ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής:
Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής: Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης
Δωρεάν Σεμινάρια

FOUNDATION COURSES
UCAS DIRECT ENTRY
ACADEMIC CONSULTING
ΑΓΓΛΙΑ - ΟΥΑΛΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ (για Α' Πτυχίο-Bachelor)
όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, προϋποθέσεις και προετοιμασία για την εισαγωγή σας
Τηλέφωνα
Επικοινωνίας:


Αθήνα:
(210) 748-8131


Θεσσαλονίκη:
(2310) 240-394


Υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρος:
(2310) 240 394

Εάν ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ πατήστε εδώ

 

Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο TOEFL (αν επιλέξετε να ξεταστείτε για TOEFL στα Κέντρα μας, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία κράτησης θέσης χωρίς επιβάρυνση)

ETS Authorized TOEFL iBT Test Centers in - Athens -Greece - Thessaloniki -Greece

 
 
TOEFL - Πρόγραμμα  
 
Διάρκεια Προγράμματος

Το NETWORK TOEFL Power Course έχει διάρκεια 4 εβδομάδες και είναι το πλέον εξελιγμένο πρόγραμμα στην Ελλάδα και εγγυάται την επιτυχία σας (Μέσος όρος 103+). Εκτός από το πρόγραμμα προετοιμασίας TOEFL Power Course μπορείτε να ακολουθήσετε και το TOEFL Plus, το ειδικό πακέτο Ατομικής Ενίσχυσης της Απόδοσης που εμπεριέχει και την Εγγύηση Re-Take.

 • TOEFL Power Course (4 Weeks)

To TOEFL Power Course απευθύνεται σε υποψηφίους επιπέδου Advanced+ έως Proficiency και έχει διάρκεια 4 εβδομάδων. Σύνολο 37 ωρών παρουσίας στη σχολή: 24 ώρες διδασκαλίας, 12 ώρες minimum πρακτικής εξάσκησης και προσομοίωσης εξετάσεων (Computer Tests) στα εργαστήρια του NETWORK (και όσες επιπλέον ώρες επιθυμείτε εσείς σε ημέρες και ώρες που καθορίζεται εσείς) και 2 ημίωρες προσωπικές συναντήσεις για την ενίσχυση της εξέτασης στο Speaking με τη μέθοδο iBT Speaking Simulation, το απόλυτο σύστημα για πλήρη προσομοίωση της ενότητας του Speaking των εξετάσεων.

 • TOEFL Plus

Το TOEFL Plus είναι η υπηρεσία Ατομικής Ενίσχυσης της Απόδοσης που μπορεί να επιλέξει κάθε σπουδαστής/στρια που παρακολουθεί το TOEFL Power Course. Το πρόγραμμα TOEFL Plus πραγματοποιείται με προσωπικές συναντήσεις των σπουδαστών με τους καθηγητές. Κοστίζει όσο το κόστος μιας εξέτασης TOEFL και αποτελεί την επιπλέον διδασκαλία και επίβλεψη σε ατομικό επίπεδο που μόνο το NETWORK μπορεί να μεταδώσει και μάλιστα σε one-to-one sessions. To TOEFL Plus είναι μοναδικό πρόγραμμα στο είδος του καθώς σας εξασφαλίζει να μην χρειαστείτε τον έξτρα χρόνο ή την αναμονή για μια δεύτερη τυχόν εξέταση TOEFL σας προσφέρει πρόσθετη εξειδικευμένη και στοχευμένη προετοιμασία και υποστήριξη καθώς και την εγγύηση Re-Take.

H Εγγύηση Re-Take παρέχεται σε όποιον/α τυχόν δεν επιτύχει το επιθυμητό Score με την 1η εξέταση, και το οποίο περιλαμβάνει επιλεγμένα ενισχυτικά ιδιαίτερα μαθήματα με τους καθηγητές, έξτρα σημειώσεις επανάληψης και εμπέδωσης, έξτρα Paper Tests, έξτρα Vocabulary Check, διόρθωση έξτρα εκθέσεων, έξτρα Computer Tests (πρακτική εξάσκηση) και γενικότερα προσαρμόζεται στις ανάγκες του υποψηφίου με σκοπό την ενίσχυση των αδύνατών του σημείων και της αυτοπεποίθησης του. Δείτε την αναλυτική περιγραφή και του πίνακα χαρακτηριστικών παρακάτω.

Για την καλύτερη και πιο εξειδικευμένη προετοιμασία σας τα μαθήματα διδασκαλίας του TOEFL Power Course γίνονται με 2 διαφορετικούς καθηγητές παράλληλα, κάθε ένας εξειδικευμένος σε συγκεκριμένες ενότητες του Test.

Οι πολύ σημαντικές συναντήσεις εξομοίωσης (Mock Exams) των εξετάσεων TOEFL Power Course γίνονται στις εγκαταστάσεις του NETWORK για εξοικείωση με τις συνθήκες εξέτασης και για καταγραφή των επιδόσεων κάθε υποψηφίου με σκοπό τη συνεχή σταδιακή βελτίωση και την καλύτερη δυνατή πρόβλεψη του score που θα επιτευχθεί την ημέρα της επίσημης εξέτασης.

Τα τμήματα TOEFL στο NETWORK ξεκινούν κάθε μήνα. Λόγω του “Quality Protocol” της Σχολής μας, τα τμήματα “κλείνουν” κατά  μέσον όρο 5 ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία έναρξης.   Γι’ αυτό συστήνουμε να  επικοινωνείτε έγκαιρα με τη Γραμματεία  της Σχολής, τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν από την επιθυμητή ημερομηνία έναρξης του τμήματος που σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε για να κλείσετε θέση.

Για την ένταξή σας σε κάποιο τμήμα, θα πρέπει να κάνετε Κράτηση Θέσης σε συνεννόηση με την Γραμματεία του NETWORK στο τηλέφωνο 210 7488131 για την Αθήνα και 2310 240394 για τη Θεσσαλονίκη. Για την Κράτηση Θέσης απαιτείται καταβολή του χρηματικού ποσού των €20 (είκοσι ευρώ), το οποίο αφαιρείται από το σύνολο του κόστους της προετοιμασίας σας.

Δομή & Δίδακτρα

Αναλυτικά: Δομή & Δίδακτρα – TOEFL Power Course 4 Εβδομάδες

 

TOEFL - Πίνακας Συνοπτικής Περιγραφής του Προγράμματος Προετοιμασίας

(μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σύγκριση με άλλες σχολές)

other school 1

other school 2

TOEFL Power Course - Teaching to the Test

NETWORK

 

 

Ονομασία Προγράμματος

TOEFL Power Course

 

 

Συνολική Διάρκεια (εβδομάδες)

4

 

 

Ώρες Διδασκαλίας ανά Εβδομάδα στην Τάξη

6

 

 

Τρίωρα Μαθήματα ανά Εβδομάδα στην Τάξη

2

 

 

Σύνολο Ωρών Διδασκαλίας στην Τάξη

24

 

 

Σύνολο Ωρών Διδασκαλίας + TOEFL TESTS + Speaking

37

 

 

Αριθμός Τests Προσομοίωσης (TOEFL TESTS)

Απεριόριστα

 

 

Διόρθωση Εκθέσεων (αριθμός)

12

 

 

Paper Tests για Επιπλέον Εξάσκηση

8

 

 

Προσωπικές Συναντήσεις για Προετοιμασία Speaking – iBT Speaking Simulation

2

 

 

Δωρεάν Σημειώσεις

Ναι

 

 

Ώρες Γραφείου για Επίλυση Αποριών

Ναι

 

 

Ατομικές Καρτέλες Παρακολούθησης Βελτίωσης Προόδου

Ναι

 

 

Παροχή Εξειδικευμένου Βιβλίου NETWORK TOEFL

Ναι

 

 

Κόστος Εξειδικευμένου Βιβλίου NETWORK TOEFL

Δωρεάν

 

 

Καθηγητές με Εμπειρία πάνω από 5 έτη

Ναι

 

 

Συνολικό Κόστος

295

 

 

Τρόποι Πληρωμής

 

 

 

Πληρωμή με Μετρητά ή με Κάρτα Άμεσης Χρέωσης

όλο το ποσό εφάπαξ:

295 = €20 Κράτηση Θέσης +

275 την 1η ημέρα μαθημάτων

 

 

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα (VISA ή MasterCard)

295 σε 3 - 6 - 12 Άτοκες Δόσεις

 

 

 

 1. Τα δίδακτρα για το πρόγραμμα προετοιμασίας των 4 εβδομάδων TOEFL Power Course είναι €295 τα οποία καταβάλλονται εφάπαξ.

 2. Για την ένταξή σας σε κάποιο τμήμα, θα πρέπει να κάνετε Κράτηση Θέσης σε συνεννόηση με την Γραμματεία του NETWORK στο τηλέφωνο 210 74 88 131 για την Αθήνα και 2310 240 394 για τη Θεσσαλονίκη. Για την Κράτηση Θέσης απαιτείται προκαταβολή του χρηματικού ποσού των €20 (είκοσι ευρώ), το οποίο αφαιρείται από το σύνολο του κόστους της προετοιμασίας.

 3. Η πληρωμή μπορεί να γίνει και με πιστωτική κάρτα VISA ή MasterCard σε 3, 6 ή και 12 άτοκες δόσεις.

 4. Κάθε σπουδαστής μας που εγγράφεται στο πρόγραμμα του TOEFL έχει έκπτωση 10% στα δίδακτρα αν επιθυμεί να παρακολουθήσει την ίδια ακαδημαϊκή περίοδο (όπως GMAT, GRE ή για την Υπηρεσία Αιτήσεων για Σπουδές στο Εξωτερικό).

 5. Δωρεάν εξειδικευμένες σημειώσεις. Το διδακτικό υλικό περιλαμβάνεται στα δίδακτρα και αποτελείται από: α) πραγματικά Tests και β) σημειώσεις που καλύπτουν πλήρως τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις. Η εξάσκηση των υποψηφίων γίνεται με Tests προσομοίωσης TOEFL κάθε εβδομάδα, καθώς και με Paper Based Tests στο σπίτι.

 6. Η εξάσκηση μέσω υπολογιστή, με απεριόριστη χρήση Η/Υ και των TOEFL Tests, γίνεται στα εργαστήρια υπολογιστών του NETWORK με ειδικά διαμορφωμένα Applications (Test Software των πλέον καταξιωμένων διεθνών φορέων) σε περιβάλλον προσομοίωσης που περιέχουν όλα τα πιθανά θέματα των εξετάσεων.

 7. Η διδασκαλία γίνεται από καθηγητές με μεγάλη εξειδίκευση στην Αγγλική γλώσσα και σημαντική εμπειρία στο TOEFL αφοσιωμένοι καθένας σε συγκεκριμένες ενότητες του Test.

 8. Η εξατομικευμένη προσέγγιση και ενίσχυση των αδύνατων σημείων κάθε υποψηφίου/ας γίνεται μέσω αναλυτικής παρατήρησης προόδου από τον επιβλέποντα καθηγητή με τη χρήση του TOEFL Score Card που έχει σχεδιάσει και εξελίξει το NETWORK.

 9. Η 12 συνολικά Εκθέσεις σας (Essays) διορθώνονται σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες της ETS (Educational Testing Service) και βαθμολογούνται με την κλίμακα των εξετάσεων του TOEFL.

 10. Παρέχουμε ατομική βοήθεια σε κάθε σπουδαστή/ρια με προσωπικές συναντήσεις για επίλυση αποριών σε συγκεκριμένες ώρες γραφείου (Office Hours).

 11. Προσωπικές συναντήσεις χωρίς επιπλέον χρέωση (Δωρεάν) που περιλαμβάνουν ιδιαίτερα μαθήματα για την εξάσκηση της ενότητας του Speaking με το iBT Speaking Simulation, το απόλυτο σύστημα για πλήρη προσομοίωση της ενότητας του Speaking των εξετάσεων.

 12. Διαθέτουμε έναν από τον παγκοσμίως υψηλότερους Μέσους Όρους Βαθμολογίας υποψηφίων στις εξετάσεις  TOEFL = 103+ (με άριστα το 120) και τα τμήματα προετοιμασίας έχουν μέσο όρο 9 άτομα στην τάξη για την τήρηση των υψηλών προδιαγραφών ποιότητας (“Quality Protocol”).

 13. Παρέχουμε την ειδικά προσαρμοσμένη μέθοδο διδασκαλίας και αντιμετώπισης Teaching to the Τest, την οποία έχει εξελίσσει το NETWORK μαζί με τα παρεχόμενα βιβλία και σημειώσεις ειδικά για Έλληνες υποψηφίους (TOEFL από το 1991, IELTS από το 2001).

 14. Το NETWORK είναι Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο TOEFL iBT και συνεργάζεται επίσημα με την ETS (Educational Testing Service).

 

TOEFL Plus – Πακέτο Ατομικής Ενίσχυσης της Απόδοσης με Εγγύηση Re-Take

 

TOEFL - Πίνακας Συνοπτικής Περιγραφής του Προγράμματος Προετοιμασίας

(Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σύγκριση με άλλες σχολές)

other school 1

other school 2

TOEFL PLUS - Πακέτο Ενίσχυσης

 NETWORK

 

 

Ονομασία Προγράμματος

Plus

 

 

2 Προσωπικές Συναντήσεις Extra Speaking (iBT Speaking Simulations)

Ναι

 

 

2 Προσωπικές Συναντήσεις για Επανάληψη

Ναι

 

 

Απεριόριστη Χρήση TOEFL Computer Tests

Ναι

 

 

Ατομική Βοήθεια για Εγγραφή στις Εξετάσεις

Ναι

 

 

Διόρθωση Βιογραφικού CV + Συμβουλές + Παρατηρήσεις

Ναι

 

 

Διόρθωση Personal Statement + Συμβουλές + Παρατηρήσεις

Ναι

 

 

Ατομική Προετοιμασία για Συνέντευξη/Interview

Ναι

 

 

Προγραμματισμός Σπουδών (Academic Planning)+Συμβουλευτική

Ναι

 

 

Εγγύηση Επιτυχίας - Πρόγραμμα Επανεξέτασης Re-Take

Ναι

 

 

Συνολικό Κόστος

190

 

 

Τρόποι Πληρωμής

 

 

 

Πληρωμή με Μετρητά ή με Κάρτα άμεσης Χρέωσης

190 = όλο το ποσό εφάπαξ με την εγγραφή στο πρόγραμμα

 

 

Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα (VISA ή MasterCard)

190 σε 3 - 6 - 12 Άτοκες Δόσεις

 

 

 

Το TOEFL Plus είναι η υπηρεσία Ατομικής Ενίσχυσης της Απόδοσης που μπορεί να επιλέξει κάθε σπουδαστής/ρια που παρακολουθεί το TOEFL Power Course. Το πρόγραμμα TOEFL Plus πραγματοποιείται με προσωπικές συναντήσεις των σπουδαστών με τους καθηγητές. Κοστίζει περίπου όσο το κόστος μιας εξέτασης TOEFL και αποτελεί την επιπλέον διδασκαλία κα επίβλεψη σε ατομικό επίπεδο που μόνο το NETWORK μπορεί να μεταδώσει και μάλιστα σε one-to-one sessions. To TOEFL Plus είναι μοναδικό πρόγραμμα στο είδος του καθώς σας εξασφαλίζει να μην χρειαστείτε τον έξτρα χρόνο ή την αναμονή για μια δεύτερη τυχόν εξέταση TOEFL σας προσφέρει πρόσθετη εξειδικευμένη και στοχευμένη προετοιμασία και υποστήριξη καθώς και την εγγύηση Re-Take.

H Εγγύηση Re-Take εμπεριέχεται στο πρόγραμμα TOEFL Plus και παρέχεται σε όποιον/α τυχόν δεν επιτύχει το επιθυμητό Score με την 1η εξέταση, και το οποίο περιλαμβάνει επιλεγμένα ενισχυτικά ιδιαίτερα μαθήματα με τους καθηγητές, έξτρα σημειώσεις επανάληψης και εμπέδωσης, έξτρα Paper Tests, έξτρα Vocabulary Check, διόρθωση έξτρα εκθέσεων, έξτρα Computer Tests (πρακτική εξάσκηση) και γενικότερα προσαρμόζεται στις ανάγκες του υποψηφίου με σκοπό την ενίσχυση των αδύνατών του σημείων και της αυτοπεποίθησης του.

Πατήστε Εδώ για να κατεβάσετε τον Συγκριτικό Πίνακα TOEFL του NETWORK με άλλα προγράμματα προετοιμασίας σε μορφή Excel

Ενάρξεις Τμημάτων
 • Το NETWORK προσφέρει καθε χρόνο Τμήματα Προετοιμασίας Προκαθορισμένης ή Δυναμικής Έναρξης (Fixed or Rolling Registration)
 • Τα Προκαθορισμένα Τμήματα έχουν συγκεκριμένες Ημερομηνίες Έναρξης ενώ τα Δυναμικά Τμήματα ξεκινούν κάθε 2 ή 3 εβδομάδες, και λειτουργούν παράλληλα και ανεξάρτητα από τα Προκαθορισμένα.
 • Στα Προκαθορισμένα και στα Δυναμικά Τμήματα, οι καθηγητές, η διάρκεια και το περιεχόμενο είναι ακριβώς τα ίδια.
 • Όλο το πακέτο με το υποστηρικτικό υλικό, δηλαδή:  βιβλία, (διάθεση του πλέον εξειδικευμένου βιβλίου του Network για προετοιμασία των τμημάτων IELTS και extra σημειώσεων δωρεάν), οι σημειώσεις, τα υποχρεωτικά εργαστήρια, η συμβουλευτική, η πρακτική και η προσομοίωση των tests, η εγγραφή για τις εξετάσεις (όχι τα εξέταστρα), η κάρτα προόδου, και η ατομική υποστήριξη, συμπεριλαμβάνονται στο συνολικό κόστος του προγράμματος.
 • Η Συμμετοχή σας στην Ημερίδα Master Seminar για Μεταπτυχιακές Σπουδές που γίνεται 2 φορές το χρόνο είναι Δωρεάν.
 

ΑΘΗΝΑ

Αμέσως Επόμενο Τμήμα:
Έναρξη: 01 Απριλίου 2015
Λήξη: 06 Μαΐου 2015
Ημέρες: Τετάρτη & Παρασκευή
Ώρες: 18:30 – 21:30
 
 
 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αμέσως Επόμενο Τμήμα:
Έναρξη: 04 Μαΐου 2015
Λήξη: 27 Μαΐου 2015
Ημέρες: Δευτέρα & Τετάρτη
Ώρες: 19:00 – 22:00
 
Master Seminar - Σεμινάρια για Μεταπτυχιακά σε Ευρώπη, Βρετανία, ΗΠΑ
Το NETWORK κάθε Σεπτέμβριο και κάθε Απρίλιο, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει και προσφέρει στους Σπουδαστές του εντελώς Δωρεάν το εξαιρετικά επιτυχημένο Σεμινάριο για Μεταπτυχιακά σε Ευρώπη - Βρετανία – ΗΠΑ -Master Seminar. Τα εκπαιδευτικά και ενημερωτικά αυτά σεμινάρια ενημερώνουν τους υποψηφίους για τα Μεταπτυχιακά Αγγλοσαξονικού συστήματος (Μεγάλη Βρετανία, Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία), με θέματα τις βαθμολογικές κλίμακες, το ακαδημαϊκό σύστημα, τη μέθοδο σπουδών, τους τρόπους συγγραφής εργασιών και διπλωματικών εργασιών, το κόστος ζωής και σπουδών και άλλες πολύτιμες συμβουλές.
Για να δηλώσετε συμμετοχή απευθυνθείτε στη Γραμματεία του NETWORK

Τηλ. για Πληροφορίες ή για Κράτηση Θέσης: Αθήνα: 210 7488-131

Τηλ. για Πληροφορίες ή για Κράτηση Θέσης: Θεσσαλονίκη: 2310 240-394

 

Σεμινάρια Study Skills

 
Σεμινάρια για Μεταπτυχιακά σε Ελληνικά Πανεπιστήμια
Εκτός από τη σειρά Σεμιναρίων Study Skills, όπου ενημερώνουν τους υποψηφίους για Μεταπτυχιακά Αγγλοσαξονικού συστήματος (Μεγάλη Βρετανία Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, με θέματα βαθμολογικές κλίμακες, ακαδημαϊκό σύστημα, μέθοδο σπουδών, τρόπος συγγραφής εργασιών και διπλωματικών εργασιών, κόστος ζωής & σπουδών, κ.α, ) τοNETWORK, διοργανώνει επίσης προγραμματισμένα Σεμινάρια και παρουσιάσεις Ελληνικών Πανεπιστημίων με θέμα τις Επιλογές Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων αλλά και Προοπτικές για Σπουδές και Καριέρα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή απευθυνθείτε στη Γραμματεία του NETWORK

Τηλ. για Πληροφορίες ή για Κράτηση Θέσης:  Αθήνα: 210 7488-131
Τηλ. για Πληροφορίες ή για Κράτηση Θέσης:  Θεσσαλονίκη: 2310 240-394
 
Σεμινάρια για Μεταπτυχιακά σε Ξένα Πανεπιστήμια
Το NETWORK παρέχει κάθε μήνα ενημερωτικά Δωρεάν σεμινάρια για θέματα που αφορούν στη επιλογή του κατάλληλου Μεταπτυχιακού σε όλους όσους φοιτούν στα προγράμματα όπως και ανοιχτές ημερίδες με συμμετοχή ξένων Πανεπιστημίων που συμμετέχουν με ειδική πρόσκληση για παρουσίαση των προγραμμάτων τους στις εγκαταστάσεις του NETWORK.

Για να δηλώσετε συμμετοχή απευθυνθείτε στη Γραμματεία του NETWORK

Τηλ. για Πληροφορίες ή για Κράτηση Θέσης:  Αθήνα: 210 7488-131
Τηλ. για Πληροφορίες ή για Κράτηση Θέσης:  Θεσσαλονίκη: 2310 240-394 
 
TOEFL - Προετοιμασία  
 
Επαναστατική Μέθοδος Διδασκαλίας TOEFL στο NETWORK

Το μεγάλο μας ΑΤΟΥ, το οποίο κερδίζουν οι Σπουδαστές μας, είναι το ότι όλοι εμείς στο NETWORK, έχοντας εναρμονισθεί και συντονιστεί πλήρως με τις αλλαγές που έχουν επέλθει στους διαγωνισμούς TOEFL.

Έχοντας εναρμονισθεί και συντονιστεί πλήρως με τη νέα δομή του Test, σας προσφέρουμε μέσα σε κάθε μάθημα την αποκάλυψη κάθε γκρίζου σημείου, “μυστικού” ή Τrick που τυχόν κρύβει το ΤOEFL Test, εξασφαλίζοντάς αυτό το ΑΠΟΛΥΤΟ (και συνάμα Παγκόσμιο)  ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ μόνο για τους Σπουδαστές του NETWORK.

Το NETWORK διαθέτει ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας TOEFL που διαρκεί 4 εβδομάδες & θα σας εξασφαλίσει με τον καλύτερο τρόπο να πετύχετε τον βαθμό που χρειάζεστε βελτιώνοντας την ικανότητα σας στα εξής:

 1. όταν ακούτε ομιλία στην Αγγλική γλώσσα να καταλαβαίνετε το νόημα, να ξεχωρίζετε τις λεπτομέρειες και τις συγκεκριμένες πληροφορίες που περιγράφηκαν.
 2. όταν διαβάζετε ένα Αγγλικό κείμενο να καταλαβαίνετε το γενικό νόημα, τα κύρια σημεία και συγκεκριμένες λεπτομέρειες.
 3. όταν βλέπετε διαγράμματα ή πίνακες να μπορείτε να περιγράψετε και να αναλύσετε γραπτώς το περιεχόμενό τους στα Αγγλικά.
 4. όταν γράφετε μία έκθεση στα Αγγλικά να μπορείτε να αιτιολογήσετε την άποψή σας χρησιμοποιώντας ολοκληρωμένες θέσεις και σχετικά επιχειρήματα.
 5. όταν συζητάτε στα Αγγλικά για θέματα που αφορούν στον εαυτό σας, τις σπουδές σας ή το άμεσο περιβάλλον σας να μπορείτε να επικοινωνείτε αποτελεσματικά, αυτό που θέλετε να περιγράψετε.
 6. όταν δίνετε τις εξετάσεις του TOEFL να κατέχετε την καλύτερη και πιο αποτελεσματική στρατηγική αντιμετώπισης του Test, να ελαχιστοποιήσετε τα πιθανά λάθη και να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας με την καλύτερη δυνατή διαχείριση.
Για Ποιούς Λόγους να Επιλέξετε το TOEFL Course του NETWORK?

Το  NETWORK είναι η πρώτη και η μόνη σχολή μέχρι σήμερα στην Ελλάδα που προσφέρει πλήρη προσομοίωση της ενότητας Speaking  του διαγωνισμού TOEFL, που γίνεται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια υπολογιστών του NETWORK.

Η Στρατηγική προετοιμασίας του NETWORK περιλαμβάνει:

 1. πολυετή εμπειρία του NETWORK στις διεθνείς εξετάσεις TOEFL (καθώς και στα IELTS, GMAT και GRE)
 2. αποκάλυψη ΟΛΩΝ των γκρίζων σημείων ή των TRICKS  του TOEFL και παράλληλα δίνοντάς σας απλές μεθόδους προσέγγισης και επίλυσης των δυσκολιών
 3. εξασφάλιση των ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ώστε να αισθανθείτε πλήρη σιγουριά σε κάθε στιγμή του Test
 4. προπόνηση στη διαχείριση χρόνου και ουσιαστική ψυχολογική προετοιμασία για τις πραγματικές συνθήκες εξέτασης
 5. προσωπική φροντίδα και ατομική υποστήριξη για τυχόν κενά και απορίες
 6. μαθήματα με συμμετοχή κάθε σπουδαστή σε κάθε μάθημα για να αναπτύξετε επιβεβαίωση και αυτοπεποίθηση για τις γνώσεις σας (και όχι μαθήματα τύπου μονόδρομης ακαδημαϊκής διάλεξης με πιθανά τα επακόλουθα της ασάφειας, αφήνοντας από εκεί και πέρα τον κάθε σπουδαστή στην τύχη του)
 7. ειδική στρατηγική που σας προσφέρουμε για κάθε μία από τις επιμέρους ενότητες του TOEFL
 8. εξατομικευμένες συμβουλές και συνεχής καθοδήγηση για την περαιτέρω ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της καλής ψυχολογίας κάθε υποψηφίου
 9. διδασκαλία του TOEFL με τις πλέον ενδεδειγμένες up-to-date μεθόδους της διδακτικής επιστήμης και με την υποστήριξη σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων (Power Point presentations, test simulation κλπ)
 10. πρακτική εξάσκηση με την επίσης πιο σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αυθεντικά Practice Tests χωρίς περιορισμό υλικού ή χρόνου
 11. διαρκής υποστήριξη και συμβουλευτική από το έμπειρο προσωπικό του NETWORK (ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας σας).
Το TOEFL Είναι Eύκολο ή Δύσκολο?

Το TOEFL (Test of English as a Foreign Language) είναι διεθνείς εξετάσεις αντίληψης και χρήσης της Αγγλικής γλώσσας για Εισαγωγή σε Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια σε Πτυχιακό ή Μεταπτυχιακό επίπεδο.

Δίδονται μέσω υπολογιστή και περιλαμβάνουν:

 • Reading Comprehension
 • Listening
 • Speaking
 • Writing

To NETWORK κατά την προετοιμασία σας, εκτός από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της προετοιμασίας, σας υποστηρίζει και επιπρόσθετα με:

 1. ενισχυτικά ιδιαίτερα μαθήματα για το κομμάτι του SPEAKING
 2. συγκεκριμένη δομή πρακτικής εξάσκησης στα εργαστήρια της σχολής
 3. επιπλέον σημειώσεις και υλικό για  όσους  υποψηφίους έχουν  τη διάθεση να  ασκηθούν πάνω σε επιπρόσθετες ασκήσεις με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση τους μέχρι την ημέρα που θα δώσουν την επίσημη εξέταση.
Γιατί η Ομάδα του NETWORK Υπερέχει στην Προετοιμασία του TOEFL?

1. Έμπειροι & Εξειδικευμένοι Καθηγητές

Οι καθηγητές μας είναι μοναδικοί στο είδος τους με πολυετή εξειδίκευση και εμπειρία πάνω στο αντικείμενο του TOEFL

2. Αυθεντικά Tests

Προετοιμασία των υποψηφίων με αυθεντικά TOEFL Tests, σε εβδομαδιαία βάση, καθώς και Paper Based Tests.

3. Ολιγομελή Τμήματα (Quality Protocol)

Μοναδική Σχολή στην Ελλάδα που ακολουθεί το “Quality Protocol” με μέσο όρο 9 άτομα στην τάξη.

4. Δωρεάν Ιδιαίτερα Μαθήματα στο SPEAKING

Ιδιαίτερα μαθήματα συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα για την ενίσχυση της απόδοσής σας, δωρεάν.

5. Σύγχρονα Computer Lab

Η/Υ τελευταίας τεχνολογίας για εξάσκηση στα Internet Based Tests. 

6. Εξατομικευμένη & προσωπική καθοδήγηση

Προσωπική επικοινωνία από τους καθηγητές προς κάθε σπουδαστή ξεχωριστά για την επίλυση αποριών και  για σωστή καθοδήγηση στη διάρκεια της προετοιμασίας. 

7. Δωρεάν Βιβλία

Διάθεση όλων των απαραίτητων βιβλίων και extra σημειώσεων δωρεάν.

8. Υλικό Για Προσομοίωση των Εξετάσεων

Παρέχουμε σε όλους τους υποψηφίους το iBT Speaking Simulator για πλήρη προσομοίωση της ενότητας του Speaking των εξετάσεων. 

9. Ατομική Κάρτα Επιδόσεων

Η ειδική αυτή Κάρτα (Score Card) στοχεύει στη συστηματοποίηση της μελέτης σας και σωστότερη αφομοίωση της ύλης. Η παρακολούθηση της βελτίωσής σας που επιτυγχάνεται με τη Score Card, η οποία ελέγχεται τακτικά από τους Ακαδημαϊκούς Συμβούλους του NETWORK που σας συμβουλεύουν και καθοδηγούν ανάλογα.  

10. Εγγύηση Υποστήριξης

Σε περίπτωση που δεν πετύχετε το Score που θέλετε προσφέρουμε Δωρεάν ειδικό πρόγραμμα επανεξέτασης που περιλαμβάνει επιλεγμένα ιδιαίτερα μαθήματα, εξάσκηση στα Computer Labs, έλεγχο λεξιλογίου, και γενικά προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε υποψηφίου. 

 Μέσος Όρος Σπουδαστών μας στο ΤOP 1% στον Κόσμο !

TOEFL 103+

GMAT 650

GRE 320
(V:158, Q:162)

IELTS 6.9+

TOEFL - Πληροφορίες  
 
Τι Είναι το TOEFL Test?

Το TOEFL (Test of English as a Foreign Language) είναι διεθνείς εξετάσεις αντίληψης και χρήσης της Αγγλικής γλώσσας για Εισαγωγή σε Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια σε Πτυχιακό ή Μεταπτυχιακό επίπεδο.

Δίδονται μέσω υπολογιστή και περιλαμβάνουν: 

 • Listening 
 • Speaking 
 • ReadingComprehension
 • Writing

To NETWORK σας υποστηρίζει με ενισχυτικά ιδιαίτερα στο Speaking, όπως επίσης, με πρακτική εξάσκηση στα εργαστήρια της σχολής, καθώς και με επιπλέον σημειώσεις και υλικό, με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση σας μέχρι την ημέρα που θα δώσετε την επίσημη εξέταση. 

Από τί Αποτελείται?

Το TOELFείναι τεστ Αγγλικών που πιστοποιεί την ικανότητα και τις γνώσεις στην Αγγλική γλώσσα για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν Ακαδημαϊκού επιπέδου εκπαίδευση στα Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια όλου του κόσμου, και αποτελείται από τα μέρη που περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα

Section

Time Limit

No. of Questions

Reading

60-100 minutes

36-70

Listening

60-90 minutes

34-51

Break

10 minutes

Speaking

20 minutes

6 tasks

Writing

50 minutes

2 tasks

Πού Γίνονται οι Eξετάσεις?

Το NETWORK είναι Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο TOEFL. Εάν επιλέξετε να εξεταστείτε για TOEFL στα Κέντρα μας, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία κράτησης θέσης χωρίς επιβάρυνση.

 

Τα έξοδα συμμετοχής στις εξετάσεις TOEFL ποικίλλουν ανάλογα σε ποια χώρα διεκπεραιώνονται οι εξετάσεις και από τη χρονική στιγμή την οποία ο υποψήφιος υποβάλλει την αίτηση. Αυτή τη στιγμή η χρέωση για υποψήφιους από Ελλάδα κυμαίνεται στα $245 USD.

 

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε με ταχυδρομική επιταγή είτε μέσω πιστωτικής κάρτας. Στην τελευταία περίπτωση (χρήση πιστωτικής κάρτας), δεν είναι αναγκαίο να είναι του υποψηφίου, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κάρτα ενός συγγενικού ή φιλικού του προσώπου.

NETWORK Success Stories

Όλοι οι καθηγητές στο NETWORK αισθανόμαστε και προσωπικά υπερήφανοι και χαιρόμαστε πάρα πολύ όταν επικοινωνούν μαζί μας σπουδαστές από 5, 10, 15 χρόνια πριν, και μαθαίνουμε ότι τώρα είναι όλοι επιτυχημένοι επιστήμονες και επαγγελματίες σε διαφορετικές δραστηριότητες, σε διάφορα μέρη του κόσμου, από την Αυστραλία ως την Αμερική. 

Ακόμη περισσότερο χαιρόμαστε όταν διαπιστώνουμε ότι οι σπουδαστές μας αυτοί είναι και μεταξύ τους σε συχνή επαφή, λέγοντάς μας ότι η σύντομη εμπειρία τους στο NETWORK τους έχει μείνει ως ένας από τους πιο σημαντικούς σταθμούς στη ζωή τους.

Ο κύκλος μας είναι μεγάλος και πραγματικά ισχυρός, αλλά πάντα ανοικτός για όλους!!!

FAQs Στα Ελληνικά
 • Τι είναι το TOEFL iBT Test;
 • Είναι το νέο Test στην πραγματικότητα διαφορετικό;
 • Είναι το internet-basedTestπιο δύσκολο;
 • Τι είναι το TOEFL iBT Test;
 • Για πόσο καιρό ακόμη θα είναι διαθέσιμες οι εξετάσεις του TOEFL PBT στην χώρα μου;
 • Τι ισχύει για  το TOEFL CBT Test;

Τι είναι το TOEFL iBT Test;

Το TOEFL iBT (Internet Based Test) διαρκεί περίπου 4½ ώρες και εξετάζει Κατανόηση Κειμένου (Reading), Κατανόηση Προφορικού Λόγου (Listening), Παραγωγή Προφορικού (Speaking) καθώς και Γραπτού λόγου (Writing). Η εξέταση γίνεται μέσω υπολογιστή 30-40 φορές κάθε χρόνο σε εξεταστικά κέντρα σε όλο τον κόσμο.

Το TOEFL iBT Test έχει έναν νέο τρόπο εξέτασης του Speaking, ο οποίος περιλαμβάνει independentκαι integrated  ερωτήματα. (Σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης επιτρέπεται στον εξεταζόμενο να κρατά σημειώσεις).

Η εξέταση στο Listening περιλαμβάνει ερωτήσεις οι οποίες εξετάζουν την κατανόηση  της συμπεριφοράς, του βαθμού βεβαιότητας, καθώς και του στόχου των προφορικών κειμένων.

Το Reading, συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων ερωτήσεις οι οποίες ζητούν από τους εξεταζόμενους να κατηγοριοποιήσουν πληροφορίες και να συμπληρώσουν ένα διάγραμμα  ή μια περίληψη. Τέλος, η Έκθεση προαπαιτεί πληκτρολόγηση στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Υπάρχει ένα independentκαθώς και ένα integrated  θέμα. Ωστόσο, η γραμματική εξετάζεται μόνο εμμέσως στις ερωτήσεις και ασκήσεις σε κάθε επιμέρους sectionτης συνολικής εξέτασης.

 

Είναι το νέο Test στην πραγματικότητα διαφορετικό;

Το TOEFLiBTTest χρησιμοποιεί μία εντελώς νέα προσέγγιση. Για πρώτη φορά, το Test  TOEFL εξετάζει την ικανότητα σας να ενοποιείτε δεξιότητες χρήσης της Αγγλικής γλώσσας και να επικοινωνείτε  αποτελεσματικά τα όσα διαβάζετε και ακούτε. 

 

Είναι το internet-based Test πιο δύσκολο;

Ο τρόπος εξέτασης του Readingκαι του Listening στο TOEFL iBT Test δεν διαφέρει δραματικά  από εκείνον του TOEFL PBT Test.

Τα integrated ερωτήματα στο Speaking και το Writing του TOEFL iBT μπορούν να θεωρηθούν πιο δύσκολα καθώς είναι κάτι νέο για τους εξεταζόμενους. Ωστόσο, οι μαθητές χρειάζεται να μπορούν να συνδυάζουν αποτελεσματικά τις δεξιότητες χρήσης της αγγλικής γλώσσας μέσα στην τάξη για να επιτύχουν ακαδημαϊκά σε Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια και Κολέγια.

Τα  integrated ερωτήματα στο νέο Test θα βοηθήσουν τους μαθητές να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά στα ακαδημαϊκά περιβάλλοντα που στοχεύουν να ενταχθούν.

Τι είναι το TOEFL PBT Test;

Το TOEFL PBT (Paper Based Test) εξετάζει κατανόηση προφορικού λόγου (listening), γραμματικής (grammar), γραπτών κειμένων (reading) καθώς και παραγωγή γραπτού λόγου (writing) και διαρκεί περίπου 3½ ώρες. Η εξέταση γίνεται  με τη χρήση χαρτιού και μολυβιού 6 φορές κάθε χρόνο σε εξεταστικά κέντρα όπου δεν είναι διαθέσιμη η  iBTμορφή της εξέτασης.

Το Test περιλαμβάνει κυρίως ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και την συγγραφή μιας έκθεσης μέσα σε 30 λεπτά.

Για πόσο καιρό ακόμη θα είναι διαθέσιμη η εξέταση του TOEFL PBT (PaperBasedTest) στην Ελλάδα;

Η paper-basedμορφή της εξέτασης δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Τι ισχύει για το TOEFL CBT Test;

Η computer-based μορφή εξέτασης δεν είναι πια διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Διαδικασίες Εγγραφής στην Εξέταση :

 • Πώς δηλώνω συμμετοχή στις εξετάσεις του TOEFL iBT Test;
 • Χρειάζομαι ένα TOEFL iBTπροφίλ;
 • Πώς ελέγχω αν έχει πραγματοποιηθεί η εγγραφή μου;
 • Έχασα το usernameή/ και το passwordμου. Πώς θα μπω στο online προφίλ μου;
 • Πόσο κοστίζουν τα εξέταστρα για το TOEFL iBT Test;
 • Πώς μπορώ  να μεταθέσω την ημερομηνία εξέτασης;
 • Μπορώ να ακυρώσω την εξέταση;

 Πώς δηλώνω συμμετοχή στις εξετάσεις του TOEFL iBT Test;

Η εγγραφή στις εξετάσεις μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους

Μέσω Διαδικτύου για πιο γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση ή μεσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Regional Registration Centre(Τοπικό  Κέντρο Εγγραφής) για την Ελλάδα:

 

Prometric

ATTN: PTC Registration

POBOX 2024

8203AA - Lelystad

The Netherlands

 

 

Τηλέφωνο Εγγραφών: 31-320-239-540

Courier Address:

Prometric

ATTN: PTC Registration

Noorderwagenplein 6

8223AL - Lelystad

The Netherlands

 

Fax: 31-320-239-541

E-mail: www.prometric.com/TestTakers/ContactUs/email.htm

Εάν μένετε εκτός των ΗΠΑ και θέλετε να εξεταστείτε στις ΗΠΑ, καλέστε 1-443-751-4862.

Για εγγραφή στις εξετάσεις δια αλληλογραφίας, παρακαλούμε συμπληρώστε το TOEFLiBTRegistrationForm(Έντυπο Εγγραφής για το TOEFLiBT)(PDF). [Το έντυπο είναι επίσης διαθέσιμο στο κέντρο του InformationandRegistrationBulletin(Φυλλαδίο Πληροφοριών και Εγγραφής) (PDF)]. Συμπεριλάβετε στον φάκελο το χρηματικό ποσό των εξέταστρων. Ταχυδρομείστε το συμπληρωμένο έντυπο ακολουθώντας τις οδηγίες του εντύπου.

Γιατί χρειάζομαι ένα TOEFL iBT προφίλ;

Τα αποτελέσματα της βαθμολογίας σας στο TOEFL iBT Test θα αποσταλούν στο προφίλ που έχει δημιουργηθεί online  (Όχι στο προσωπικό e-mail που δηλώνετε όταν δημιουργείτε το προφίλ σας). Επίσης, το προφίλ αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όποια άλλη υπηρεσία σχετική με την εξέταση χρειαστείτε από την ETS.

Είναι στην πραγματικότητα μέσω του προφίλ σας που μπορείτε να παραγγείλετε να ξανα-αποσταλούν τα αποτελέσματά σας, να ακυρώσετε ή να μεταθέσετε την ημερομηνία της εξέτασης (Παρακαλούμε δείτε το σχετικό κείμενο παρακάτω)καθώς και να εγγραφείτε σε μία εξέταση.

Πώς μπορώ να ελέγξω εάν έχω εγγραφεί στην εξέταση;

Μπορείτε να επιστρέφετε στο onlineπροφίλ σας, όπου μπορείτε να δείτε την επιβεβαίωση της ημερομηνίας  εξέτασης. Εκεί θα βρείτε την ακριβή διεύθυνση του εξεταστικού κέντρου, την ημερομηνία και την ώρα της εξέτασης. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε αυτή την επιβεβαίωση ή να ζητήσετε να λάβετε ένα επιβεβαιωτικό e-mail.            

 

Έχασα το username ή/ και το password μου. Πώς θα μπω στο online προφίλ μου;

Το usernameκαι το password σας είναι εκείνα που πληκτρολογήσατε όταν δημιουργήσατε το onlineπροφίλ σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές  “usernameassistance” (βοήθεια για το username) or “passwordassistance” (βοήθεια για το password) οι οποίες θα σας βοηθήσουν να τα επανακτήσετε.

Εάν ακόμη έχετε δυσκολίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε το την εξυπηρέτηση πελατών του TOEFL iBT μέσω e-mail / τηλεφώνου ή fax. E-mail: toefl@ets.org  ,Tηλ: +1-609-771-7100, Fax: +1-610-290-8972.

 

 Πόσο καιρό πριν τις εξετάσεις μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;

Σε περιόδους αιχμής είναι πιθανόν να υπάρχει έλλειψη θέσεων σε κάποια εξεταστικά κέντρα, συνεπώς συνίσταται να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας για τις εξετάσεις όσο νωρίτερα μπορείτε,  περίπου ένα μήνα πριν.  Κατά τη διάρκεια περιόδων μη αιχμής, πραγματοποιήστε την εγγραφή σας  τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την επιθυμητή ημερομηνία εξέτασης.

Πόσο κοστίζουν τα εξέταστρα για το TOEFL iBT Test;

Τα εξέταστρα του TOEFLiBTγια την Ελλάδα είναι US$245, με ισοτιμία συναλλάγματος 1.35 δολάρια ανά ευρώ, συνεπώς περίπου €181.

Πώς μπορώ  να μεταθέσω ή να ακυρώσω την ημερόμηνία εξέτασης;

 Για να μεταθέσετε ή να ακυρώσετε την εξέταση, χρειάζεται να πραγματοποιήσετε μία αίτηση τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την ημερομηνία της εξέτασης (χωρίς να υπολογίζετε σε αυτές την μέρα της αίτησης ή την ημέρα της εξέτασης). Τα έξοδα μεταφοράς της εξέτασης είναι US$60. Για να γίνει η αλλαγή της εξέτασης θα πρέπει να έχουν ήδη καταβληθεί τα εξέταστρα για την αρχική ημερομηνία εξέτασης. Μπορείτε να μεταθέσετε ή να ακυρώσετε την εξέταση onlineμπαίνοντας στον TOEFLiBTλογαριασμό σας , πατώντας “ViewOrder(s)”στην αρχική σελίδα , μετά πατώντας “Modify” ή “Cancel” στη σελίδα “OrderSummary”. Εάν θέλετε να μεταφέρετε την εξέταση ή να την ακυρώσετε τηλεφωνικώς , θα χρειαστεί να δώσετε το registrationnumber(αριθμός εγγραφής) καθώς και το ονοματεπώνυμο που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε. Για την Ελλάδα, χρειάζεται να επικοινωνήσετε με το Regional Registration Center 12, (Τοπικό Κέντρο Εγγραφών 12) στο τηλέφωνο 31-320-239-540, ήFax: 31-320-239-541. Σημείωση: Δεν μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την ημερομηνία εξέτασης μέσω  ταχυδρομείου ή e-mailή αυτοπροσώπως στα εξουσιοδοτημένα εξεταστικά κέντρα.

  

Διεξαγωγή της εξέτασης:

 • Πώς διεξάγεται το TOEFL iBT;
 • Πώς ακριβώς είναι το Internet-Based Test;
 • Μπορώ να δώσω εξετάσεις μόνο σε ένα επιμέρους section του Test;
 • Ποιο πληκτρολόγιο υπολογιστών χρησιμοποιείται κατά τη διεξαγωγή του TOEFL iBT;
 • Μπορώ να πάρω μαζί μου πράγματα/ αντικείμενα στην αίθουσα την ώρα της εξέτασης;

 

Πώς διεξάγεται το TOEFL iBT Test;

Το Test διεξάγεται σε προκαθορισμένες ημερομηνίες σε ασφαλή Internet-based εξεταστικά κέντρα.

Στις περισσότερες  πόλεις όπου είναι διαθέσιμη η εξέταση  TOEFL iBT, εξετάσεις διοργανώνονται  περίπου 30-40 φορές ετησίως, αλλά ο αριθμός αυτός μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των υποψηφίων και την διαθεσιμότητα των εξεταστικών κέντρων της περιοχής.

Πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες των εξετάσεων υπάρχουν αναρτημένες σε αυτό το site και ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Το Information and Registration Bulletin (PDF) για το TOEFL Internet-based testing μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα μας.

Πώς ακριβώς είναι το Internet-Based Test;

Το Test περιλαμβάνει 4 sections(μέρη) και διαρκεί περίπου 4 ώρες:

Section

Όριο Χρόνου

Αριθμ. Ερωτήσεων

Reading

60-100 λεπτά

36-70

Listening

60-90 λεπτά

34-51

Break

10 λεπτά

Speaking*

20 λεπτά

6 ερωτήματα

Writing**

50 λεπτά

2 θέματα

*Speaking: διάρκεια περίπου 20 λεπτά (συμπεριλαμβανομένων των ερωτήσεων και απαντήσεων του reading και listening– ο ακριβής χρόνος που καλείται ο εξεταζόμενος να μιλήσει είναι 5 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα)
**Writing: 55 λεπτά (συμπεριλαμβανομένου του readingκαι του listeningγια το integratedθέμα)

 

 Μπορώ να δώσω εξετάσεις μόνο σε ένα επιμέρους section του Test;

Όχι, χρειάζεται να ολοκληρώσετε το Test για να λάβετε βαθμολογία.

Ποιο πληκτρολόγιο υπολογιστών χρησιμοποιείται κατά τη διεξαγωγή του TOEFL iBT;

Η εξέταση του TOEFL iBT διεξάγεται σε ένα τυπικό σύνηθες (QWERTY) πληκτρολόγιο αγγλικής γλώσσας. Ο τύπος QWERTY είναι ο πιο μοντέρνος σήμερα τύπος πληκτρολογίου της αγγλικής γλώσσας. Ονομάστηκε έτσι με βάση τα αρχικά των πρώτων 6 γραμμάτων που εμφανίζονται στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου. 

Συστήνουμε στους υποψηφίους να εξασκηθούν στην πληκτρολόγηση σε ένα πληκτρολόγιο τύπου QWERTY πριν δώσουν τις εξετάσεις του TOEFLiBT.

Μπορώ να πάρω μαζί μου πράγματα/ αντικείμενα στην αίθουσα την ώρα της εξέτασης;

Όχι. Βιβλία, λεξικά χαρτιά, σημειώσεις, χάρακες, κομπιουτεράκια, ρολόγια χειρός με ξυπνητήρι, ακουστικά, εξοπλισμός καταγραφής ήχου ή φωτογραφιών, μαρκαδόροι υπογράμμισης και κάθε άλλου είδους βοηθήματα δεν επιτρέπεται να τα έχει κανείς μαζί την ώρα της εξέτασης. Μπορεί να αποβληθείτε από την αίθουσα ή να ακυρωθεί η βαθμολογία σας σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω κανόνων.

 

Προετοιμασία για το Test

Υπάρχει κάποιες ερωτήσεις ενδεικτικές του Test διαθέσιμες για εξάσκηση;

Ερωτήσεις προσομοίωσης σχετικά με το Test είναι διαθέσιμες  δωρεάν κατά την εγγραφή σας στο Test.

  

Βαθμολογίες:

 • Πώς βαθμολογείται το speaking;
 • Πώς βαθμολογείται το writing;
 • Έχει αλλάξει η κλίμακα βαθμολογιών του TOEFL για την Internet-based εξέταση;
 • Ποια Κολέγια, Πανεπιστήμια και Εξουσιοδοτημένα Κέντρα (licensing agencies) δέχονται βαθμολογίες TOEFL;
 • Πώς και πότε μαθαίνω τις βαθμολογίες μου;
 • Πώς μπορώ να ενημερώσω την ETS για τον οργανισμό στον οποίο  θέλω να σταλούν οι βαθμολογίες μου ;
 • Πώς μπορώ να παραγγείλω περισσότερους πίνακες αποτελεσμάτων;
 • Για πόσο καιρό έχουν ισχύ τα αποτελέσματα από την εξέταση TOEFL;
 • Τι γίνεται με βαθμολογίες που είναι παλαιότερες των 2 τελευταίων ετών;
 • Όλοι οι οργανισμοί αποδέχονται βαθμολογίες από το TOEFL PBT;

  

Πώς βαθμολογείται το speaking;

Καθένα από τα 6 ερωτήματα μπορεί να πάρει βαθμολογίες από 1  έως 4, και ο μέσος όρος αυτών των βαθμολογιών μετατρέπεται σε μία κλίμακα βαθμών από το 0 έως το 30.

Οι απαντήσεις των εξεταζόμενων αξιολογούνται από διορθωτές, οι οποίοι βαθμολογούν την ικανότητα του εξεταζόμενου στην ανάπτυξη θεμάτων, την απόδοση, καθώς και τη χρήση της γλώσσας.

Πώς βαθμολογείται το writing;

Τα δύο θέματα λαμβάνουν βαθμολογία από το 0 έως το 5, και ο μέσος όρος αυτών των  βαθμολογιών μετατρέπεται σε μία κλίμακα βαθμολογιών από το 0 έως το 30.

Οι απαντήσεις των εξεταζόμενων αξιολογούνται από διορθωτές.

Οι διορθωτές αξιολογούν το integratedwritingμε βάση την συνολική ποιότητα της έκθεσης (οργάνωση, καταλληλότητα  και ορθότητα στη χρήση της γραμματικής και του λεξιλογίου) καθώς και με βάση την αρτιότητα και την ακρίβεια  του περιεχομένου. Οι βαθμολογητές αξιολογούν το independentwritingμε βάση τη συνολική ποιότητα του γραπτού:

 • Ανάπτυξη / Επιχειρηματολογία
 • Οργάνωση Λόγου
 • Κατάλληλη και ορθή χρήση της γραμματικής και του λεξιλογίου

 Έχει αλλάξει η κλίμακα βαθμολογιών του TOEFL για την Internet-based εξέταση;

Ναι. Μπορείτε να δείτε την νέα κλίμακα βαθμολόγησης παρακάτω:

 Section        Κλίμακα Βαθμών

Listening         0-30

Reading          0-30

Speaking        0-30

Writing           0-30

Συνολική Βαθμολογία    0-120

 

Ο συνολικός βαθμός είναι το άθροισμα των 4 επιμέρους βαθμολογιών στα 4 μέρη του Test.

Ποια Κολέγια, Πανεπιστήμια και Εξουσιοδοτημένα Κέντρα (licensing agencies) δέχονται βαθμολογίες TOEFL;

Πάνω από 5.000 Κολέγια, Πανεπιστήμια και άλλοι φορείς και οργανισμοί σε περισσότερες από 90 χώρες δέχονται βαθμολογίες TOEFL, καθιστώντας το TOEFLτο πιο αναγνωρισμένο Test Αγγλικής επάρκειας στον κόσμο. Για να δείτε μία λίστα από εγκεκριμένους αποδέκτες των βαθμολογιών στο TOEFL, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα www.ets.org/toefl

Πώς και πότε βγαίνουν οι βαθμολογίες μου;

Οι βαθμολογίες αναρτώνται στο online προφίλ κάθε υποψηφίου (όχι στην προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δίνει ο κάθε υποψήφιος όταν δημιουργεί το προφίλ του) 3 εβδομάδες μετά την εξέταση, και κατόπιν ταχυδρομούνται στον υποψήφιο και στους προκαθορισμένους από τον ίδιο αποδέκτες των βαθμολογιών. (Στην περίπτωση που ο υποψήφιος έχει επιλέξει αυτές τις επιλογές κατά την εγγραφή στην εξέταση).

Η καταβολή των εξέταστρων για το  TOEFLδίνει στον υποψήφιο την δυνατότητα να λάβει:

 • Έναν εκτυπωμένο (εάν το έχει επιλέξει) και έναν onlineπίνακα αποτελεσμάτων
 • Μέχρι τέσσερα (4) επίσημα αντίγραφα των αποτελεσμάτων, τα οποία η ETS θα στείλει κατευθείαν στους οργανισμούς και τις υπηρεσίες που έχει προκαθορίσει ο υποψήφιος κατά τη διάρκεια εγγραφής του στην εξέταση.

 

Πώς μπορώ να ενημερώσω την ETS για τον οργανισμό στον οποίο  θέλω να σταλούν οι βαθμολογίες μου ;

Κατά τη διαδικασία εγγραφής στην εξέταση, θα πρέπει ο υποψήφιος να καταχωρήσει τον κωδικό που αντιστοιχεί στον οργανισμό στον οποίο επιθυμεί να αποσταλούν οι βαθμολογίες του (μπορείτε να βρείτε αυτόν τον κωδικό στην ιστοσελίδα μας ή κατευθείαν από τον οργανισμό) ή το όνομα του οργανισμού. Στην περίπτωση που ο επιθυμητός οργανισμός δεν υπάρχει στη λίστα, έχετε τη δυνατότητα να εισάγετε το όνομα και τη διεύθυνση του οργανισμού στο αντίστοιχο πεδίο.  

Αποδέκτες για τις βαθμολογίες των υποψηφίων μπορούν να προστεθούν ή να ακυρωθούν onlineμέχρι τις 10:00 μ.μ. (τοπική ώρα) την ημέρα πριν τις εξετάσεις.

Πώς μπορώ να παραγγείλω περισσότερεους πίνακες αποτελεσμάτων;

Μπορείτε να παραγγείλετε περισσότερα αντίτυπα των αποτελεσμάτων από το onlineπροφίλ σας, μέσω fax ή μέσω ταχυδρομείου και να ζητήσετε να αποσταλούν στους οργανισμούς που δεν είχατε ήδη προκαθορίσει κατά την εγγραφή σας στην εξέταση. Για να δώσετε μία τέτοια παραγγελία είναι απαραίτητο να δώσετε το registration number (αριθμό υποψηφίου). Η χρέωση για τις online παραγγελίες καθώς και για τις παραγγελίες μέσω faxγίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας.

Για πόσο καιρό έχουν ισχύ τα αποτελέσματα από την εξέταση TOEFL;

Τα αποτελέσματα από την εξέταση του TOEFL έχουν ισχύ για 2 χρόνια καθώς η επάρκεια της γλώσσας μπορεί να αλλάξει σημαντικά μέσα σε  μία σχετικά μικρή χρονική περίοδο. Βαθμολογίες παλαιότερες των 2 τελευταίων ετών δεν μπορούν να αναφερθούν ούτε και να επαληθευτούν.

 

 Τι γίνεται με τις  βαθμολογίες που είναι παλαιότερες των 2 τελευταίων ετών;

Η ETS αναφέρει βαθμολογίες μόνο κατά τη διάρκεια των δύο επόμενων χρόνων από την ημερομηνία της εξέτασης. Δεν μπορείτε να αναφέρετε αυτές τις βαθμολογίες μετά από 2 χρόνια. 

FAQs από το Επίσημο Website της ETS

Download here the TOEFL IBT Information & Registration Bulletin 10/11 in PDF format

The TOEFL® Test Is Accepted By 8,000 Institutions and Counting

What is the TOEFL iBT test?

The TOEFL iBT (Internet Based Test) takes approximately 4½ hours and measures reading, listening, speaking and writing skills. It is taken on computer 30-40 times a year at test centres throughout the world.

The TOEFL iBT test has a new Speaking section, which includes independent and integrated tasks (Note taking is allowed throughout the entire test).

The Listening section contains questions that measure the understanding of attitude, degree of certainty, and purpose of spoken texts.

The Reading section, among others includes questions that ask test takers to categorize information and fill in a chart or complete a summary. Finally, the Writing section requires typing. There is an integrated task as well as an independent task. However, grammar is tested only indirectly on questions and tasks in each section.

 

 Is the new test really different?

The TOEFL iBT test uses an entirely new approach. For the first time ever, the TOEFL test will assess your ability to integrate English skills and to communicate about what you read and hear.

Is the internet-based test more difficult?

The TOEFL iBT Reading and Listening sections are not dramatically different from those in the TOEFL PBT test.

The integrated tasks on the TOEFL iBT Speaking and Writing sections may be considered more challenging because they are new to test takers. However, to succeed academically in English-speaking colleges and universities, students need to be able to combine their language skills in the classroom.

The integrated tasks in the new test will help learners build the confidence needed to communicate in the academic environments they plan to enter.

What is the TOEFL PBT test?

TOEFL PBT (Paper Based Test) measures listening, structure (grammar), reading and writing and takes approximately 3½ hours. It is given using paper and pencil 6 times a year at test centres where TOEFL iBT is not available.

The test mostly contains multiple-choice questions and a 30 minutes essay.

How much longer will TOEFL PBT (Paper Based Test) testing be available in Greece?

The paper-based test is not available in Greece.

What about the TOEFL CBT test?

The computer-based test is not available in Greece anymore.

Registration:

 • How do I register for the TOEFL iBT Test?
 • Why do I need a TOEFL iBT profile?
 • How to check if I am registered?
 • I lost my username or/and password to come back to my online profile.
 • How far in advance can I register for the test?
 • How much does the TOEFL iBT cost?
 • How can I re-schedule my appointment? 
 • How can I cancel my appointment?

 

 How do I register for the TOEFL iBT Test?

 Test takers may register:

Online for the fastest and most convenient service or call the Regional Registration Centre for Greece:

 

Prometric

ATTN: PTC Registration

PO BOX 2024

8203AA - Lelystad

The Netherlands

 

 

Registration Phone: 31-320-239-540

Courier Address:

Prometric

ATTN: PTC Registration

Noorderwagenplein 6

8223AL - Lelystad

The Netherlands

 

Fax: 31-320-239-541

 

E-mail: www.prometric.com/TestTakers/ContactUs/email.htm

If you live outside the U.S. and want to test in the U.S., call 1-443-751-4862.

By mail, please complete the TOEFL iBT Registration Form (PDF). (The form is also in the centre of the Information and Registration Bulletin (PDF). Include payment. Mail the completed form according to the instructions on the form.

Why do I need a TOEFL iBT profile?

The TOEFL iBT score report will be sent to your online profile (Not to the personal email address provided while creating your profile). It can also be used for any other service you may require from ETS regarding your test.

It is actually through the TOEFL iBT profile that you can order a new score report, cancel or reschedule your test (Please see the dedicated section below), and register to a test.

How can I check that I am registered?

You can return to your online profile where you will be able to see the confirmation of your test. You will have the possibility to print this confirmation or to ask to receive a confirmation email. You will find the exact address of the test centre, the date and hour of the test on this confirmation.

I lost my username or/and password; how do I come back to my online profile?

The user name and password are the ones you entered when you created your online profile. You can use the “user name assistance” or “password assistance” that will help you to recover them.

If you still have difficulties, you can contact the TOEFL iBT customer service by e-mail, or by telephone/fax. E-mail: toefl@ets.org ,Tel: +1-609-771-7100, Fax: +1-610-290-8972.

How far in advance can I register for the test?

In peak periods there may be a lack of seats in some test centres, so it is advisable to register as early as possible, approximately one month in advance. During normal periods, do not leave your registration for later than two weeks before your desired test date.

How much does the TOEFL iBT cost?

The TOEFL iBT fee for Greece is US$245, which at the exchange rate of 1.35 dollars to the euro is approximately €181.

How can I re-schedule or cancel my appointment?

To reschedule or cancel your registration, make your request no later than 3 days before your test date (not including the day of your request or the day of the test). The rescheduling fee is US$60. Your original registration fee must be paid before you can reschedule. You can reschedule or cancel online by logging into your TOEFL iBT account, clicking “View Order(s)” on your home page, and then clicking “Modify” or “Cancel” on the Order Summary page. If you wish to reschedule or cancel by phone, provide your registration number and the full name you used when you registered. For Greece, contact Regional Registration Center 12 at phonenumber: 31-320-239-540, or Fax: 31-320-239-541. Note: You cannot reschedule or cancel by mail or e-mail or in person at the test center.

 

Test Delivery:

 • How is the TOEFL iBT administered?
 • What is the Internet-Based test like?
 • Can I take just a specific section of the test?
 • Which computer keyboard is used in administering the TOEFL iBT?
 • Can I take materials into the testing room?

How is the TOEFL iBT administered?

The test is administered on fixed dates at secure Internet-based test centers.

Most areas where the TOEFL iBT is offered will have 30 to 40 administrations a year, but the number will vary based on the number of test takers and the capacity of test centers.

Test location information is posted on this website and is updated regularly.

The Information and Registration Bulletin (PDF) for TOEFL Internet-based testing can be downloaded on the website.

What is the Internet-Based test like?

The test includes four sections and takes about four hours to complete:

Section

Time Limit

No. of Questions

Reading

60-100 minutes

36-70

Listening

60-90 minutes

34-51

Break

10 minutes

Speaking*

20 minutes

6 tasks

Writing**

50 minutes

2 tasks

*Speaking: approx. 20 minutes (including reading, listening, questions and answers – the speaking part per se covers only 7 minutes and 40 seconds)

**Writing: 55 minutes (including reading and listening in the integrated essay)

Can I take just a specific section of the test?

No, the entire test must be taken to receive a score.

Which computer keyboard is used in administering the TOEFL iBT?

The TOEFL iBT is administered on a standard English-language (QWERTY) computer keyboard. QWERTY is the most modern-day keyboard layout on English-language computer keyboards. It takes its names from the first six letters displayed at the top o the keyboard.

We recommend test takers practice typing on a QWERTY computer keyboard before taking the TOEFL iBT.

Can I take materials into the testing room?

No, you cannot. Books, dictionaries, papers, notes, rulers, calculators, watch alarms, listening devices, recording or photographic equipment, highlighters, or aids of any kind are not allowed in the testing room. You may be dismissed from the testing room or have your score cancelled if you do not follow these rules. 

Test Preparation:

 

Is a sample test available?

 

Sample test questions are available for free when you register to the test.

Scores:

 • How is the speaking section scored?
 • How is the writing section scored?
 • Has the TOEFL score scale changed for Internet-based testing?
 • Which colleges, universities, and licensing agencies accept TOEFL scores?
 • How and when do I get my scores?
 • How can I notify ETS of the institution that I want my scores sent to?
 • How do I order additional score reports?
 • How long are TOEFL scores valid?
 • What happens to scores over 2 years old?
 • Do all institutions accept PBT scores?

 How is the speaking section scored?

 Each of the six tasks is rated from 0 to 4, and the average of these scores is converted to a scaled score of 0 to 30.

Human scorers rate the responses. They evaluate the test-taker's ability in topic development, delivery, and language use.

 How is the writing section scored?

 The two tasks are rated from 0 to 5, and the average of these scores is converted to a scaled score of 0 to 30.

 Human scorers rate the responses.

Raters evaluate the integrated writing task on the overall quality of the writing (organization, appropriate and precise use of grammar and vocabulary) and the completeness and accuracy of the content. Scorers rate the independent writing essay on the overall quality of the writing:

 • Development
 • Organization
 • Appropriate and precise use of grammar and vocabulary

 Has the TOEFL score scale changed for Internet-based testing?

 Yes. The new score scale is shown here.

Section Score Scale
Listening 0-30
Reading 0-30
Speaking 0-30
Writing 0-30
Total Score 0-120

 

 The total score is the sum of the four skill scores.

 Which colleges, universities, and licensing agencies accept TOEFL scores?

 More than 5,000 colleges, universities, and licensing agencies in more than 90 countries accept TOEFL scores, making TOEFL the most accepted English-proficiency test in the world. For a list of approved score recipients, please visit www.ets.org/toefl

 How and when do I get my scores?

 Scores are posted on your online profile (Not to the personal email address provided while creating your profile) 3 weeks after the test date and then mailed to you and your designated score recipients (IF you have chosen these options while registering).

 Your TOEFL test payment entitles you to:

 • One printed (if you choose this option) and one online examinee score record
 • Up to four (4) official score reports that ETS will send directly to the institutions or agencies you designate when registering for the test.

 How can I notify ETS of the institution that I want my scores sent to?

 When you register for the test, you must provide the code associated to the institution you want to send your scores to (you will be able to find this code on our website or directly from the institution) or its name. If the institution is not listed, you will have the possibility to enter the institution name and address in a dedicated box.

 Score recipients can be added or deleted online up until 10:00 p.m. (local test centre time) on the day prior to the test date.

 How do I order additional score reports?

 You can order additional iBT score reports from your online profile, by fax, or by mail, and have them sent to institutions you did not identify when you registered to test. Make sure to give your registration number to place an order. Credit cards are required for online and fax orders.

 How long are TOEFL scores valid?

TOEFL scores are valid for two years because language proficiency can change considerably in a relatively short period of time. Scores more than two years old cannot be reported or verified.

 What happens to scores over 2 years old?

ETS will only report scores during two years after the original test date. You cannot report these scores after 2 years.

Top

  

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK εδρεύει στην Αθήνα, Βασ. Σοφίας 84 & τη Θεσσαλονίκη, Π. Μελά 18 & Τσιμισκή. 
Τα Mαθήματα & η Προετοιμασία IELTS (αλλά και για TOEFLGMATGRE, και το πρόγραμμα FOUNDATION) γίνονται στις ίδιες εγκαταστάσεις στην Αθήνα & τη Θεσσαλονίκη:

The headquarters of NETWORK Educational Group, where our IELTS preparation course is held, are located in Athens & Thessaloniki. 
All preparation Courses in Greece for IELTS, TOEFLGMATGRE, FOUNDATION and all other programmes are delivered both in Athens & Thessaloniki
Το NETWORK - Σπουδές στην Αγγλία είναι πιστοποιημένο UCAS School. Το UCAS (Universities and Colleges Admissions System) είναι το επίσημο όργανο του Βρετανικού συστήματος παιδείας, που προωθεί τις "Αιτήσεις UCAS". Η Αίτηση UCAS είναι διαδικασία που αντιστοιχεί με το Ελληνικό Μηχανογραφικό που διαχειρίζεται το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Η συμπλήρωση Αιτήσεων UCAS έχει προθεσμία μέχρι τη 15η Ιανουαρίου. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να συμπληρώσει μόνο μια Αίτηση UCAS για 5 Πανεπιστήμια. Για περισσότερες πληροφορίες για το UCAS ή για τις διαδικασίες που απαιτούνται για να συμπληρωθεί η Αίτηση UCAS, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σχολή μας στα τηλέφωνα 210-74.88.131 για Αθήνα και 2310-240.394 για Θεσσαλονίκη

UCAS is the British official organization, responsible for handling all "UCAS Applications". The deadline for UCAS Applications is the 15th of January. Every candidate may complete only one UCAS Application. There is a standard Fee for each UCAS Application which can change (slightly) without any prior notice. UCAS is not accountable for decisions on place offers. If you need any help with your UCAS Application please contact our School at 210-74.88.131 for the Athens branch and  2310-240.394 for Thessalonica. 

Τα μαθήματα και ολόκληρο το πρόγραμμα για την προετοιμασία του IELTS εμπεριέχονται σε κάθε πρόγραμμα Foundation του NETWORK.  Το πρόγραμμα NETWORK FOUNDATION για Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία αναγνωρίζεται ως προϋπόθεση εισαγωγής στο Α' Έτος κρατικών Πανεπιστημίων στην Αγγλία, Ουαλία, Σκοτία (ισότιμα Βασίλεια στη Μ. Βρετανία). Το NETWORK Foundation Course δεν είναι φροντιστηριακό αλλά προ-πανεπιστημιακό ακαδημαϊκό έτος. Η προετοιμασία του προγράμματος FOUNDATION θεωρείται απαραίτητη ώστε κάθε υποψήφιος να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα (qualifications) στην αίτηση UCAS που θα υποβάλλει.Website Educated by 9AM LABS