ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής:
Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής: Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης
Δωρεάν Σεμινάρια

RECOGNISED FOUNDATION COURSES
UNIVERSITY APPLICATION SERVICE
ACADEMIC & CAREER CONSULTING
UNITED KINGDOM - HOLLAND - EUROPE

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΕΥΡΩΠΗ (για Α' Πτυχίο-Bachelor)
όλες οι απαραίτητες Διαδικασίες, Προϋποθέσεις και Προετοιμασία για την Εισαγωγή σου
Τηλέφωνα
Επικοινωνίας:


Αθήνα:
2107488131


Θεσσαλονίκη:
2310240394


Υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρος:
2310240394


Whatsapp/Viber:
6948783370

Εάν ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ πατήστε εδώ

 

Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο TOEFL (αν επιλέξετε να ξεταστείτε για TOEFL στα Κέντρα μας, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία κράτησης θέσης χωρίς επιβάρυνση)

ETS Authorized TOEFL iBT Test Centers in - Athens -Greece - Thessaloniki -Greece

 
Χρηματοδότηση και Κόστος Σπουδών
Υποτροφίες για όλους τους Ευρωπαίους
Ανάλυση Εξόδων Φοίτησης στη Μ. Βρετανία
(Αγγλία - Ουαλία - Σκωτία)
 
 

Χρηματοδότηση/Υποτροφίες Διδάκτρων:


Νέες Υποτροφίες Διδάκτρων

Τα Βρετανικά Πανεπιστήμια, με την υποστήριξη του Βρετανικού Κράτους, από τον Σεπτέμβριο του 2021 και μετά, προσφέρουν Ειδικές Υποτροφίες για μείωση διδάκτρων προς όλους τους Ευρωπαίους φοιτητές.
 

Με τις Ευρωπαϊκές Υποτροφίες αυτές, τα δίδακτρα πολλών Πανεπιστημίων έχουν πλέον κόστος ίδιο με αυτό των Βρετανών φοιτητών (9,000-9,250 λίρες ανά έτος).

 

Συνεπώς, με τις ρυθμίσεις αυτές οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι φοιτητές, παρότι χαρακτηρίζονται ως International Students, τελικά ΔΕΝ χρεώνονται International Fees, όπως είχε αρχικά δημοσιευθεί στις ανακοινώσεις που αφορούσαν το Brexit και ακόμα τα ΜΜΕ δεν έχουν δημοσιεύσει (για άγνωστους λόγους).
 

Άρα οι Σπουδές στη Μ. Βρετανία είναι σαν συνολικό κόστος το ίδιο προσιτές με πριν.

 

Επίσης, οι Σπουδές γίνονται ακόμη πιο προσιτές λόγω της νόμιμης  δυνατότητας των φοιτητών να εργάζονται part-time παράλληλα με τις Σπουδές στη Μ. Βρετανία (κάτι που στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν είναι τόσο εύκολο, λόγω των απαιτήσεων για γνώση της τοπικής γλώσσας).

 

Η Μ. Βρετανία παρέχει τη δυνατότητα part-time εργασίας στους φοιτητές, με αμοιβές (€9-11/ώρα) που για τα Ελληνικά δεδομένα ακούγονται εξωπραγματικές. 

 

Παράδειγμα, ένας φοιτητής που εργάζεται 20 ώρες την εβδομάδα παράλληλά με τις Σπουδές του θα καταφέρνει να κερδίζει €600-800 ευρώ τον μήνα, χωρίς όμως να επιβαρύνει την παρακολούθηση των Πανεπιστημιακών μαθημάτων ή τη μελέτη, μια και πολλές part-time δουλειές αφορούν τα Σαββατοκύριακα που οι αγορές είναι πάντα ανοικτές.
 

Brexit is Good - Μόνιμη Εργασία και Καριέρα στη Μ. Βρετανία
 

Μετά το Brexit, oι απόφοιτοι, των Βρετανικών Πανεπιστημίων, είναι οι μόνοι που θα έχουν αυτόματα τη δυνατότητα για πλήρη εργασιακά δικαιώματα μετά την αποφοίτησή τους και θα μπορούν να εργαστούν μόνιμα, ξεκινώντας την Επαγγελματική τους Καριέρα μέσα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία, Βόρεια Ιρλανδία).

 

Οι αρχικοί μισθοί full-time στη Βρετανία για τους Πτυχιούχους ξεκινούν από €3,000-3,500 ευρώ μηνιαίως, ή και παραπάνω εάν πρόκειται για εξειδικευμένη εργασία.
 

Σημειωτέο είναι ότι η  είσοδος στη Βρετανία για μόνιμη εργασία και καριέρα δεν θα είναι εφικτή για άτομα που έχουν σπουδάσει σε κάποια άλλη χώρα (Ελλάδα, Ολλανδία, Γερμανία κλπ.) και απλά ενδιαφέρονται να εργαστούν στην πανίσχυρη Βρετανική οικονομία που χαρακτηρίζεται από την πλέον δυναμική αγορά εργασίας σε όλη την Ευρώπη.
 

Αποτέλεσμα:  μετά το Brexit, οι θέσεις εργασίας μονοπωλούνται από τους αποφοίτους των Βρετανικών Πανεπιστημίων (και από τους ίδιους τους Βρετανούς φυσικά.)

 

Σχόλια για το Κόστος Σπουδών:
 

Το NETWORK Foundation έχοντας συσσωρευμένη εμπειρία 22+ ετών στην παροχή εξειδικευμένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών προς τις οικογένειες των υποψηφίων για Σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία, έχει δημιουργήσει έναν αντικειμενικό-ρεαλιστικό συγκριτικό  πίνακα εξόδων  που θα πρέπει να γνωρίζει κάθε οικογένεια με υποψήφιο σπουδαστή που ενδιαφέρεται και λογαριάζει τη δυνατότητα να σπουδάσει στα Διεθνώς αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια της Αγγλίας, Ουαλίας & Σκωτίας.
 

Σε μια προσωπική συνάντηση (είτε μέσω Zoom), οι Προσωπικοί Σύμβουλοι Σπουδών του  NETWORK  μπορούν να σας εξηγήσουν κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το κόστος και πως όλοι μπορείτε να το διαχειριστείτε.
 

Το βασικότερο σημείο που θα πρέπει να προσέξει κανείς είναι πως για κάθε Έλληνα φοιτητή σε Βρετανικό Πανεπιστήμιο, το  σύνολο των εξόδων μέχρι την απόκτηση του Α’ Πτυχίου  είναι είτε μικρότερο είτε το πολύ ίσο με το κόστος σπουδών ενός Έλληνα φοιτητή σε μια Ελληνική πόλη εκτός της πόλης μόνιμης διαμονής του!!
 

Δηλαδή, αν μια οικογένεια πάρει την απόφαση να δώσει την ευκαιρία για την   κορυφαίας ποιότητας εκπαίδευση  στη Μεγάλη Βρετανία, το αποτέλεσμα θα είναι πέρα όλων των άλλων:
 

α)  ταχύτερη αποφοίτηση κατά ένα τουλάχιστον χρόνο
 

β)  έξοδα μικρότερα ή ίσα απ' ότι σε μία Ελληνική πόλη εκτός αυτής του τόπου μόνιμης κατοικίας σας και, το σημαντικότερο
 

γ)  όλα αυτά ισχύουν και μετά τις αλλαγές  στα Βρετανικά Πανεπιστήμια  λόγω Brexit  από τον Σεπτέμβριο του 2021.
 

Λονδίνο, μια εξαίρεση στο κόστος: 

Αναφορικά με το κόστος, θα πρέπει να σημειωθεί πως τα παραπάνω, κατ’ εξαίρεση για την περιοχή του δήμου του Λονδίνου πρέπει να υπολογίζει κανείς μια επιβάρυνση € 5-7,000 περίπου ανά έτος, λόγω της πρωτοφανούς ακρίβειας διαβίωσης στη συγκεκριμένη αυτή πόλη.

 

Η απόφαση της επιλογής του Λονδίνου είναι καθαρά θέμα προτίμησης του υποψηφίου και της οικογένειας του, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των Βρετανικών ιδρυμάτων βρίσκεται εκτός του Λονδίνου και η Ακαδημαϊκή τους ποιότητα και αναγνώριση είναι εντελώς ανεξάρτητη από την τοποθεσία που εδρεύουν.
 

Προορισμοί εντός Μ. Βρετανίας
 

Η Αγγλία (Κεντρική και Νότια Μ. Βρετανία), λόγω γεωγραφικής θέσης, αποτελεί παραδοσιακά επιλογή των περισσότερων φοιτητών.
 

Ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο είναι το  ακόμα μικρότερο κόστος  που δημιουργείται για την οικογένεια κάθε σπουδαστή στα Πανεπιστήμια της Ουαλίας και Σκωτίας.

 

Η Ουαλία και η Σκωτία προσφέρουν μία εξαιρετική ευκαιρία για Σπουδές του ιδίου πολύ ψηλού (Βρετανικού) επιπέδου, με αντίστοιχες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης και πάντα σε συνδυασμό με το εκπληκτικό βιοτικό επίπεδο που προσφέρουν οι δύο αυτές περιοχές/Βασίλεια της Μεγάλης Βρετανίας (ως γνωστόν, όλες αυτές οι περιοχές μαζί συνθέτουν το Ηνωμένο Βασίλειο).

 

Στην  Ουαλία  (Δυτική Μ. Βρετανία), από τη μια μεριά η συνύπαρξη Πανεπιστημίων σε μεγάλα κοσμοπολίτικα αστικά κέντρα, όπως στο Cardiff και στο Swansea,, ενώ από την άλλη, η πανέμορφη φύση στα μικρότερα αστικά κέντρα όπως στο Bangor και στο Aberystwyth, δίνουν την επιλογή στον υποψήφιο να διαλέξει τον τύπο περιβάλλοντος χώρου και τύπου Πανεπιστημίου που επιθυμεί, πάντα μέσα στο πλαίσιο της απαράλλακτης υψηλής ποιότητας σπουδών που μπορεί να εγγυηθεί το Βρετανικό Εκπαιδευτικό σύστημα.
 

Στη Σκωτία (Βόρεια Μ. Βρετανία), ο συνδυασμός της ομορφιάς του φυσικού τοπίου και των πόλεων της φημισμένης αυτής περιοχής, σε συνάρτηση με το παραδοσιακό Βρετανικό σύστημα εκπαίδευσης, είναι επίσης εγγύηση για μια ανεκτίμητη αλλά και αξέχαστη φοιτητική εμπειρία.

 

Η προσαύξηση κατά ένα έτος του χρόνου Σπουδών στη Σκωτία (4 έτη σπουδών, αντί 3 έτη στην Αγγλία και την Ουαλία), δίνει και μια ευκαιρία, ειδικά στους νέους ηλικιακά φοιτητές να προσαρμοστούν πιο σταδιακά στο Βρετανικό σύστημα εκπαίδευσης και θέτουν έτσι μια επιπλέον διευκόλυνση στη μαθησιακή διαδικασία. Απλά, πρέπει να έχει κανείς υπόψη του ότι και τα έξοδα της διαβίωσης θα προσαυξηθούν κατά ένα επι πλέον έτος, καθώς και η δυνατότητα έναρξης της επαγγελματικής καριέρας καθυστερεί κατά ένα έτος για τον ίδιο λόγο.
 

Το  NETWORK Foundation  σας παρέχει τη στήριξη και  Συμβουλευτική  για να επιλέξει ο υποψήφιος φοιτητής/φοιτήτρια και η οικογένεια τους, τον ιδανικό συνδυασμό Σπουδών -Πανεπιστημίου-πόλης-περιβάλλοντος-κόστους, ώστε η τελική επιλογή να ικανοποιεί πλήρως τις προσωπικές απαιτήσεις σε συνδυασμό με τον διαθέσιμο οικογενειακό προϋπολογισμό/budget-προς-επένδυση στην πρωτοπόρα εκπαίδευση που παρέχει η Μ. Βρετανία.
 

Για  οποιαδήποτε διευκρίνιση για τις  παραπάνω πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας

είτε στο παράρτημα της Σχολής μας στην  Αθήνα στο 2107488131,

είτε στο παράρτημά μας στη  Θεσσαλονίκη στο 2310240394.

Top

 No.1 Ranking Κέντρο Εγγραφών UCAS στην Ελλάδα*

*Σύμφωνα με την επίσημη λίστα του UCAS Media, το NETWORK, κάθε χρόνο από το 2010 έως και φέτος,
έχει επιτύχει τον μεγαλύτερο αριθμό Φοιτητών από Ελλάδα, που Εισάγονται για Α’Πτυχίο στη Μ. Βρετανία.

 
111 Το NETWORK είναι Επίσημος Συνεργάτης του Βρετανικού Συμβουλίου της Ελλάδος για το IELTS (British Council Partner School).
1. Official IELTS Registration Centre, 2. Official IELTS Computer Delivered Testing Centre

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK εδρεύει στην Αθήνα, Βασ. Σοφίας 84 & τη Θεσσαλονίκη, Π. Μελά 18 & Τσιμισκή. 
Τα Mαθήματα & η Προετοιμασία IELTS (αλλά και για TOEFLGMATGRE, και το πρόγραμμα FOUNDATION) γίνονται στις ίδιες εγκαταστάσεις στην Αθήνα & τη Θεσσαλονίκη:

The headquarters of NETWORK Educational Group, where our IELTS preparation course is held, are located in Athens & Thessaloniki. 
All preparation Courses in Greece for IELTS, TOEFLGMATGRE, FOUNDATION and all other programmes are delivered both in Athens & Thessaloniki
Το NETWORK - Σπουδές στην Αγγλία είναι πιστοποιημένο UCAS School. Το UCAS (Universities and Colleges Admissions System) είναι το επίσημο όργανο του Βρετανικού συστήματος παιδείας, που προωθεί τις "Αιτήσεις UCAS". Η Αίτηση UCAS είναι διαδικασία που αντιστοιχεί με το Ελληνικό Μηχανογραφικό που διαχειρίζεται το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Η συμπλήρωση Αιτήσεων UCAS έχει προθεσμία μέχρι τη 15η Ιανουαρίου. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να συμπληρώσει μόνο μια Αίτηση UCAS για 5 Πανεπιστήμια. Για περισσότερες πληροφορίες για το UCAS ή για τις διαδικασίες που απαιτούνται για να συμπληρωθεί η Αίτηση UCAS, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σχολή μας στα τηλέφωνα 210-74.88.131 για Αθήνα και 2310-240.394 για Θεσσαλονίκη καθώς και το 6948783370 για Whatsapp/Viber

UCAS is the British official organization, responsible for handling all "UCAS Applications". The deadline for UCAS Applications is the 15th of January. Every candidate may complete only one UCAS Application. There is a standard Fee for each UCAS Application which can change (slightly) without any prior notice. UCAS is not accountable for decisions on place offers. If you need any help with your UCAS Application please contact our School at 210-74.88.131 for the Athens branch and  2310-240.394 for Thessalonica and 6948783370 for Whatsapp/Viber. 

Τα μαθήματα και ολόκληρο το πρόγραμμα για την προετοιμασία του IELTS εμπεριέχονται σε κάθε πρόγραμμα Foundation του NETWORK.  Το πρόγραμμα NETWORK FOUNDATION για Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία αναγνωρίζεται ως προϋπόθεση εισαγωγής στο Α' Έτος κρατικών Πανεπιστημίων στην Αγγλία, Ουαλία, Σκοτία (ισότιμα Βασίλεια στη Μ. Βρετανία). Το NETWORK Foundation Course δεν είναι φροντιστηριακό αλλά προ-πανεπιστημιακό ακαδημαϊκό έτος. Η προετοιμασία του προγράμματος FOUNDATION θεωρείται απαραίτητη ώστε κάθε υποψήφιος να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα (qualifications) στην αίτηση UCAS που θα υποβάλλει.Copyright 2022 © NETWORK Foundation | Website Educated by 9AM LABS