ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής:
Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής: Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης
Δωρεάν Σεμινάρια

FOUNDATION COURSES
UCAS DIRECT ENTRY
ACADEMIC CONSULTING
ΑΓΓΛΙΑ - ΟΥΑΛΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ (για Α' Πτυχίο-Bachelor)
όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, προϋποθέσεις και προετοιμασία για την εισαγωγή σας
Τηλέφωνα
Επικοινωνίας:


Αθήνα:
(210) 748-8131


Θεσσαλονίκη:
(2310) 240-394


Υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρος:
(2310) 240 394

Εάν ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ πατήστε εδώ

 

Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο TOEFL (αν επιλέξετε να ξεταστείτε για TOEFL στα Κέντρα μας, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία κράτησης θέσης χωρίς επιβάρυνση)

ETS Authorized TOEFL iBT Test Centers in - Athens -Greece - Thessaloniki -Greece

 
NETWORK UCAS Direct Entry - Αιτήσεις
 

Η Υπηρεσία UCAS Direct Entry του NETWORK Foundation

 

Εξασφαλίζει Απευθείας Εισαγωγή σε Βρετανικά Πανεπιστήμια με τον βαθμό απολυτηρίου ή πανελληνίων ή με τα ήδη υπάρχοντα προσόντα σας, χωρίς προετοιμασία Foundation Course. .

Προσοχή: Η απευθείας εισαγωγή και φοίτηση στα Βρετανικά Πανεπιστήμια χωρίς προετοιμασία Foundation είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι έχει δυσκολότερη προσαρμογή και χαμηλότερη απόδοση των σπουδαστών στο Πανεπιστήμιο (με κίνδυνο ακόμα και να χαθεί ένα έτος σπουδών).

Σε περίπτωση που για διάφορους λόγους δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση Foundation τους χειμερινούς μήνες, το NETWORK συνιστά στους μαθητές του Direct Entry την παρακολούθηση τουλάχιστον των τριών μαθημάτων της ειδικότητάς τους στο πρόγραμμα Summer Foundation (6 εβδομάδες - μέσα Ιουνίου με τέλος Ιουλίου).

 

 • με βασικό προσόν το βαθμό του Απολυτηρίου (με Πανελλήνιες ή χωρίς Πανελλήνιες) ή άλλα Μεταλυκειακά προσόντα
 • χωρίς Foundation Course ή άλλη προετοιμασία
 • με μοναδική προϋπόθεση την πιστοποίηση επάρκειας Αγγλικής γλώσσας (IELTS ή Cambridge Proficiency)
 • για υποψηφίους από οποιαδήποτε πόλη στην Ελλάδα ή την Κύπρο


 • Σε ποιους απευθύνεται

  1. σε μαθητές Γ’ Λυκείου

  2. σε αποφοίτους Λυκείου (ανεξαρτήτως τύπου Λυκείου, ανεξαρτήτως κατεύθυνσης στο Λύκειο και ανεξαρτήτως του αν έχουν συμμετάσχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις ή όχι)

  3. σε όσους έχουν ήδη και άλλους Μεταλυκειακούς τίτλους όπως Foundation, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ κλπ., τα οποία μετρούν ως επιπλέον προσόντα

   

  Περιλαμβάνει

  Προσωπικές συναντήσεις με το Σύμβουλο Βρετανικών Σπουδών (ή μέσω Skype για υποψηφίους εκτός Αθηνών ή Θεσσαλονίκης) για:

  1. Συμβουλευτική, 2. Επαγγελματικό Προσανατολισμό, 3. επιλογή Ειδικότητας, 4. ενημέρωση για κόστος κάθε πόλης και συνθήκες ζωής, 5. βοήθεια στην Επιλογή Πανεπιστημίων.  Όλες τις Διαδικασίες για:  6. συμπλήρωση Αίτησης επαγγελματικού επιπέδου και υποβολή της στον UCAS, 7. Έξοδα για παράβολο UCAS και λοιπά έξοδα αίτησης, 8. πλήρης βοήθεια για το Personal Statement, 9. όλες τις μεταφράσεις συστατικής επιστολή και Ελληνικών πιστοποιητικών, 10. αίτηση για εξασφάλιση εστίας διαμονής, 11. αίτηση Φοιτητικού Δανείου Διδάκτρων (Αγγλία-Ουαλία) ή Αίτηση Απαλλαγής Διδάκτρων (Σκωτία), 12. ειδικό Σεμινάριο Study Skills με όλες τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες πριν την αναχώρηση για τη Βρετανία.

   

  Προϋποθέσεις Εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο

  κριτήρια Εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο είναι: 

  1. επίτευξη/ύπαρξη επαρκούς βαθμού στο Απολυτήριο (είτε έχετε λάβει μέρος στις Πανελλήνιες είτε όχι) (ανάλογα με τη βαθμολογική απαίτηση κάθε Πανεπιστημίου), 

  2. επίτευξη ή η ύπαρξη επαρκούς πιστοποιημένου επιπέδου Αγγλικής γλώσσας (ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε Πανεπιστημίου, πχ. IELTS  6.0, 6.5, 7.0 στα 9,0, ή TOEFL  808590, 95, 100 στα 120 ή Cambridge Proficiency).

   

  Αν δεν έχετε ήδη TOEFL ή IELTS ή άλλη πιστοποιημένη επάρκεια της Αγγλικής γλώσσας:

  Το NETWORK προσφέρει πλήρη προετοιμασία για όλα τα ισχύοντα πιστοποιητικά της Αγγλικής γλώσσας (TOEFL Course, IELTS Course, Cambridge Proficiency Exam Course) με εγγυημένα και εντυπωσιακά υψηλά αποτελέσματα για όλους όσους συμμετέχουν σε αυτά τα ταχύρρυθμα τμήματα της Σχολής μας.  

   

  Τα τμήματα προετοιμασία για IELTS και TOEFL είναι ταχύρρυθμα και ξεκινούν κάθε μήνα, ενώ τα τμήματα Cambridge Exam κάθε 3 μήνες.

   

  Πότε πρέπει να γίνει η Υποβολή Αιτήσεων UCAS: 

   1. Regular Application (τελευταία ημερομηνία 15 Ιανουαρίου) - Η καλύτερη περίοδος υποβολής Αιτήσεων με στόχο τα βέλτιστα αποτελέσματα, όσον αφορά στο να επιτευχθούν το δυνατόν περισσότερες προσφορές θέσεων από Πανεπιστήμια, είναι μέχρι τον Ιανουάριο της χρονιάς Εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο, δηλαδή τουλάχιστον 9 μήνες προ της έναρξης των Σπουδών στη Μ. Βρετανία.  Οι Εστίες Διαμονής είναι πλήρως Εγγυημένες για όσους έχουν στείλει την Αίτηση UCAS πριν τις 15 Ιανουαρίου.

   


  2.  Late Application (τελευταία ημερομηνία 30 Ιουνίου) 

  Το σύστημα δέχεται έστω και καθυστερημένα Αιτήσεις με κανονική διαδικασία μέχρι και τον Ιούνιο της χρονιάς έναρξης σπουδών, δηλαδή μέχρι και 3 μήνες πριν.  Εστίες Διαμονής είναι πολύ πιθανόν να εξασφαλιστούν αλλά όχι 100% εγγυημένα, όμως προσφέρεται εγγυημένη βοήθεια για εύρεση δωματίου σε Ιδιωτικές Εστίες, ή για εύρεση σπιτιού είτε για συγκατοίκηση, είτε σε ατομικό διαμέρισμα.


  3. Clearing Entry (μετά τις 15 Αυγούστου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου)

  Αλλά και μετά από την περίοδο του Ιουνίου μπορεί κανείς να αιτηθεί την Εισαγωγή σε Πανεπιστήμιο, δηλαδή 1 μήνα πριν την έναρξη των σπουδών του με τη διαδικασία Clearing, που όμως αφορά μόνο τα λιγοστά Πανεπιστήμια και τις περιορισμένες Ειδικότητες που θα διαθέτουν ακόμη κενές θέσεις την εποχή εκείνη και θα τις προσφέρουν στο Clearing.  Οι Εστίες Διαμονής δεν είναι Εγγυημένες και είναι μερικές φορές δύσκολο να εξασφαλιστούν, όμως προσφέρεται εγγυημένη βοήθεια για εύρεση δωματίου σε Ιδιωτικές Εστίες εφόσον θα έχουν διαθεσιμότητα, ή για εύρεση σπιτιού είτε για συγκατοίκηση, είτε σε ατομικό διαμέρισμα.

   

   

  Προαιρετική Προετοιμασία Foundation Course

   

  Παρόλο που στις περιπτώσεις που κάποιος διαθέτει τις απαραίτητες τυπικές προϋποθέσεις εισαγωγής και κάποια επιπλέον προετοιμασία ΔΕΝ είναι υποχρεωτική, τα Πανεπιστήμια συνιστούν στους υποψηφίους να κάνουν μια σύντομη προετοιμασία όπως το Summer Foundation. 

   

  Με το δίμηνο αυτό πρόγραμμα, θα αποκτήσουν καλή γνώση της ορολογίας των μαθημάτων κατεύθυνσής τους, επανάληψη στις γνώσεις και στη χρήση της Αγγλικής γλώσσας και εξοικείωση με το Βρετανικό σύστημα διδασκαλίας, εργασιών, μελέτης και βαθμολογικής αξιολόγησης.

   

  Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και να αποκλείσουν τυχόν προβλήματα ή και την πιθανότητα να χάσουν μια χρονιά λόγω της μη εξοικείωσής τους με το νέο εκπαιδευτικό σύστημα και τις εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις και προδιαγραφές. 

   

  Τότε η παρακολούθηση ενός πλήρους Foundation Course (Winter, February) εκμηδενίζει οποιαδήποτε περίπτωση κακού ξεκινήματος ή οποιωνδήποτε προβλημάτων, μια και τα βασικά μαθήματα του Α’ έτους θα έχουν ήδη γίνει κατανοητά και κάθε σπουδαστής με το Foundation πλήρη εμπειρία τους συστήματος, των απαιτήσεων και των προϋποθέσεων καλής απόδοσης στο Πανεπιστήμιο

   

   

  Γενικές Πληροφορίες
  NETWORK FOUNDATION - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
  Πτυχίο ΑΕΙ στη Μεγάλη Βρετανία, στα Καλύτερα ΚΡΑΤΙΚΑ Πανεπιστήμια
   
  Top  


   

  Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK εδρεύει στην Αθήνα, Βασ. Σοφίας 84 & τη Θεσσαλονίκη, Π. Μελά 18 & Τσιμισκή. 
  Τα Mαθήματα & η Προετοιμασία IELTS (αλλά και για TOEFLGMATGRE, και το πρόγραμμα FOUNDATION) γίνονται στις ίδιες εγκαταστάσεις στην Αθήνα & τη Θεσσαλονίκη:

  The headquarters of NETWORK Educational Group, where our IELTS preparation course is held, are located in Athens & Thessaloniki. 
  All preparation Courses in Greece for IELTS, TOEFLGMATGRE, FOUNDATION and all other programmes are delivered both in Athens & Thessaloniki
  Το NETWORK - Σπουδές στην Αγγλία είναι πιστοποιημένο UCAS School. Το UCAS (Universities and Colleges Admissions System) είναι το επίσημο όργανο του Βρετανικού συστήματος παιδείας, που προωθεί τις "Αιτήσεις UCAS". Η Αίτηση UCAS είναι διαδικασία που αντιστοιχεί με το Ελληνικό Μηχανογραφικό που διαχειρίζεται το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Η συμπλήρωση Αιτήσεων UCAS έχει προθεσμία μέχρι τη 15η Ιανουαρίου. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να συμπληρώσει μόνο μια Αίτηση UCAS για 5 Πανεπιστήμια. Για περισσότερες πληροφορίες για το UCAS ή για τις διαδικασίες που απαιτούνται για να συμπληρωθεί η Αίτηση UCAS, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σχολή μας στα τηλέφωνα 210-74.88.131 για Αθήνα και 2310-240.394 για Θεσσαλονίκη

  UCAS is the British official organization, responsible for handling all "UCAS Applications". The deadline for UCAS Applications is the 15th of January. Every candidate may complete only one UCAS Application. There is a standard Fee for each UCAS Application which can change (slightly) without any prior notice. UCAS is not accountable for decisions on place offers. If you need any help with your UCAS Application please contact our School at 210-74.88.131 for the Athens branch and  2310-240.394 for Thessalonica. 

  Τα μαθήματα και ολόκληρο το πρόγραμμα για την προετοιμασία του IELTS εμπεριέχονται σε κάθε πρόγραμμα Foundation του NETWORK.  Το πρόγραμμα NETWORK FOUNDATION για Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία αναγνωρίζεται ως προϋπόθεση εισαγωγής στο Α' Έτος κρατικών Πανεπιστημίων στην Αγγλία, Ουαλία, Σκοτία (ισότιμα Βασίλεια στη Μ. Βρετανία). Το NETWORK Foundation Course δεν είναι φροντιστηριακό αλλά προ-πανεπιστημιακό ακαδημαϊκό έτος. Η προετοιμασία του προγράμματος FOUNDATION θεωρείται απαραίτητη ώστε κάθε υποψήφιος να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα (qualifications) στην αίτηση UCAS που θα υποβάλλει.  Website Educated by 9AM LABS