) 748-8131


Θεσσαλονίκη:
(2310) 240-394


Υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρος:
(2310) 240 394

Εάν ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ πατήστε εδώ

 

Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο TOEFL (αν επιλέξετε να ξεταστείτε για TOEFL στα Κέντρα μας, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία κράτησης θέσης χωρίς επιβάρυνση)

ETS Authorized TOEFL iBT Test Centers in - Athens -Greece - Thessaloniki -Greece

 
Direct Entry UK - Αίτηση UCAS
 

Σημείωση:  ΠΑΡΑ ΤΟ BREXIT, ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2021

Τα Βρετανικά Πανεπιστήμια, μετά το 
Brexit, με δική τους απόφαση/πρωτοβουλία, μείωσαν τα Δίδακτρά τους για τους Έλληνες και Ευρωπαίους υποψηφίους για το 2021 και για τα επόμενα χρόνια στο ποσό Διδακτρων που πληρώνουν και οι ίδιοι οι Βρετανοί φοιτητές.

Με την απόφαση αυτή, η ζήτηση για Σπουδές στη Μ. Βρετανία (Αγγλία-Ουαλία-Σκωτία) σταδιακά επανέρχεται σε επίπεδα προ-
Brexit και οι Ευρωπαίοι σπουδαστές ξαναβρίσκουν την ευκαιρία να σπουδάσουν στα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου, δηλαδή στα Κρατικά Βρετανικά Πανεπιστήμια. 

Ως  γνωστόν, το Ακαδημαϊκό επίπεδο, η υλικοτεχνική υποδομή, οι εγκαταστάσεις, οι παροχές, οι υπηρεσίες, οι ευκαιρίες έρευνας, οι ευκαιρίες εργασίας/πρακτικής, οι δραστηριότητες μέσα στα campus (αθλητικές, πολιτισμικές, καλλιτεχνικές, κοινωνικές), οι εστίες διαμονής, οι χώροι αναψυχής και όλο το μοντέλο σπουδών, διαβίωσης και υπηρεσιών των Κρατικών Βρετανικών Πανεπιστημίων, είναι αντίστοιχο με εκείνο των καλύτερων Ιδιωτικών Πανεπιστημίων στην Αμερική.  Γι αυτό και το ποσό των διδάκτρων που χρεώνονται οι Ευρωπαίοι φοιτητές, θεωρούμε ότι είναι προνομιακό σε όλα.


Ενημερώσου Δωρεάν και κάνε την Αιτησή σου ΑΜΕΣΑ για Απευθείας Εισαγωγή στη Μ. Βρετανία, στην Ειδικότητα της Επιλογής σου.


Η Υπηρεσία UCAS Direct Entry του NETWORK Foundation  –  Full Service Application Process

 

Εξασφαλίζει την Απευθείας Εισαγωγή σου σε Κρατικά Βρετανικά Πανεπιστήμια με τον Βαθμό Απολυτηρίου, ή Πανελληνίων ή με τα ήδη υπάρχοντα προσόντα σου, χωρίς προετοιμασία Foundation Course (εφόσον ο βαθμός Απολυτηρίου καλύπτει την αντίστοιχη απαίτηση κάθε Πανεπιστημίου). 

 

Το UCAS Direct Entry είναι Υπηρεσία Full Serviceμε την οποία το NETWORK, εκτός από τη Συμβουλευτική, Επαγγελματικό Προσανατολισμό, Επιλογή Ειδικότητας και Επιλογή Πανεπιστημίων, αναλαμβάνει να υλοποιήσει για λογαριασμό σου όλες τις διαδικασίες από την αρχή μέχρι την Εγγραφή σου στο Πανεπιστήμιο, μεταφράσεις, συμπληρώσεις φορμών, αιτήσεων, συστατικών επιστολών, Personal Statement, ενώ παράλληλα διεκπεραιώνει κάθε αναγκαία επικοινωνία με τα Πανεπιστήμια ή άλλους φορείς (UCAS, εστίες κλπ), έχοντας συνεχώς την υπαψηφιότητά σου υπό πλήρη παρακολούθηση και υποστήριξη με στόχο την καλύτερη δυνατή εξέλιξη και την αποφυγή λαθών.  Με το Full Service αυτό εξασφαλίζεις οτι όλα θα ολοκληρωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

(Προσοχή:  Υπάρχουν διάφοροι φορείς που δηλώνουν οτι προσφέρουν Δωρεάν Εισαγωγή, αλλά πέραν από κάποια βασική ενημέρωση, στην ουσία τα πάντα τα κάνει ο υποψήφιος, ενώ η επιλογή Πανεπιστημίων περιορίζεται μόνο σε συγκεκριμένα Πανεπιστήμια.  Στο UCASDirectEntry του NETWORK, τα πάντα γίνονται από τη Σχολή μας και μάλιστα με Εγγύηση.)

 

Προσοχή:  Με την Απευθείας Εισαγωγή και φοίτηση στα Βρετανικά Πανεπιστήμια χωρίς προετοιμασία Foundation, είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι η  προσαρμογή είναι δυσκολότερη και η απόδοση των σπουδαστών στο Πανεπιστήμιο χαμηλότερη (με κίνδυνο ακόμα και να χαθούν κάποιες εξετάσεις ή ακόμη και ένα έτος σπουδών).

Σε περίπτωση που για διάφορους λόγους δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση 
Foundation τους χειμερινούς μήνες, το NETWORK συνιστά στους μαθητές του UCAS Direct Entry την παρακολούθηση τουλάχιστον των τριών μαθημάτων της Eιδικότητάς τους στο πρόγραμμα Summer Foundation (6 εβδομάδες - μέσα Ιουνίου με τέλος Ιουλίου).

 

-  με βασικό προσόν τον βαθμό του Απολυτηρίου (με Πανελλήνιες ή χωρίς Πανελλήνιες) ή άλλα Μεταλυκειακά προσόντα

-  χωρίς Foundation Course ή άλλη προετοιμασία

-  με μοναδική προϋπόθεση την πιστοποίηση επάρκειας Αγγλικής γλώσσας (IELTS ή Cambridge Proficiency)

-  για υποψηφίους από οποιαδήποτε πόλη στην Ελλάδα ή την Κύπρο (ή το εξωτερικό)


Σε ποιους απευθύνεται

1. σε μαθητές Γ’ Λυκείου

2. σε αποφοίτους Λυκείου (ανεξαρτήτως τύπου Λυκείου, ανεξαρτήτως κατεύθυνσης στο Λύκειο και ανεξαρτήτως του αν έχουν συμμετάσχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις ή όχι)

3. σε όσους έχουν ήδη και άλλους Μεταλυκειακούς τίτλους όπως Foundation, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ κλπ., τα οποία μετρούν ως επιπλέον προσόντα

 


Τι Περιλαμβάνει η 
Full Service Υπηρεσία  - UCAS Direct Entry

Προσωπικές συναντήσεις με τον Σύμβουλο Βρετανικών Σπουδών (ή μέσω Skype/Zoom/Webex/Teams για υποψηφίους εκτός Αθηνών ή Θεσσαλονίκης) για:

1. Συμβουλευτική, 2. Επαγγελματικό Προσανατολισμό, 3. Επιλογή Ειδικότητας, 4. Ενημέρωση για κόστος κάθε πόλης και συνθήκες ζωής, 5. Βοήθεια στην Επιλογή Πανεπιστημίων. Όλες τις Διαδικασίες για: 6. Συμπλήρωση Αίτησης επαγγελματικού επιπέδου και υποβολή της στον UCAS, 7. Έξοδα για παράβολο UCAS και λοιπά έξοδα αίτησης, 8. Πλήρης βοήθεια για το Personal Statement, 9. Όλες τις μεταφράσεις, όπως συστατική επιστολή και Ελληνικών πιστοποιητικών, 10. Αίτηση για εξασφάλιση εστίας διαμονής, 11. Αίτηση Υποτροφίας Διδάκτρων για τους Ευρωπαίους φοιτητές (Αγγλία-Ουαλία-Σκωτία-Β.Ιρλανδία). Με τις Υποτροφίες αυτές, τα δίδακτρα πλέον έχουν κόστος ίδιο με αυτό των Βρετανών φοιτητών (9,000-9,500 λίρες ανά έτος). ή Αίτηση Απαλλαγής Διδάκτρων (Σκωτία), 12. Ειδικό Σεμινάριο Study Skills με όλες τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες πριν την αναχώρηση για τη Βρετανία.

 

Προϋποθέσεις Εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο

κριτήρια Εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο είναι: 

1. επίτευξη/ύπαρξη επαρκούς βαθμού στο Απολυτήριο (είτε έχετε λάβει μέρος στις Πανελλήνιες είτε όχι) (ανάλογα με τη βαθμολογική απαίτηση κάθε Πανεπιστημίου), 

2. επίτευξη ή η ύπαρξη επαρκούς πιστοποιημένου επιπέδου Αγγλικής γλώσσας (ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε Πανεπιστημίου, πχ. IELTS  6.0, 6.5, 7.0 στα 9,0, ή TOEFL  80, 85, 90, 95, 100 στα 120 ή Cambridge Proficiency).

 

Αν δεν έχετε ήδη  IELTS ή άλλη πιστοποιημένη επάρκεια της Αγγλικής γλώσσας:

Το NETWORK προσφέρει πλήρη προετοιμασία για όλα τα ισχύοντα πιστοποιητικά της Αγγλικής γλώσσας (IELTS Course, TOEFL Course, Cambridge Proficiency Exam Course) με εγγυημένα και εντυπωσιακά υψηλά αποτελέσματα για όλους όσους συμμετέχουν σε αυτά τα ταχύρρυθμα τμήματα της Σχολής μας.  

 

Τα τμήματα προετοιμασίας για IELTS και TOEFL είναι ταχύρρυθμα και ξεκινούν κάθε μήνα, ενώ τα τμήματα Cambridge Exam κάθε 3 μήνες.

Η προετοιμασία γίνεται Δια Ζώσης (στα Αμφιθέατρα του NETWORK στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη), ή Διαδικτυακά (OnLine Live Classes μέσω Ακαδημαϊκής πλατφόρμας).

 

Πότε πρέπει να γίνει η Υποβολή Αιτήσεων UCAS

 

 1. Regular Application (τελευταία ημερομηνία 15 Ιανουαρίου) - Η καλύτερη περίοδος υποβολής Αιτήσεων με στόχο τα βέλτιστα αποτελέσματα, όσον αφορά στο να επιτευχθούν το δυνατόν περισσότερες προσφορές θέσεων από Πανεπιστήμια, είναι μέχρι τον Ιανουάριο της χρονιάς Εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο, δηλαδή τουλάχιστον 9 μήνες προ της έναρξης των Σπουδών στη Μ. Βρετανία.  Οι Εστίες Διαμονής είναι πλήρως Εγγυημένες για όσους έχουν στείλει την Αίτηση UCAS πριν τις 15 Ιανουαρίου.

 
2.  Late Application (τελευταία ημερομηνία 30 Ιουνίου) 

Το σύστημα δέχεται έστω και καθυστερημένα Αιτήσεις με κανονική διαδικασία μέχρι και τον Ιούνιο της χρονιάς έναρξης σπουδών, δηλαδή μέχρι και 3 μήνες πριν.  Εστίες Διαμονής είναι πολύ πιθανόν να εξασφαλιστούν αλλά όχι 100% εγγυημένα, όμως προσφέρεται εγγυημένη βοήθεια για εύρεση δωματίου σε Ιδιωτικές Εστίες, ή για εύρεση σπιτιού είτε για συγκατοίκηση, είτε σε ατομικό διαμέρισμα.


3. Clearing Entry (μετά τις 15 Αυγούστου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου)

Αλλά και μετά από την περίοδο του Ιουνίου μπορεί κανείς να αιτηθεί την Εισαγωγή σε Πανεπιστήμιο, δηλαδή 1 μήνα πριν την έναρξη των σπουδών του με τη διαδικασία Clearing, που όμως αφορά μόνο τα λιγοστά Πανεπιστήμια και τις περιορισμένες Ειδικότητες που θα διαθέτουν ακόμη κενές θέσεις την εποχή εκείνη και θα τις προσφέρουν στο Clearing.  Οι Εστίες Διαμονής δεν είναι Εγγυημένες και είναι μερικές φορές δύσκολο να εξασφαλιστούν, όμως προσφέρεται εγγυημένη βοήθεια για εύρεση δωματίου σε Ιδιωτικές Εστίες εφόσον θα έχουν διαθεσιμότητα, ή για εύρεση σπιτιού είτε για συγκατοίκηση, είτε σε ατομικό διαμέρισμα.


Προαιρετική Προετοιμασία με τα 
NETWORK Foundation Courses


Παρόλο που στις περιπτώσεις που κάποιος διαθέτει τις απαραίτητες τυπικές προϋποθέσεις 
Eισαγωγής και κάποια επιπλέον προετοιμασία ΔΕΝ είναι υποχρεωτική, τα Πανεπιστήμια συνιστούν στους υποψηφίους να κάνουν ένα πλήρες Foundation, ή έστω μια σύντομη προετοιμασία όπως το Summer Foundation. 


Summer
 Foundation:  Με το πρόγραμμα αυτό των 6 εντατικών εβδομάδων, θα αποκτήσεις καλή γνώση της ορολογίας των μαθημάτων της κατεύθυνσής σου, επανάληψη στις γνώσεις και στη χρήση της Αγγλικής γλώσσας και εξοικείωση με το Βρετανικό σύστημα διδασκαλίας, εργασιών, μελέτης και βαθμολογικής αξιολόγησης.

Εάν επιθυμείς να αποκτήσεις την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και να αποκλείσεις τυχόν προβλήματα ή και την πιθανότητα να χάσεις μαθήματα στις εξετάσεις σου (ή ακόμη και ολόκληρη τη χρονιά), λόγω μη εξοικείωσης με το νέο εκπαιδευτικό σύστημα και τις εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις και προδιαγραφές, τότε μπορείς να επιλέξεις το πλήρες Foundation


Πλήρες 
Foundation:  η παρακολούθηση ενός πλήρους Foundation Course (Winter, February, Lyceum) εκμηδενίζει οποιαδήποτε περίπτωση κακού ξεκινήματος ή οποιωνδήποτε προβλημάτων, μια και τα βασικά μαθήματα του Α’ έτους θα έχουν ήδη γίνει κατανοητά και κάθε σπουδαστής, με το Foundation, αποκτά πλήρη εμπειρία του συστήματος, των απαιτήσεων και των προϋποθέσεων καλής απόδοσης στο Πανεπιστήμιο.

 

 

Γενικές Πληροφορίες
NETWORK FOUNDATION - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Πτυχίο ΑΕΙ στη Μεγάλη Βρετανία, στα Καλύτερα ΚΡΑΤΙΚΑ Πανεπιστήμια
 
Top  


No.1 Ranking Κέντρο Εγγραφών UCAS στην Ελλάδα*

*Σύμφωνα με την επίσημη λίστα του UCAS Media, το NETWORK, κάθε χρόνο από το 2010 έως και φέτος,
έχει επιτύχει τον μεγαλύτερο αριθμό Φοιτητών από Ελλάδα, που Εισάγονται για Α’Πτυχίο στη Μ. Βρετανία.

 
Το NETWORK είναι Επίσημος Συνεργάτης του Βρετανικού Συμβουλίου της Ελλάδος για το IELTS (British Council Partner School).
1. Official IELTS Registration Centre, 2. Official IELTS Computer Delivered Testing Centre

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK εδρεύει στην Αθήνα, Βασ. Σοφίας 84 & τη Θεσσαλονίκη, Π. Μελά 18 & Τσιμισκή. 
Τα Mαθήματα & η Προετοιμασία IELTS (αλλά και για TOEFLGMATGRE, και το πρόγραμμα FOUNDATION) γίνονται στις ίδιες εγκαταστάσεις στην Αθήνα & τη Θεσσαλονίκη:

The headquarters of NETWORK Educational Group, where our IELTS preparation course is held, are located in Athens & Thessaloniki. 
All preparation Courses in Greece for IELTS, TOEFLGMATGRE, FOUNDATION and all other programmes are delivered both in Athens & Thessaloniki
Το NETWORK - Σπουδές στην Αγγλία είναι πιστοποιημένο UCAS School. Το UCAS (Universities and Colleges Admissions System) είναι το επίσημο όργανο του Βρετανικού συστήματος παιδείας, που προωθεί τις "Αιτήσεις UCAS". Η Αίτηση UCAS είναι διαδικασία που αντιστοιχεί με το Ελληνικό Μηχανογραφικό που διαχειρίζεται το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Η συμπλήρωση Αιτήσεων UCAS έχει προθεσμία μέχρι τη 15η Ιανουαρίου. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να συμπληρώσει μόνο μια Αίτηση UCAS για 5 Πανεπιστήμια. Για περισσότερες πληροφορίες για το UCAS ή για τις διαδικασίες που απαιτούνται για να συμπληρωθεί η Αίτηση UCAS, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σχολή μας στα τηλέφωνα 210-74.88.131 για Αθήνα και 2310-240.394 για Θεσσαλονίκη

UCAS is the British official organization, responsible for handling all "UCAS Applications". The deadline for UCAS Applications is the 15th of January. Every candidate may complete only one UCAS Application. There is a standard Fee for each UCAS Application which can change (slightly) without any prior notice. UCAS is not accountable for decisions on place offers. If you need any help with your UCAS Application please contact our School at 210-74.88.131 for the Athens branch and  2310-240.394 for Thessalonica. 

Τα μαθήματα και ολόκληρο το πρόγραμμα για την προετοιμασία του IELTS εμπεριέχονται σε κάθε πρόγραμμα Foundation του NETWORK.  Το πρόγραμμα NETWORK FOUNDATION για Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία αναγνωρίζεται ως προϋπόθεση εισαγωγής στο Α' Έτος κρατικών Πανεπιστημίων στην Αγγλία, Ουαλία, Σκοτία (ισότιμα Βασίλεια στη Μ. Βρετανία). Το NETWORK Foundation Course δεν είναι φροντιστηριακό αλλά προ-πανεπιστημιακό ακαδημαϊκό έτος. Η προετοιμασία του προγράμματος FOUNDATION θεωρείται απαραίτητη ώστε κάθε υποψήφιος να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα (qualifications) στην αίτηση UCAS που θα υποβάλλει.Copyright 2021 © Network Foundation | Website Educated by 9AM LABS