ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής:
Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής: Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης
Δωρεάν Σεμινάρια

RECOGNISED FOUNDATION COURSES
UNIVERSITY APPLICATION SERVICE
ACADEMIC & CAREER CONSULTING
UNITED KINGDOM - HOLLAND - EUROPE

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ (για Α' Πτυχίο-Bachelor)
όλες οι απαραίτητες Διαδικασίες, Προϋποθέσεις και Προετοιμασία για την Εισαγωγή σου
Τηλέφωνα
Επικοινωνίας:


Αθήνα:
2107488131


Θεσσαλονίκη:
2310240394


Υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρος:
2310240394


Whatsapp/Viber:
6948783370

Εάν ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ πατήστε εδώ

 

Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο TOEFL (αν επιλέξετε να ξεταστείτε για TOEFL στα Κέντρα μας, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία κράτησης θέσης χωρίς επιβάρυνση)

ETS Authorized TOEFL iBT Test Centers in - Athens -Greece - Thessaloniki -Greece

 
Direct Entry - Απευθείας Εισαγωγή μέσω UCAS - STUDIΕLINK - CAO
 

Διαδικασίες Απευθείας Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού:

-  UCAS για Μ. Βρετανία (Αγγλία-Ουαλία-Σκωτία) -  (δες ειδική σημείωση στο τέλος της σελίδα για τις Ευρωπαϊκές Υποτροφίες από UK)

-  STUDIELINK για Ολλανδία

-  CAO για Ιρλανδία

-  και όλοι οι φορείς για Δανία, Σουηδία και Υπόλοιπη Ευρώπη

 ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Ενημερώσου Δωρεάν και κάνε την Αίτησή σου ΑΜΕΣΑ για Απευθείας Εισαγωγή στη Μ. Βρετανία, την Ολλανδία και σε όλα τα Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια της Ευρώπης στην Ειδικότητα της Επιλογής σου.

Η Υπηρεσία  Direct Entry του NETWORK Foundation  –  Full Service Application Process

 Εξασφαλίζει την Απευθείας Εισαγωγή σου σε όλα τα Αγγλόφωνα αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού με τον Βαθμό Απολυτηρίου, ή Πανελληνίων ή με τα ήδη υπάρχοντα προσόντα σου,χωρίς την Ειδική προετοιμασία Foundation Course (εφόσον ο βαθμός Απολυτηρίου καλύπτει την αντίστοιχη απαίτηση κάθε Πανεπιστημίου). 

Εάν ο βαθμός Απολυτηρίου δεν καλύπτει την αντίστοιχη απαίτηση κάθε Πανεπιστημίου, τότε το Foundation Course ενισχύει σημαντικά τη δυνατότητα Εισαγωγής σου.

Το  Direct Entry είναι Υπηρεσία Full Serviceμε την οποία το NETWORK, εκτός από τη Συμβουλευτική, Επαγγελματικό Προσανατολισμό, Επιλογή Ειδικότητας και Επιλογή Πανεπιστημίων, αναλαμβάνει να υλοποιήσει για λογαριασμό σου όλες τις διαδικασίες από την αρχή μέχρι την Εγγραφή σου στο Πανεπιστήμιο, μεταφράσεις, συμπληρώσεις φορμών, αιτήσεων, συστατικών επιστολών, Personal Statement, ενώ παράλληλα διεκπεραιώνει κάθε αναγκαία επικοινωνία με τα Πανεπιστήμια ή άλλους φορείς (UCASSTUDIELINKCAO κλπ), έχοντας συνεχώς την υποψηφιότητά σου υπό πλήρη παρακολούθηση και υποστήριξη με στόχο την καλύτερη δυνατή εξέλιξη και την αποφυγή λαθών. 

Με το Full Service αυτό εξασφαλίζεις ότι όλα θα ολοκληρωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

(Προσοχή:  Υπάρχουν διάφορα γραφεία που δηλώνουν ότι προσφέρουν Δωρεάν Εισαγωγή, αλλά πέραν από κάποια βασική ενημέρωση, στην ουσία τα πάντα τα κάνει ο υποψήφιος, ενώ η επιλογή Πανεπιστημίων περιορίζεται μόνο σε συγκεκριμένα Πανεπιστήμια.  Στο Direct Entry του NETWORK, τα πάντα γίνονται από τη Σχολή μας και μάλιστα με Εγγύηση.)

Σημαντικό:  Με την Απευθείας Εισαγωγή και φοίτηση στα Βρετανικά, Ολλανδικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια χωρίς προετοιμασία Foundation, είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι η  προσαρμογή είναι δυσκολότερη και η απόδοση των σπουδαστών στο Πανεπιστήμιο χαμηλότερη (με κίνδυνο ακόμα και να χαθούν κάποιες εξετάσεις ή ακόμη και ένα έτος σπουδών.  Για τον λόγο αυτό η προετοιμασία Foundation συνίσταται για όλους, ακόμη και για όσους έχουν πολύ υψηλό Απολυτήριο, δεδομένου ότι το Εκπαιδευτικό Σύστημα στο Εξωτερικό είναι πολύ  διαφορετικό, αλλά πολύ βατό από τη στιγμή που προετοιμάζεσαι κατάλληλα.

Σε περίπτωση που για διάφορους λόγους δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση 
Foundation τους χειμερινούς μήνες, το NETWORK συνιστά στους μαθητές του  Direct Entry την παρακολούθηση τουλάχιστον των τριών μαθημάτων της Ειδικότητάς τους στο πρόγραμμα Summer Foundation (6 εβδομάδες, από τις 20 Ιουνίου έως τις 24 Ιουλίου).

-  με βασικό προσόν τον βαθμό του Απολυτηρίου (με Πανελλήνιες ή χωρίς Πανελλήνιες) ή άλλα Μεταλυκειακά προσόντα

-  χωρίς Foundation Course ή άλλη προετοιμασία

-  με μοναδική προϋπόθεση την πιστοποίηση επάρκειας Αγγλικής γλώσσας (IELTS ή το Cambridge Proficiency, ή το Cambridge Advanced με υψηλή βαθμολογία )

-  για υποψηφίους από οποιαδήποτε πόλη στην Ελλάδα ή την Κύπρο (ή το εξωτερικό)


Σε ποιους απευθύνεται

1. σε μαθητές Γ’ Λυκείου

2. σε αποφοίτους Λυκείου (ανεξαρτήτως τύπου Λυκείου, ανεξαρτήτως κατεύθυνσης στο Λύκειο και ανεξαρτήτως του αν έχουν συμμετάσχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις ή όχι)

3. σε όσους έχουν ήδη και άλλους Μεταλυκειακούς τίτλους όπως Foundation, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ κλπ., τα οποία μετρούν ως επιπλέον προσόντα

Τι Περιλαμβάνει η Full Service Υπηρεσία  Direct Entry

Ατομικές συναντήσεις με προσωπικό  Σύμβουλο Σπουδών (ή μέσω Skype/Zoom/Webex/Teams για υποψηφίους εκτός Αθηνών ή Θεσσαλονίκης) για:

1. Συμβουλευτική, 

2. Επαγγελματικό Προσανατολισμό, 

3. Επιλογή Ειδικότητας, 

4. Ενημέρωση για κόστος κάθε χώρας, πόλης και συνθήκες ζωής, 

5. Βοήθεια στην Επιλογή Πανεπιστημίων.

6. Συμπλήρωση Αίτησης επαγγελματικού επιπέδου και υποβολή της στον φορέα (UCAS, STUDIELINKCAO κλπ) ή απευθείας Αίτηση

7. Έξοδα για παράβολουποβολής  στον φορέα και λοιπά έξοδα αίτησης.

8. Πλήρης βοήθεια για το Personal Statement, 

9. Τις μεταφράσεις Απολυτηρίου, συστατικής επιστολής και βασικών Ελληνικών πιστοποιητικών / πτυχίων.

10. Αίτηση για εξασφάλιση εστίας διαμονής.

11. Ειδικό Σεμινάριο Study Skills με όλες τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες πριν την αναχώρηση για τη Βρετανία.

12. Αίτηση Υποτροφίας Διδάκτρων για τους Ευρωπαίους φοιτητές. Αυτό αφορά ειδικά τη Μ.Βρετανία, στην οποία με τις Υποτροφίες αυτές, τα δίδακτρα πλέον έχουν κόστος ίδιο με αυτό των Βρετανών φοιτητών (9,000-9,500 λίρες ανά έτος).  (στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα δίδακτρα είναι αυτόματα μειωμένα για τους Ευρωπαίους.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο

Τα κριτήρια Εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο είναι: 

1. επίτευξη/ύπαρξη επαρκούς βαθμού στο Απολυτήριο (είτε έχετε λάβει μέρος στις Πανελλήνιες είτε όχι) (ανάλογα με τη βαθμολογική απαίτηση κάθε Πανεπιστημίου), 

2. επίτευξη ή η ύπαρξη επαρκούς πιστοποιημένου επιπέδου Αγγλικής γλώσσας (ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε Πανεπιστημίου, πχ. IELTS  6.0, 6.5, 7.0 στα 9,0, ή TOEFL  80, 85, 90, 95, 100 στα 120 ή Cambridge Proficiency, ή Cambridge Advanced με υψηλή βαθμολογία).

Αν δεν έχεις ήδη  IELTS ή άλλη πιστοποιημένη επάρκεια της Αγγλικής γλώσσας:

Το NETWORK προσφέρει πλήρη και εντατική προετοιμασία για το πιστοποιητικά της Αγγλικής γλώσσας IELTS με εγγυημένα και εντυπωσιακά υψηλά αποτελέσματα για όλους όσους συμμετέχουν σε αυτά τα ταχύρρυθμα τμήματα της Σχολής μας.  

Η προετοιμασία γίνεται Δια Ζώσης (στα Αμφιθέατρα του NETWORK στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη), ή Διαδικτυακά με το πρωτοποριακό Υβριδικό σύστημα ONLIVE του NETWORK.

Τα ταχύρρυθμα τμήματα προετοιμασίας για IELTS ξεκινούν κάθε μήνα.

Προαιρετική Προετοιμασία με τα NETWORK Foundation Courses


Παρόλο που στις περιπτώσεις που κάποιος διαθέτει τις απαραίτητες τυπικές προϋποθέσεις Εισαγωγής και κάποια επιπλέον προετοιμασία ΔΕΝ είναι υποχρεωτική, τα Πανεπιστήμια συνιστούν στους υποψηφίους να κάνουν ένα πλήρες Foundation, ή έστω μια σύντομη προετοιμασία όπως το Summer Foundation. 


Summer Foundation (6 weeks):  Με το πρόγραμμα αυτό των 6 εντατικών εβδομάδων, θα αποκτήσεις καλή γνώση της ορολογίας των μαθημάτων της κατεύθυνσής σου, επανάληψη στις γνώσεις και στη χρήση της Αγγλικής γλώσσας και εξοικείωση με το Βρετανικό και Ευρωπαϊκό σύστημα διδασκαλίας, εργασιών, μελέτης και βαθμολογικής αξιολόγησης.


Πλήρες Foundation (8 months):  Η παρακολούθηση ενός πλήρους Foundation Course (Winter, February, Lyceum) εκμηδενίζει οποιαδήποτε περίπτωση κακού ξεκινήματος ή οποιωνδήποτε προβλημάτων, μια και τα βασικά μαθήματα του Α’ έτους θα έχουν ήδη γίνει κατανοητά και κάθε σπουδαστής, με το Foundation, αποκτά πλήρη εμπειρία του συστήματος, των απαιτήσεων και των προϋποθέσεων καλής απόδοσης στο Πανεπιστήμιο.  Το πλήρες Foundation εξασφαλίζει πιο σταδιακή προετοιμασία και εξοικείωση με τα Αγγλόφωνα  συστήματα του Εξωτερικού.

ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ για τη ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT, ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Παρόλο που υπάρχει μια περίεργη φήμη ότι τα δίδακτρα στη Μ.Βρετανία αυξήθηκαν πολύ, αυτό δεν ισχύει γιατί τα περισσότερα  Βρετανικά Πανεπιστήμια, μετά το Brexit, με δική τους απόφαση/πρωτοβουλία, μείωσαν τα Δίδακτρά τους για τους Έλληνες και Ευρωπαίους υποψηφίους για το 2021 και για τα επόμενα χρόνια και μάλιστα, αρκετά Πανεπιστήμια  στο ποσό Διδάκτρων που πληρώνουν και οι ίδιοι οι Βρετανοί φοιτητές.  Όσο για το κόστος ζωής (εκτός Λονδίνου) είναι συγκριτικά  χαμηλότερο από τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, ακόμη και από την Ελλάδα.

Με την απόφαση αυτή, η ζήτηση για Σπουδές στη Μ. Βρετανία (Αγγλία-Ουαλία-Σκωτία) σταδιακά επανέρχεται σε επίπεδα προ-
Brexit και οι Ευρωπαίοι σπουδαστές ξαναβρίσκουν την ευκαιρία να σπουδάσουν στα καλύτερα Κρατικά Βρετανικά Πανεπιστήμια, με μοναδική επαγγελματική αποκατάσταση, άμεσα μετά την αποφοίτηση

Ως  γνωστόν, το Ακαδημαϊκό επίπεδο, η υλικοτεχνική υποδομή και οι εγκαταστάσεις είναι εφάμιλλές σε όλες τις βορειο-Ευρωπαϊκές χώρες. 

Όμως οι παροχές, οι υπηρεσίες, οι δραστηριότητες μέσα στα campus (αθλητικές, πολιτισμικές, καλλιτεχνικές, κοινωνικές), οι εστίες διαμονής, οι χώροι αναψυχής, οι ευκαιρίες έρευνας, οι ευκαιρίες έμμισθης πρακτικής, οι άμεσες δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης αμέσως μετά την αποφοίτηση, και όλο το μοντέλο σπουδών, διαβίωσης, γενικών υπηρεσιών και οι υπηρεσίες καριέρας των Κρατικών Βρετανικών Πανεπιστημίων, είναι αντίστοιχα με τα  καλύτερα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια στην Αμερική.  Γι’ αυτό και το μειωμένο  ποσό των διδάκτρων που χρεώνονται οι Ευρωπαίοι φοιτητές, θεωρούμε ότι είναι πολύ προνομιακό σε όλα.

 

Γενικές Πληροφορίες
NETWORK FOUNDATION - ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Πτυχίο ΑΕΙ στη Μεγάλη Βρετανία, στα Καλύτερα ΚΡΑΤΙΚΑ Πανεπιστήμια
 
Top  


No.1 Ranking Κέντρο Εγγραφών UCAS στην Ελλάδα*

*Σύμφωνα με την επίσημη λίστα του UCAS Media, το NETWORK, κάθε χρόνο από το 2010 έως και φέτος,
έχει επιτύχει τον μεγαλύτερο αριθμό Φοιτητών από Ελλάδα, που Εισάγονται για Α’Πτυχίο στη Μ. Βρετανία.

 
Το NETWORK είναι Επίσημος Συνεργάτης του Βρετανικού Συμβουλίου της Ελλάδος για το IELTS (British Council Partner School).
1. Official IELTS Registration Centre - Εγγραφές, 2. Official IELTS Computer Delivered Testing Centre - Εξετάσεις

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK εδρεύει στην ΑθήναΒασΣοφίας 84 & τη ΘεσσαλονίκηΠΜελά 18 & Τσιμισκή. 
Τα Mαθήματα & η Προετοιμασία IELTS (αλλά και για TOEFLGMATGREκαι το πρόγραμμαFOUNDATIONγίνονται στις ίδιες εγκαταστάσεις στην Αθήνα & τη Θεσσαλονίκη:

The headquarters of NETWORK Educational Group, where our IELTS preparation course is held, are located in Athens & Thessaloniki. 
All preparation Courses in Greece for IELTS, TOEFLGMATGREFOUNDATION and all other programmes are delivered both in Athens & Thessaloniki

Το NETWORK - Σπουδές στο Εξωτερικό Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Ευρώπη, είναι πιστοποιημένο UCAS School. Το UCAS (Universities and Colleges Admissions System) είναι το επίσημο όργανο του Βρετανικού συστήματος παιδείας, που προωθεί τις "Αιτήσεις UCAS". Η Αίτηση UCASείναι διαδικασία που αντιστοιχεί με το Ελληνικό Μηχανογραφικό που διαχειρίζεται το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Το NETWORK επίσης είναι Κέντρο Αιτήσεων STUDIELINK για την Ολλανδία και CAO για την Ιρλανδία.  Η συμπλήρωση Αιτήσεων UCAS καιSTUDIELINK έχει προθεσμία μέχρι Ιανουάριο. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να συμπληρώσει μόνο μια Αίτηση UCAS για 5 Πανεπιστήμια και μία Αίτηση STUDIELINK για Πανεπιστήμια. Για περισσότερες πληροφορίες για το UCAS το STUDIELINK , το CAO  ή για τις διαδικασίες που απαιτούνται για να συμπληρωθεί μία  Αίτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σχολή μας στα τηλέφωνα 2107488131 για Αθήνα και 2310240394 για Θεσσαλονίκη και Διαδικτυακά Προγράμματα, καθώς και το 6948783370 για επικοινωνία μέσω Whatsapp Viber.


UCAS
 is the British official organization, responsible for handling all "UCAS Applications". The deadline for UCAS Applications is the 15th of January. Every candidate may complete only one UCAS Application.  There is a standard Fee for each UCAS Application which can change (slightly) without any prior notice.  UCASSTUDIELINK , or CAO are not accountable for decisions on place offers. If you need any help with your UCAS STUDIELINKor CAO Application please contact our School at 2107488131 for the Athens branch,  2310240394 for Thessaloniki and 6948783370for contacting us via Whatsapp or Viber.


Τα μαθήματα και ολόκληρο το πρόγραμμα για την προετοιμασία του IELTS εμπεριέχονται σε κάθε πρόγραμμα Foundation και European Foundation του NETWORK.

Το πρόγραμμα NETWORK FOUNDATION για Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία αναγνωρίζεται ως προϋπόθεση εισαγωγής στο Α' Έτος κρατικών Πανεπιστημίων στην Αγγλία, Ουαλία, Σκοτία (ισότιμα Βασίλεια στη Μ. Βρετανία), ενώ για την Ολλανδία, την Ιρλανδία και τις Ευρωπαϊκές χώρες αποτελεί σημαντικό πρόσθετο εφόδιο σε συνδυασμό με το Απολυτήριο ΛυκείουΤο NETWORK Foundation Course δεν είναι φροντιστηριακό αλλά προ-πανεπιστημιακό ακαδημαϊκό έτος. Η προετοιμασία του προγράμματος FOUNDATION θεωρείται απαραίτητη ώστε κάθε υποψήφιος να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα (qualifications) στην Αίτηση Εισαγωγής που θα υποβάλλει.Copyright 2022 © NETWORK Foundation | Website Educated by 9AM LABS