ΑΘΗΝΑ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής:
Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερομηνία:
Ώρα:
Τόπος Διεξαγωγής: Πληροφορίες και Κράτηση Θέσης
Δωρεάν Σεμινάρια

FOUNDATION COURSES
UCAS DIRECT ENTRY
ACADEMIC CONSULTING
ΑΓΓΛΙΑ - ΟΥΑΛΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ (για Α' Πτυχίο-Bachelor)
όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, προϋποθέσεις και προετοιμασία για την εισαγωγή σας
Τηλέφωνα
Επικοινωνίας:


Αθήνα:
(210) 748-8131


Θεσσαλονίκη:
(2310) 240-394


Υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρος:
(2310) 240 394

Εάν ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ πατήστε εδώ

 

Επίσημο Εξεταστικό Κέντρο TOEFL (αν επιλέξετε να ξεταστείτε για TOEFL στα Κέντρα μας, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία κράτησης θέσης χωρίς επιβάρυνση)

ETS Authorized TOEFL iBT Test Centers in - Athens -Greece - Thessaloniki -Greece

 
BREXIT
ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
 

.. rather good news ..

Α)  Για τους υπάρχοντες φοιτητές, οι οποίοι ήδη φοιτούν στη Μ. Βρετανία και όσους θα έχουν ξεκινήσει σπουδές μέχρι τον Ιούλιο 2021, δεν άλλαξε τίποτε.
   Το Κρατικό Βρετανικό Φοιτητικό Δάνειο ισχύει για όλα έτη Σπουδών χωρίς καμία μεταβολή ή επιρροή.   Πρώτον γιατί το Βρετανικό Κράτος δεν αλλάζει ποτέ τους όρους των συμφωνιών του και δεύτερον γιατί έχουμε ήδη λάβει στο NETWORK επιστολές κατευθείαν από τα Βρετανικά Πανεπιστήμια που το επιβεβαιώνουν και τυπικά.

Μια ευχάριστη έκπληξη από την πιθανή πτώση της λίρας σε σχέση με το ευρώ, στο πλαίσιο του εξελισσόμενου 
Brexit, είναι ότι θα κάνει τα κόστη και της διαβίωσης και των διδάκτρων ακόμη φτηνότερα και οι Σπουδές θα κοστίζουν λιγότερα ευρώ στις Ελληνικές οικογένειες.

 

Το οικονομικό όφελος για τις Ελληνικές οικογένειες από την διαφαινόμενη πτώση της ισοτιμίας θα είναι ανάλογο με το επίπεδο στο οποίο θα σταθεροποιηθεί η σχέση ευρώ/λίρας.  Το όφελος από μια πτώση της λίρας π.χ. 10% μπορεί να φτάσει σε εξοικονόμηση πάνω από 2,000 ευρώ ετησίως για κάθε φοιτητή/ρια, μπορεί και παραπάνω).

B) Για όσους σκοπεύουν να εισαχθούν σε Βρετανικά Πανεπιστήμια από τον Σεπτέμβριο του 2021 και μετά: 

Τα Βρετανικά Πανεπιστήμια, με την υποστήριξη του Βρετανικού Κράτους, από τον Σεπτέμβριο του 2021 και μετά, προσφέρουν Ειδικές Υποτροφίες για μείωση διδάκτρων προς όλους τους Ευρωπαίους φοιτητές.

Με τις Υποτροφίες αυτές, τα δίδακτρα πλέον έχουν κόστος ίδιο με αυτό των Βρετανών φοιτητών (9,000-9,5000 λίρες ανά έτος).

Με τις ρυθμίσεις αυτές οι Ευρωπαίοι δεν χρεώνονται πλέον International Fees, όπως είχε αρχικά δημοσιευθεί το καλοκαίρι του 2020 στις ανακοινώσεις που αφορούσαν το Brexit.

 

Brexit is Good - Μόνιμη Εργασία και Καριέρα στη Μ. Βρετανία

 

Α)  Μετά το Brexit, oι απόφοιτοι, των Βρετανικών Πανεπιστημίων, είναι οι μόνοι που θα έχουν αυτόματα τη δυνατότητα για πλήρη εργασιακά διακαιώματα μετά την αποφοίτησή τους μέσα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία, Βόρεια Ιρλανδία).  Η Καριέρα στη Μ. Βρετανία είναι πολύ απλό και σημαντικό προνόμιο μόνο των αποφοίτων των Βρετανικών Παενπιστημίων.

 

Β)  Η είσοδος στη Βρετανία για μόνιμη εργασία και καριέρα δεν θα είναι εφικτή για άτομα που έχουν σπουδάσει αλλού και απλά ενδιαφέρονται να εργαστούν στην πανίσχυρη Βρετανική οικονομία και αγορά εργασίας.   Αποτέλεσμα: οι θέσεις εργασίας μονοπωλούνται από τους ίδιους τους Βρετανούς μαζί με τους αποφοίτους των Βρετανικών Πανεπσιτημίων από Ευρώπη και από άλλες χώρες.

                                                                                                                

Γ)  Σημαντικός παράγοντας χρηματοδότησης των σπουδών στη Μ. Βρετανία είναι η δυνατότητα των φοιτητών να εργάζονται part-time παράλληλα με τις σπουδές στη Μ. Βρετανία (κάτι που στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν είναι εύκολο, λόγω των απαιτήσεων για γνώση της τοπικής γλώσσας κάθε χώρας).

Η Μ. Βρετανία παρέχει τη δυνατότητα part-time εργασίας στους φοιτητές, με αμοιβές (€7-9/ώρα) που για τα Ελληνικά δεδομένα ακούγονται εξωπραγματικές.  Παράδειγμα, ένας φοιτητής που εργάζεται 20 ώρες την εβδομάδα παράλληλά με τις σπουδές του θα καταφέρνει να κερδίζει €600-700 ευρώ το μήνα, χωρις όμως να επιβαρύνει καθόλου την παρακολούθηση των Πανεπιστημιακών μαθημάτων ή τη μελέτη, μια και πολλές part-time δουλειές αφορούν τα Σαββατοκύριακα που οι αγορές είναι πάντα ανοικτές.

Δ)  Φοιτητικά Δάνεια με πολύ ευνοϊκούς όρους προσφέρονται πλέον και από τις Ελληνικές Τράπεζες.  Τα Φοιτητικά Δάνεια αυτά τα παίρνουν οι φοιτητές στο όνομά τους και οι τράπεζες δεν απαιτούν δέσμευση κάποιου περιουσιακού στοιχείου (χωρίς υποθήκη ή προσημείωση).


Συμπέρασμα:
 Από όλα τα παραπάνω συμπεραίνουμε πως η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποδεικνείεται ως μια θετικότατη εξέλιξη για τους Έλληνες φοιτητές/ριες των Βρετανικών Πανεπιστημίων, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να σπουδάζουν με χαμηλό κόστος διαβίωσης και αμέσως μετά, να αποκτήσουν πλεονεκτική θέση στη Βρετανική αγορά εργασίας, η οποία θα απορροφά στελεχιακό προσωπικό Υψηλής Εξειδίκευσης, δηλαδή τους κατόχους τίτλων Bachelor και Master.


CALL ME BACK - Δωρεάν Ενημέρωση
παρακαλώ ενημερώστε με τηλεφωνικά
Τηλέφωνα
Επικοινωνίας:


Αθήνα:
(210) 748-8131


Θεσσαλονίκη:
(2310) 240-394


Υπόλοιπη Ελλάδα και Κύπρος:
(2310) 240 394

Εάν ενδιαφέρεστε για ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ πατήστε εδώ

   

 
   
Top

 

 


No.1 Ranking Κέντρο Εγγραφών UCAS στην Ελλάδα*

*Σύμφωνα με την επίσημη λίστα του UCAS Media, το NETWORK, κάθε χρόνο από το 2010 έως και φέτος,
έχει επιτύχει τον μεγαλύτερο αριθμό Φοιτητών από Ελλάδα, που Εισάγονται για Α’Πτυχίο στη Μ. Βρετανία.

 
Το NETWORK είναι Επίσημος Συνεργάτης του Βρετανικού Συμβουλίου της Ελλάδος για το IELTS (British Council Partner School).
1. Official IELTS Registration Centre, 2. Official IELTS Computer Delivered Testing Centre

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NETWORK εδρεύει στην Αθήνα, Βασ. Σοφίας 84 & τη Θεσσαλονίκη, Π. Μελά 18 & Τσιμισκή. 
Τα Mαθήματα & η Προετοιμασία IELTS (αλλά και για TOEFLGMATGRE, και το πρόγραμμα FOUNDATION) γίνονται στις ίδιες εγκαταστάσεις στην Αθήνα & τη Θεσσαλονίκη:

The headquarters of NETWORK Educational Group, where our IELTS preparation course is held, are located in Athens & Thessaloniki. 
All preparation Courses in Greece for IELTS, TOEFLGMATGRE, FOUNDATION and all other programmes are delivered both in Athens & Thessaloniki
Το NETWORK - Σπουδές στην Αγγλία είναι πιστοποιημένο UCAS School. Το UCAS (Universities and Colleges Admissions System) είναι το επίσημο όργανο του Βρετανικού συστήματος παιδείας, που προωθεί τις "Αιτήσεις UCAS". Η Αίτηση UCAS είναι διαδικασία που αντιστοιχεί με το Ελληνικό Μηχανογραφικό που διαχειρίζεται το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Η συμπλήρωση Αιτήσεων UCAS έχει προθεσμία μέχρι τη 15η Ιανουαρίου. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να συμπληρώσει μόνο μια Αίτηση UCAS για 5 Πανεπιστήμια. Για περισσότερες πληροφορίες για το UCAS ή για τις διαδικασίες που απαιτούνται για να συμπληρωθεί η Αίτηση UCAS, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σχολή μας στα τηλέφωνα 210-74.88.131 για Αθήνα και 2310-240.394 για Θεσσαλονίκη

UCAS is the British official organization, responsible for handling all "UCAS Applications". The deadline for UCAS Applications is the 15th of January. Every candidate may complete only one UCAS Application. There is a standard Fee for each UCAS Application which can change (slightly) without any prior notice. UCAS is not accountable for decisions on place offers. If you need any help with your UCAS Application please contact our School at 210-74.88.131 for the Athens branch and  2310-240.394 for Thessalonica. 

Τα μαθήματα και ολόκληρο το πρόγραμμα για την προετοιμασία του IELTS εμπεριέχονται σε κάθε πρόγραμμα Foundation του NETWORK.  Το πρόγραμμα NETWORK FOUNDATION για Σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία αναγνωρίζεται ως προϋπόθεση εισαγωγής στο Α' Έτος κρατικών Πανεπιστημίων στην Αγγλία, Ουαλία, Σκοτία (ισότιμα Βασίλεια στη Μ. Βρετανία). Το NETWORK Foundation Course δεν είναι φροντιστηριακό αλλά προ-πανεπιστημιακό ακαδημαϊκό έτος. Η προετοιμασία του προγράμματος FOUNDATION θεωρείται απαραίτητη ώστε κάθε υποψήφιος να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα (qualifications) στην αίτηση UCAS που θα υποβάλλει.Copyright 2021 © Network Foundation | Website Educated by 9AM LABS